Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 248
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Myday е ужасно - няма вкус на мляко изобщо. Аз взимам Олимпус, но цената му се вдига постоянно.

# 61
  • Велико Търново
Аз вземах само верея, но откакто открих краваря в селото и сама си го варя и квася, друго не искам.
В този ред на мисли производителите са добри хора, да знаете Simple Smile

# 62
  • Sofia
Домашно мляко и аз взимам понякога, но не карам само на него, че и то не е чак толкова прекрасно... тия крави не са диви (така да се изразя) ...

Myday е ужасно - няма вкус на мляко изобщо. Аз взимам Олимпус, но цената му се вдига постоянно.
По принцип дори не го забелязвам, нямам идея  как изглежда, има ли други опаковки, разфасовки... и цената му не знам...но с тая помоция и на фона на цената на обичайното ни Опимпус от Ф, реших да взема едно (сега взимаме по малко за разлика от зимата, когато стоеше на балкона) и както писах ... изненада ме много приятно... жалко, че нямам двувратка поне да взема повече.   
На тази цена, не е проблем да се пробва. Simple Smile

# 63
Таблетки за почистване на тоалетна от постоянния асортимент ли са? Вече доста време не мога да ги открия в Бургас.
Скрит текст:

# 64
  • София
Здравейте, утре идвам в България и ще гледам пак да мина през Лидъл но съм напоследък доста разочарована от продуктите. В Германия като бях декември месец само от там пазарувах и асортиментът си беше страхотен (а ми излизаше и по-евтино да пазарувам там от колкото в София!). В България гледам само боклуци ни навират за съжаление. Надявам се поне да намеря нещо горе-долу качествено. В била наистина намирам по-добри продукти (някой беше споменал в миналата тема), обаче дори с била карта имам чуството че винаги хвърлям огромен куп пари там и накрая все нищо не съм купила/трябва да ходя на пазар пак след няколко дена. Преди дори 1-2 години изобщо не беше така, като цяло ситуацията с всичките тези вериги изглежда трагична.

# 65
В главата ми е една сладка песничка от преди 15години на soul control , chocooolate, choko choko
Everybody in the world likes chocolate
Oooh, we love it!
Oh, it makes you happy
Yeah, it gets you sexy
It makes you fat but we don't care about that Joy
Подарявам:

# 66
Таблетки за почистване на тоалетна от постоянния асортимент ли са? Вече доста време не мога да ги открия в Бургас.
Скрит текст:

Тези таблетки и аз ги търся от седмица из Варненските филиали, но ги няма. Да, от постяанният асортимент са иначе.

# 67
Исках царевица, но вчера и оня ден нямаше тук.
Силно положителен отзив за миксерът на Silvercrest, който беше в брошура преди няколко седмици. За цена от 30 лева е повече от перфектен. Определено е успешна покупка.
Млечната сметана 36 процента пак е с повишена цена - вече е 6,49.

# 68
GrinningМомичета и момчета, много пишете и трудно ви следя Kissing Heart
Но имам сега едно питане, трябва ми за подарък детската дъска със стойка за рисуване с тебешири и флумастри. Тя дали става и за магнити? И кога е пускана тази дъска? Детенцето иска такова нещо, погледнах Икейската, но тя е само за рисуване, без магнити....  а в нета прочетох, че Лидъската става... Дали ще можете да ме ориентирате? Kissing Heart Много ви благодаря!
Честно казано, ми се струва, че съм мяркала подобно нещо в Лидл, но хич не помня кога е било.

# 69
  • Асеновград
От Лидл имам магнитна бяла дъска - води се офис. Тя става и за писане-рисуване и за магнити. Но не е със стойка, за монтаж на стена е.
Вчера гледах много прилични бели офис дъски с магнити в нашия магазин за стоки от Европа на 10 лв. И размера беше също приличен, малко по малки от лидълската.

# 70
От Лидл имам магнитна бяла дъска - води се офис. Тя става и за писане-рисуване и за магнити. Но не е със стойка, за монтаж на стена е.
Вчера гледах много прилични бели офис дъски с магнити в нашия магазин за стоки от Европа на 10 лв. И размера беше също приличен, малко по малки от лидълската.
много ти благодаря за бързия отговор, но става въпрос за малко детенце и искат да е на стойка, да се мести. Минавало ми е подобно нещо през погледа в брошурите, даже май и в магазина съм мяркала, но тогава не ми е трябвала.

# 71
Брито нещо много безвкусно станало, то и преди не беше със силен аромат, но това последното дето взех съвсем хич. Заради липсата на вкус лидълското по принцип го ползвам за сандвичи вместо масло (за текстурата и да не е сух хляба, не че се маже ), добавям маруля и шунка или кашкавалче, става супер. И за сандвич с пържен бекон и резенчета бри, мммм.

Похвалвам мини-джоланчетата, супер са на вкус, достатъчно големи са за порция. И крем-брюлето почитам. Грил такъмите мисля да ги вкарам в употреба тези дни, запасихме се с шест торби брикети и само чакам подходящ момент. Мисля да ходя и за наденички някакви, хамбургерите им не харесвам, много са сбити. Мисля да пробвам да пека чушки на барбекюто, хрумна ми такава безумна мисъл и не ме оставя Thinking

Обаче се оплаквам от пластмасовите кутии Ернесто, изпуснах една и веднага се отчупи ъгълче, не помня дали вече го споменах, ама още ме е яд.

# 72
Ако не намериш в Лидл,  такива дъски има в всеки малко по- голям детски магазин.
Ние имаме мисля добра е като размер,  около 60 лв я купихме преди 3 год . Сигурно вече 🙂

# 73
  • Асеновград
много ти благодаря за бързия отговор, но става въпрос за малко детенце и искат да е на стойка, да се мести. Минавало ми е подобно нещо през погледа в брошурите, даже май и в магазина съм мяркала, но тогава не ми е трябвала.
От Лидл бях взела на малкия във вид на лаптоп. Черна магнитна, пише се на нея с тебешири. Има в комплекта и цифри и азбуката на латиница. За малко дете много добра образователна играчка. Като този, но марка на Лидл  https://www.toytown.bg/darven-laptop-magnitna-daska-ecotoys.html

# 74
Е, как ще е безвкусно Бри, ядох на обяд, перфектно е. Не е Рокфор, естествено....всъщност, по-добро е. 🙂 Защото няма силно солен вкус. Който пуши, да спира - вкусът на храната се променя и спира да му е безвкусна. 😜

Общи условия

Активация на акаунт