Последни приготовления в очакване на първите юлчета.- Термин Юли- тема 8

• 45 364
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Замък сред облаците
Да, зачервено и болезнено. Първо се бях приъеснила да не е лимфен възел даже, но до края на деня като се зачерви се локализира като подкожно топче. Друго, което сега се сещам - листо намачкан широколистен живовляк също може да се сложи на мястото (заедно с ихтиола) и да се прикрепи с лепенка. Живовлякът издърпва всякакви кожни възпаления, безопасен е за външно приложение и го има навсякъде (като плевелче е).

# 121
Благодаря за съвета. Ще пробвам първо така, пък дано и при мен се оправи. При теб  какъв беше ефекта? Проби се и изтече ли, или просто намаля и изчезна?

# 122
Парченце локум също изсмуква всичко, слага се на мястото, една лепенка от горе и така Simple Smile

# 123
  • Замък сред облаците
Намаля и изчезна, а мислех, че ще набере и избие. След това не е повтаряло.

# 124
Mimche93, аз също почнах да се потя всяка нощ по 1-2 пъти , но направо мокра се будя с косата барабар, и първи триместър и сега  получих нещо като топче/ пъпка на раменете, беше твърдо и   смятах, че ще избие, но седеше само огромно  и подуто и червено. Първи триместър нямах сили да мърдам и пиех много лекарства и го изтърпях и се махна след седмица/ две, иначе и аз съм чувала за съвета, който АА сподели.

# 125
Благодаря ви! Сложих живовляк с лепенка. Довечера след баня с ихтамол ще намажа. Ще видим, ако не повлияе ще пробвам и с локум. Не знам до колко е притеснително и може ли да се отлага преглед.

# 126
  • Замък сред облаците
Ще си проличи до утре, спокойно. Ако те притеснява, ще идеш на дерматолог и така.

# 127
След като разбрах, че съм бременна се завърнах към самобръсначката в следствие на което се образува топче от обърнат косъм. Говоря за триъгълника ааадски болезнено. Пробвах с ихтиол - не помогна. Та поразрових се и намерих един бабин илач -  1 жълтък, 1с.л. брашно, 1 ч.л. мед. Престоява малко в хладилник и се прави компрес. 1-2 дни нон стоп с компреси. Гнойта си изтече сама и за сега нямам проблеми.

# 128
Момичета,една добронамерена дама ми подари доооста неща,които са ми нужни за след раждането. Бях публикувала в миналата тема. Та,там има и от тези еднократните гащи за след раждане. Ама да ви кажа,на мен ми изглеждат отврат,пише си 100% полиестер.... Някоя да сподели от предишен опит. Не е ли по-добре да си взема памучни гащи,дето се вика за веднъж дори,отколкото тези изкуствените,които според мен ще ми запаряват ужасно, точно,когато ми е нужен най-голям комфорт.... 🤔🤔🤔

# 129
  • Замък сред облаците
Е, те на полиестерните се слага лигнина или превръзката, идеята е за първия ден или два, когато е най-обилно да не си нацапаш памучните. Аз взех и от двата типа.

Банбинда, и аз понякога имам такива проблеми с триъгълника, мерси, че сподели опит, винаги съм се чудела работи ли това. Знам само от форума, че задължително се слага на окосмени места само.

# 130
Еднократните гащи са най-неудобното нещо на света. С първата бременност бях взела - така и подарих целия пакет, след използването на 1 чифт. Много по-удобно ми беше с памперс гащи първите 1-2 дни и след това мойте си нормални , с по-дебела превръзка. Но аз бях нормално раждане, казвам го защото памперса са доста дълбоки и мисля, че не стават за секцио.

# 131
За тия гащи и аз се чудех и предния път и сега... Май пак ще пропусна. Аз имам много удобни памучни бикини без дантели. Сутрин за визитацията слагам лигнина и след това го махам и си слагам от превръзките за бременни на Canpol. С лигнина не ми беше удобно, но той се слага след душа, преди визитация и лвжиш с него само няколко минути.

# 132
От опит бях споделила за тези еднократни гащи, много са удобни и не спарват, нямат нищо общо с тези на канпол и подобни, дори в болницата искаха да им оставя опаковката, А да ги препоръчват на всички родилки като най - сполучливи

# 133
От опит бях споделила за тези еднократни гащи, много са удобни и не спарват, нямат нищо общо с тези на канпол и подобни, дори в болницата искаха да им оставя опаковката, А да ги препоръчват на всички родилки като най - сполучливи
Има ли ги по аптеките или само онлайн да търся ?

# 134
  • Велико Търново

Точно на тях съм се спряла, но се чудех L или XL да си взема, разтягат ли се 😊

Общи условия

Активация на акаунт