Промоции на книги - тема 14

• 50 919
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • София
То и аз обикновено си вземам раницата, ама вчера я забравих и разхождах торбичките и аз. 🤣

# 451
Не се сдържах и притичах в обедната почивка до Алеята. Ще си пусна придобивките в другата тема.

Показвай Simple Smile

Иначе аз днес направих поръчка за малкия от Озон - работни тетрадки на Крокотак и на изд."Скорпио" и една на Софтпрес "За умничета на 6+"
За мен - нищо ...

# 452
  • София
А без такива, аз на моите съм им сложила вето, никакви книжки. Защото не четат. Аз поне моите си ги чета. Simple Smile

# 453
  • Бургас
Иска ми се поне 25-30% на изд. Бард за да взема 2 и 3 от поредицата Невърмур. Нищо друго не изкушава.

# 454
  • Варна
В моята чанта имам торби от Кауфланд и Лидъл, и нали са големи вътре събирам по- малките торбички . Всичко на едно място, та така ходя на Алеята на книгата. Grin

# 455
  • Euskal Herria
Не намирам нищо лошо да ми дадат книгите в рекламна торбичка на издателството.
Обаче точно заради такава торбичка спрях да купувам от книжарница, която харесвах. Собственикът, като ме видя с нея, с такъв тон и физиономия процеди "Нямаше ли я там тая книга? - когато влязох, за да търся. Е, това беше последния път, когато съм била там. А е много добре заредена.

# 456
Харесвам рекламни и хубави торби. Колибритата ми бяха пратили преди месеци няколко тома в много идейна и готина платнена тяхна торба.
Вярно, една от книгите сплескана, но пък торбата яка! 😂

# 457
И аз от Колибри бях получила една малка платнена, която идеално ми върши работа за кутията като си нося обяд. 😁
Иначе аз на алея не съм ходила, но преди като живеех в София, обожавах да се мотая на панаира в НДК. Мното четящи на едно място, жуженето на хора, които обсъждат книги, миризмата на новите книжки... Любимо ми беше, от една страна съжалявам, че в Русе не се провежда нещо такова, от друга - слава Богу, иначе и аз трябваше да ходя с торба Кауфланд. 😁

# 458
Момичета, Артлайн имат ли традиционно -20% на Алеята, че нещо не откривам информация?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 19:07 от tarantula87

# 459
Май имаха, но не съм сигурна напълно.
От Фют взех, но не са с намаление.

# 460
  • Euskal Herria
То Фют май никога не предлагат намаления.

# 461
  • София
Фют имат само на определени книги, но пък в момента в Хиполенд всички книги са -20% и взехме и от там Барбарони. Важи и за физическите магазини.

# 462
Да, можеше да вземем от Хиполенд, но пък атмосферата на Алеята е приятна и исках да зарадвам децата. Важното е, че имат желание за книжките, остава и да започнат да четат самостоятелно. Но пък стъпка по стъпка - да науча и малките да имат интерес към книгите и четенето.

# 463
  • София
А, то и ние взехме от Алеята, просто в неделя бяхме на театър в мола и се възползвахме и от тази оферта. 😀

# 464
  • Mostly in my mind
А, и още нещо щях да пиша за безплатните торбички.
Не само , че не бих взела найлонова, но най-често те са рекламни. От къде на къде да ставам самоходна безплатна рекламна табела на "Изток-Запад" или на който и да било?
Винаги си нося в чантата памучни торбички и си ползвам тях за всичко Simple Smile
На същото мнението съм!!!

Общи условия

Активация на акаунт