Промоции на книги - тема 14

• 50 902
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Аз имам Антични светове - не е лоша, сбита история на античните цивилизации (като се има предвид най-вече класическата античност - времето на Александър Велики, Конфуций и др., а не някакви много древни времена - сигурно защото тогава още не е имало история).

Отново промоция на Толкин - предния път не взех от неговите книги, сега ще имам време да помисля пак: https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=256&fbclid=IwAR1IlcBJiv … FvZarEXHZzJYJgKkA

# 526
  • Варна
Аз от Бард имам Академия за магьосници и даже ми е подписана, но е страшна скука. Айде първите страници се търпеше, но после. Главните герои бяха изпратени сами на едно място. Стояха двамата на това място и стояха, и стояха, и стояха, и някакви изпитания изпълняваха, които не разбрах за какво бяха. Хайде поне да бяха интересни тия изпитания, но не. Все чета и се надявам да ги изкарат от това място, но уви. Казвам ви двамата бяха там поне 400 страници. Едва избутах книгата. Имам чувството, че идеите на авторката са се изпарили по някое време.

# 527
Тази с митовете може и да е интересна, но не чак толкова отдавна четох книгите на Стивън Фрай. Донякъде ми е любопитно дали е на неговото ниво.

# 528

Супер. Харесах си "Докторе, боли". Сега гледам сериала по книгата и много ми харесва чувството за хумор на автора/главния герой. Но трябва да си взема още минимум една. Някакви препаръки?
“Колела”, Артър Хейли.

# 529
  • Бургас
Благодаря за предложенията! А до кога е това намаление на Бард? Не виждам да пише.

# 530
Те постоянно имат такива намаления

# 531
Но този път са вкарали и някои по-нови книги.
И във Фб не пише до коя дата е.

# 532
  • Бургас
от Бард аз поръчах това:
Александър Велики – Хаос и кръв (Мека корица)
Съкровищница от кралски скандали (Мека корица)
Антични легенди или защо Зевс изневерява на Хера (Мека корица)
Докторе, боли (Мека корица)

Яд ме е че сравнително скоро поръчах от другаде "Втората госпожа Астор" /все още не е започната/, а тук има доста прилично намалрение, но здрае да е.

Отново промоция на Толкин - предния път не взех от неговите книги, сега ще имам време да помисля пак: https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=256&fbclid=IwAR1Ilc … FvZarEXHZzJYJgKkA
И аз се изкушавам, но сега започвам да чета на сина си Невърмур, докато ги прочетем, пък и още други чакат ред, ще се завърти пак някоя промоция. Ще се постарая да съм практична.

# 533
  • София
Даже миналата седмица си купих новата книга с илюстрации на Айсату - "Момичето, което искаше да спаси книгите".

Може ли отзив за "Момичето..."?

# 534
Даже миналата седмица си купих новата книга с илюстрации на Айсату - "Момичето, което искаше да спаси книгите".

Може ли отзив за "Момичето..."?
За разлика от "Цветовете на живота" тази е по-скоро детска. Има една идея повече текст. Леко ми напомня на стила на Бакман.

# 535
  • София
Благодаря!

# 536
  • София
-20% за онлайн поръчки в Orange Center в периода 23-25 септември с промокод WEEKEND. Не се включват артикули със звездичка и подаръчни ваучери.

# 537
Здравейте, поръчах си от промоцията на Бард миналата седмица три книги на Толкин, тази си ги взех и когато си отворих пратката вкъщи видях, че вместо Хобит с твърди корици са ми пратили тази с меки. На някой случвало ли му се е подобно нещо? Извинявам се, че пиша тук, просто не знам къде другаде да задам този въпрос.

# 538
Вижте как са ги описали в поръчката (твърди или меки корици). Може и да пишете за проблема на издателството.

# 539
Вижте как са ги описали в поръчката (твърди или меки корици). Може и да пишете за проблема на издателството.

Написали са с твърди корици и съм заплатила в случая за книгата с твърди корици. В Спиди отделни не ми дадоха касова бележка, а аз и не се усетих да си поискам, затова и сега се опитвам да събера някаква информация за подобни случаи, а иначе им написах имейл и попитах дали книгата може да се замени.

Общи условия

Активация на акаунт