Промоции на книги - тема 14

• 51 307
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Моля споделете някаква интересна книжка за подарък на детенце на 2 години.
Сега по Панаирите и Алея на книгата има много и тересни предложени. На Клевър бук има карти, книги като картинен речник. На Фют има страхотни енциклопедии скапачета по възрастови групи.

# 76
От ФБ- промоция на Хермес :

# 77
Моят син като беше на 2-3 годинки най-много харесваше "горските" приказки изд.Фют Simple Smile
Те са в рими и са много подходящи за тази възраст.
Поредицата се казва  "Във вълшебната гора".

# 78
Всяко дете е различно и ако дамата не познава интересите на конкретното дете най-добре да попита майката така хем ще уцели правилната и няма да има шанс за дублиране на книжки.

# 79
Благодаря Ви:blush:

# 80
  • Beyond the stars

Винаги препоръчвам и до сега всички хлапета й се радват Heart
https://knijnikrile.wordpress.com/2020/10/25/%D1%87%D1%83%D0%B4% … 0%B0%D0%BD%D0%B8/

# 81

Имам една малка госпожица на 2 г вкъщи която е по-влюбена в книгите и от майка си 😍
Поредицата " Какво ,защо, как " - с капачета е ,става и за по-големи деца ,съответно повече време ще и се радва.
Поредица- отново на фют с Приказки за точната възраст ,съответно тази за 2 г.,приказките са интересни и с точните поуки за възрастта.
Книжки със стикери също са голям хит.
Такива с пъзели също.
Сега Егмонт пуснаха и две с пепа пиг,в която моето момиче е влюбена-една за формите и една за числата-научихме ги за един следобед 😀
Тези със звучи като че ли са за малко по-малки деца ,но май си е и до дете.
Моето им се радваше около първата со годинка.

# 82
Озон няма ли да пуснат 4 на цената на 3? Знам, че вече имаха, но ми се струва, че миналата година беше в средата на годината (т.е.сега)...

# 83
Аз на 28 юни съм си направила 4 за 3 поръчка миналата година /проверих в досиетата Wink /
Т.е. има време още ..

# 84
Ех, дано, че сега си набелязах неща... Дано и не изчезнат...

# 85
  • Бургас
Да знаете, че в Лидъл някои от книгите на Софтпрес са с по-ниска цена отколкото на сайта им.

# 86
Точно се връщам от Лидл с Български народни приказки на СофтПрес. В колата прочетохме с детето за Медената питка, някаква странна интерпретация е, да не кажа пълна с измислици, далеч от оригинала... разочарована съм лекинко.

# 87
Скрит текст:
Тя в оригинал е Житената питка. А вчера в Последният печели, никой не беше чувал за Златка златното момиче...

Между другото, интересно ми е дали в Лидл има тази книжка - на корицата е класическа илюстрация на червената шапчица, от Бенвенути - любопитно ми е дали вътре има и други илюстрации от този художник:

# 88
Изивнявам се, да съм коректна, Житената питка е името на приказката. Изивнявам се и за спама.

# 89
Pppqqq, само корицата е, вътре има пред всяка приказка нарисуван по един силует - като сянка (например на самата Червена Шапчица, в сиво) и нищо повече. Взех я за детето да се упражнява за четене, а бях замислила една с красиви илюстрации (на изд.Пан), но пък се отказах да не се разсейва с тях.

Общи условия

Активация на акаунт