Промоции на книги - тема 14

• 50 882
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Изкушавам се да мина през "Хермес" днес..
Книгите на всички останали издателства са на -20%, така ли?
Да, аз си купих книга на Ентусиаст. Всички стоки в тази конкретна книжарницата са с намаление - тетрадки, тефтери, чантички....

# 571
Изкушавам се да мина през "Хермес" днес..
Книгите на всички останали издателства са на -20%, така ли?
Да, кои книги си харесахте?
Също така да добавя , че от днес до неделя на пл. Славейков има Мусагена вайбс фестивал  участват Лемур, Бениториал , Ракета ,Артемид Букс и др.

Евентуално "Перфектната лъжа" на Джо Спейн и "Погрешни стъпки" на Катрине Енгберг

# 572
  • в сърцето на един мъж...
"Погрешни стъпки" на Катрине Енгберг

Аз не съм чела предните на тази авторка, обаче тази книга ми се стори много странна Sad

# 573
Жалко, че в Плевен не са на промоция, можеше да си избера още някоя книга за изкуство, правя си колекция... Те май нямат вариант за безплатна доставка?

# 574
Наистина май няма да има повече от 20-25% намаления никъде

# 575
Между другото, вчера направих малка поръчка от Озон и не са ми писали никакъв подарък, чудя се дали е само при мен, или не дават нищо сега?

# 576
  • София
Не е само при вас. Миналата седмица при поръчка 50+ не получих нищо. И преди около 2 семици, пак при 50+, пак нищо.

# 577
  • София
И аз поръчвах наскоро подаръци за дъщеря ми- имаше и книги и играчки, но нямаше подарък. 😀

# 578
Както каза и президентът Макрон периодът на изобилието приключи, дами.

# 579
Последните ми две поръчки от Озон бяха :
- предпоследната без подарък (а тогава даваха разделители за книги, но явно бяха вече свършили за моята поръчка)
- последната - с подарък ученически етикети

Сега ще се ослушвам за някое намаление пак, че май си харесах книгата на Пимпирев за Антарктида.

# 580
  • София
А тези книгоразделители могат ли да се купят отнякъде?

# 581
В Озон имат разни книгоразделители, които продават и предлагат, но подаряваните - Black Sea, не съм виждала да продават.

# 582
  • София
Да, аз точно за тях питах, че никъде не съм ги виждала.

# 583
Лемур правят 40  %на книгите си та мусагена вайбс фестивал до края на деня до 20 часа

# 584
  • София
Хермес имат книги на промоция до 50%, има интересни предложения според мен.

Общи условия

Активация на акаунт