Промоции на книги - тема 14

• 50 895
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Бард са коректни по принцип, сигурно ще поправят грешката.

# 541
Обадете се на "Бард", ще поправят грешката.
На мен вместо "Ако има кръв" на Ст.Кинг ми бяха пратили "Финал" на Стефани Гербер.
Щях да припадна Joy
Обадих им се, пратиха ми Кинг още на следващия ден и по същия куриер им върнах този "Финал".

# 542
Това че нямаш хартиена фактура, не означава, че нямаш електронна, издадена от Бард. Пиши им и би трябвало да ти сменят книгата.

# 543
Има ли код за отстъпка в сайта на издателство труд?

# 544
  • София
Аз се възползвах от Ориндж, взех Макбет на Несбьо, че ще я връщам днес в библиотеката, много ми остава още, ами стана интересно как ще свърши накрая. Не искам и да я задържам повече. Взех и пъзел и книгоразделител за имения ден на брат ми другия месец. Доволна. 😃

# 545
  • Бургас
Има ли код за отстъпка в сайта на издателство труд?

Няма. Понякога пускат някое намаление, но вече все по-рядко. Яд ме е, че като бяха пуснали 50% не се възпалзвах. Повече не го повториха.

# 546
Момичета, в Ориндж този уикенд има -20% с код WEEKEND
(За онлайн поръчки)

# 547
На мен вместо "Ако има кръв" на Ст.Кинг ми бяха пратили "Финал" на Стефани Гербер.
Щях да припадна Joy
Обадих им се, пратиха ми Кинг още на следващия ден и по същия куриер им върнах този "Финал".

Аз има написах имейл вчера, ще видя дали ще ми отговорят, ако ли не, ще им звънна. Малко съм притеснена, защото имах проблем с доставката, защото когато въвеждах населеното място се престарах и написах и област и община и истинското населено място ( а аз го написах, защото в България са няколко с това име) и при имейла за приета поръчка, видях, че населеното място е изрязано и веднага написах имейл за поясняване. В понеделник получих отговор и във вторник куриерът ме чакаше с поръчката, в населено място, което не съм записвала никъде. И сега чакам да видя как ще продължи сагата 🤔.

# 548
Щях да припадна Joy

Аз има написах имейл вчера, ще видя дали ще ми отговорят, ако ли не, ще им звънна. Малко съм притеснена, защото имах проблем с доставката, защото когато въвеждах населеното място се престарах и написах и област и община и истинското населено място ( а аз го написах, защото в България са няколко с това име) и при имейла за приета поръчка, видях, че населеното място е изрязано и веднага написах имейл за поясняване. В понеделник получих отговор и във вторник куриерът ме чакаше с поръчката, в населено място, което не съм записвала никъде. И сега чакам да видя как ще продължи сагата 🤔.
Преди време бях поръчала "последната" книга от поредицата на Джеймс Ролинс, само че от бързане съм поръчала последната излязла от печат ( пуснали допечатка на стара книга), а не последната от поредицата. Писах им и ми я смениха без проблем. Без да е тяхна вината. Ще ви отговорят в понеделник най-вероятно.

# 549
След много мислене и аз се изкуших и поръчах още две на Ташен - Рафаел и Египетско изкуство. Излизат по 25 лева.
Много искам Моне, но не тази, дето е 96 страници, а пълните произведения (няма налична). Има на Вермеер - поколебах се, но честно казано, не съм му фен. Ок са картините, но не ми действат вдъхновяващо.

П.п. жалко, че Ориндж не пращат подаръчета.

# 550
  • София
Ние миналага година преди Коледа имахме подарък, сега ще те излъжа какво точно беше, но нещо коледно за направа на украса беше, за дете.

# 551
  • Варна
На мен ми бяха сложили 4 кафета и веднъж имах тиксо. Не помня кога беше.

# 552
На мен ми бяха сложили 4 кафета и веднъж имах тиксо. Не помня кога беше.
Беше през 2019, на мен също ми бяха сложили 4 кафета

# 553
И аз се възползвах от ориндж: Глина, Където пеят раците и Трябва да те предам. Дано ми харесат. Пише доставка до 2-3 работни дни.

# 554
Явно Сиела наистина няма да правят намаления от 50% за 1 ноември. Преди малко попаднах на пост на момиче, което казва, че работи в тяхна книжарница и така били решили. Много жалко...от сега го мислех това намаление.

Общи условия

Активация на акаунт