Промоции на книги - тема 14

• 50 907
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря! Видях и аз няколко странички от нея и съм решила, че трябва да я имам в библиотеката си, само че как ще чакам до тогава, не знам....

# 511
Да ви се похваля, спечелих ваучер на стойност 20лв от играта Стани част от онлайн разширението на настолна игра "Горда България" на Ozone.bg и Black Sea. Сега рязко ми се прииска да пусна поръчка 😆

# 512
  • Разпиляна във въображението
Някак вече не вярвам да има 50% намаление на Сиела Sad Дано ме опровергаят.

# 513
  • София
Надеждата умира последна. И аз си чакам търпеливо

# 514
Някак вече не вярвам да има 50% намаление на Сиела Sad Дано ме опровергаят.
Може на 1 ноември да пуснат или 22 септември

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 15:37 от trust no man, fear no bitch

# 515
  • Бургас
Момичета, а помните ли каква беше промоцията по случай ...... нещо си на Хари Потър? Купих и прочетохме двете книги на МинаЛима, но бих искала да купя 3-4 и скоро 5-та от илюстрованите. Естествено предвид цената ми се ще да имат и маааааалко по-висок процент намаление. Всичко над 10 ме устройва.

# 516
# 517
  • София
Хващам се за поста на Яна да припомня, че в началния пост съм писала какви са били отстъпките миналата година. Разбира се няма гаранция и че тази есен ще са същите, но е някакъв ориентир.
Скрит текст:
Беше ми интересно да го реализирам като идея, но тъй като е доста труд, а по една или друга причина масово не се ползва, мисля да си го спестя за новата тема.
Иначе не се сещам за конкретна промоция за Хари Потър, но ноември Егмонт са имали - 20% за покупка над 99.99 лв. Може би има и пакетна цена за всички книги, но доколкото разбирам, теб не те устройва, защото имаш първите.

# 518
  • Бургас
sea.sea, ценя труда ти и често поглеждам списъка. Имаше нещо с отбелязване на ден на Хари Потър, помня в Озон бяха намалени аксесоари, чаши и всякакви други дреболии, но тогава не проявявах интерес към поредицата. Не помня кой месец беше и за това не прегледах списъка.

# 519
Яна,в Озон е имало комплект от цялата поредица с 25% но в момента е изчерпан. Може да им пишеш в чата дали скоро ще ги заредят отново и ако да,тези които имаш у вас да ги размениш или продадеш 🙃

# 520
Аз пък ще събирам Мина Лима през следващите 10-тина години (остават 5 книги, но те не ги правят за по година).
По Коледа имаха промоция - и аз така си спомням. Освен това Озон имаха 23% на всичко, но не помня кога беше?
И Ориндж имаше такава промоция, но бяха изключили точно тези книги.

# 521
Освен това Озон имаха 23% на всичко, но не помня кога беше?

На 23 април, деня на книгата.

# 522
  • Бургас
Аз пък ще събирам Мина Лима през следващите 10-тина години (остават 5 книги, но те не ги правят за по година).
pppqqq, MinaLima е илюстрала само първите две книги на Хари Потър https://www.goodreads.com/search?q=minalima&qid=uZvhwNpsI3 . Разлистих и илюстрованите издания и честно казано те са много, много по-красиви. Да не говорим, че шрифта в книгите илюстирани от МинаЛима е толкова ситен, че дори с очила се измъчвам, а където има "ръкописен" шрифт, чета на изуст, каквото ми се струва, че следва да пише. Не съжалявам за първите два тома, но с удоволствие ще продължа с илюстрованата версия на  Джим Кей.

CoCo`Milk, искам от тази поредица https://egmontbulgaria.com/hari-potar-iljustrovani-izdanija-602/, а първа и втора имам  https://egmontbulgaria.com/dzh-k-rouling-52/2-hari-potar-i-staja … ii-minalima-p3862 Поредицата показана от теб няма картинки, а аз купувам за малък младеж, който много се впечатлява от тези неща.

# 523
Знам, че са само първите две, взех си ги. Може да направят и следващите.
Аз бях намерила някъде петата с илюстрации на Джим Кей - не за сваляне, но можеше да се разгледа изцяло и нещо не ми хареса. Той рисува страхотно, но имаше твърде много мрачни илюстрации (изпълнени предимно в черно) - може би го е домързяло.

# 524
  • Бургас

Супер. Харесах си "Докторе, боли". Сега гледам сериала по книгата и много ми харесва чувството за хумор на автора/главния герой. Но трябва да си взема още минимум една. Някакви препаръки?

Общи условия

Активация на акаунт