Промоции на книги - тема 14

• 50 879
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Mostly in my mind
Хермес имат книги на промоция до 50%, има интересни предложения според мен.
Важи ли за физическите?

Видях...

# 586
  • Бургас
Момичета, не помня дали е публикувано тук, но подкрепям кампанията още когато се стремяха да достигнат 750 бр тираж за да дадат книжките на печатница. Сега надхвърят 1500 и издателството обеща да ги направи луксозни. Та, още ДВА дни ще има намаление 35% https://prikazka-igra.com/pepper-carrot.html?fbclid=IwAR0f_LRPI2xFTheTk6UjiONdhbfQXr0IYfgkI0TqdVlvgiZXcO-jRpXhgbk
Комиксите са много красиви, Игрите са забавни. Прекрасни са за подарък.

# 587
За първи път получих покана да попълня обратна връзка за Озон - писах им че съм доволна и да слагат повече подаръци.

# 588
За първи път получих покана да попълня обратна връзка за Озон - писах им че съм доволна и да слагат повече подаръци.

Само аз ли не искам да ми слагат подаръци? Или раздавам, или хвърлям.

# 589
Книгоразделителите са полезни, освен това какво лошо има в това да пратят две бисквитки в пакетче, две разтворими кафета, мостри на козметика... Веднъж имах кенче кола...

# 590
  • Бургас
Книгоразделителите са полезни, освен това какво лошо има в това да пратят две бисквитки в пакетче, две разтворими кафета, мостри на козметика... Веднъж имах кенче кола...
В това няма лошо, но пък не искам дискове с филми например. Жал ми е да ги изхвърля, а няма и на кой да ги дам.
п.п. Не приемам подаръците за даденост, ако има - добре, ако няма - пак добре

# 591
За мен подаръци като дискове, разделители и подобни, които директно ще изхвърля, са отблъскващо разхищение на ресурси. Особено дисковете. ММ е алергичен към бисквитите, които пратиха веднъж, 3 в 1 не пием. Те не ми и пращат де, в 1 от 20 пратки да съм имала нещо извън поръчаното.

# 592
Аз също не умирам за подаръци.
Книгоразделители имам, 3в1 не пия, бисквитките San ми харесаха, но мога и без дях.
А дисковете - и аз ги хвърлям директно в кофата.

# 593
И минипъзелите ми харесаха. Аз пък имам 4 разделителя Блек сий, а трябваше да са 5 (един не беше изпратен) и малко съжалявам, защото са с различни картинки и ми беше любопитно какъв ще се падне.
Не съм алергична към нищо и пия разтворимо кафе много често.
Харесва ми да ми пращат бонуси - от аптека са ми изпращали (мостри на козметика и малко шише омекотител), от козметични сайтове (също мостри - така може да попадна на нещо ново, което да ми хареса), също и когато ми изпратят код за отстъпка има голям шанс да го ползвам. От магазини за художници съм получавала дребни неща, но само един-два пъти; като се има предвид какви поръчки правя напоследък, си мисля, че заслужавам повече... Примерно, знам че в чужбина изпращат на редовните клиенти неща, като мостри на хартия за рисуване (нещо като малко блокче с хартия на различни производители), което е интересно за изпробване и полезно за бъдещ избор...

Озон могат да сложат място в профила, където да се отбележи с чекмарк дали съответният потребител иска да получава такива неща, или не Simple Smile

# 594
  • Варна
Снощи правих поръчка в Озон, но нямам подарък в описа. Мен ако питат, вместо подарък предпочитам да ми сложат допълнително % отстъпка.

# 595
Да, по-добре да е нещо, което ще се отрази на цената, вместо дискове. Или опция да отметнеш дали искаш подарък диск, кафе, разделител или нищо - случвало ми се е в чужди сайтове, явно се практикува.

# 596
  • София
За дисковете - може да са залежала стока, но другите неща са реклама. Озон трябва да ги раздадат, защото им е платено да разпространят определени бройки. Така е докато свършат доставените по договора "подаръци" или докато свърши определения срок по договора. Използват разпространителската си мрежа за допълнителни приходи, което си е плюс.

# 597
От всички подаръци се радвам само на разделилите на Блек Сий, много са красиви и си ги ползвам. Ако има - ок, ако не - все ми е едно. И аз давах оценка последно и нищо не написах, но ги оцених високо, заслужават си.

# 598
  • Бургас
За тези, които не знаят какво да си правят дисковете да дам няколко идеи. Ако имате из града къщички за размяна на книги, може да ги оставяте там. Ние на входа (голям блок сме) имаме една кутия, където всеки слага дребни ненужни неща, които няма на кого да подари.

# 599
В сградата, в която работя, в един момент закачаха дискове по високите первази, за да не кацат птици Joy

Общи условия

Активация на акаунт