Промоции на книги - тема 14

• 50 888
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Явно Сиела наистина няма да правят намаления от 50% за 1 ноември. Преди малко попаднах на пост на момиче, което казва, че работи в тяхна книжарница и така били решили. Много жалко...от сега го мислех това намаление.
Ееее, то и аз толкова го чакам. Колко жалко. Съвсем ли няма да има нещичко...

# 556
  • Euskal Herria
Е, те напоследък все 20% отстъпка дават на техните книги. Понякога пускат и 35%. Аз чакам за електронните им издания, и там има отстъпки.

# 557
  • Mostly in my mind
Според мен е много рано да се правят изводи дали ще има или не намаление на 1 ноември. Някой някъде бил казал...

# 558
Съгласна съм и се надявам да не е истина, просто споделих какво прочетох.

# 559
  • София

Става въпрос за книжарницата на Стамболийски в София.

# 560
  • Бургас
Озон пусна Голямо есенно разчистване. Така като гледам има нови намалени книги, в смисъл че на предишните разчиствания ги нямаше. Аз вече си набелязах някакви, за съжаление само една е от списъка с любими.

# 561
До кога е това? Аз имам само една намалена книга в любими, но тя е детска и се чудя дали я искам (има красиви илюстрации): https://www.ozone.bg/product/golyama-kniga-za-tsvetyata/

От друга страна, има други неща (не книги), които са малко намалени и се чудя дали да ги поръчам.

# 562
  • Бургас
Никъде не видях да пише до кога е. Нито в имейла, нито на сайта.
Иначе аз си харесах джобния формат на Устоите на земята на -50%.

# 563
До 07.10 е.

# 564
Благодаря Simple Smile

# 565
  • Бургас
Явно са се сетили да напишат. Този текст сутринта го нямаше.

# 566

Става въпрос за книжарницата на Стамболийски в София.
Минах днес. Даже имаше писателка на детски книжки, която даваше автографи

# 567
А, да не съм пропуснала и вече да е излязла вече петата книжка на Катя Антонова за Феята на Захарницата?
Ще потърся информация.
П.п. Засега не откривам нищо, погледнах и на сайта на издателството, но си спомних, че всъщност към края на годината се очакваше да излезе по предварителна информация, може много да бързам.
Но пък днес - на деня на сърцето са анонсирали с корица вече новата книга - за почитателите на Виктория Бешлийска, ще се казва “Сърце”, доколкото видях с преордър ще е от 03.10.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 22:28 от fenyx

# 568
Изкушавам се да мина през "Хермес" днес..
Книгите на всички останали издателства са на -20%, така ли?

# 569
Изкушавам се да мина през "Хермес" днес..
Книгите на всички останали издателства са на -20%, така ли?
Да, кои книги си харесахте?
Също така да добавя , че от днес до неделя на пл. Славейков има Мусагена вайбс фестивал  участват Лемур, Бениториал , Ракета ,Артемид Букс и др.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 10:38 от Sanito25

Общи условия

Активация на акаунт