Момичета, истина е че чета какво се случва при септемврииките, какво да очаквам, и т.н. Но вас няма да ви изоставя!!!
В предишния си постинг писах малко за нас, а и постоянно ви чета. Не бях прочела само днешните постове...и сега сядам да си свърша домашното
Много се зарадвах да си видя ник-а сред коментарите
А кръц- не ти се сърдя ни най-малко! На теб и на Хера ви се възхищавам на организираността и затова че успявате да ни направите навреме темичка, а и винаги да сте в час със случващото се наоколо!

ДБС, Оска липсвахте ми и вие!Оска и аз докато кърмех активно /видяли сте в предния ми пост, че сега цедя и давам от шише/ я държах на гърдата по 1 час и сучеше по 30-35 мл
За биричката - пиивам си и аз нали е добре за кърмата, дето и без това почти я няма 
Евелинка много се радвам че с Благо всичко вече е наред /това го бях пускала вече, но да не си пропуснала кометара ми/. а къде се виждате с Дидита и ДБС? В деня преди раждането си продадох колата /че мъжа ми има служебна и лична, която миналата седмица изтъргувахме
/и от тогава съм като без крака. Но с удоволствие ще се присъединя към групата. Ще се радвам отново да се съберем вече с бебоци извън пупите
/Много ще ми липсва на срещите КикиНики. Ще се радвам на пролет да я видя в отчетни
/Още веднъж ви благодаря че ви има
.Къпем се към 19.30 -20.00.Последно се храним в 24 и след това чак към 7.30 - 8.00.Страхотен режим
.Така поне имам компенсация за през деня и си поспивам нощем.Вече сме 4 200 и 57 см.Тези дни ще ходим на ортопед дано всичко да е наред,че много се притеснявам
нали малката се роди седалищно.
непробудно
Не мога да й се нагледам! 
мъжът ти много забавен.
Добре, че са другите мами де...че иначе ще умра от скука
Как ще ни поставят утре ваксината...
ТАЯ ХЕРНИЯ! Сигурна съм, че ще се справиш и с това-то пък на теб кво ли не ти дойде до главата
нещо му беше криво на човчето и аз неразбрах какво - ама както каза херка като урочасано беше,