Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 615
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 390
Тези пици ли бяха хубави?

# 391
  • Sofia
Цели 8-9 продукта общо няма да бъдат налични от латино и азиатската седмица, проверете брошурата в приложението/сайта да не се лумпате в Магазина разочаровани.
Благодаря за инфото!
Жокер от мен... мармаладът от гуава, за който не съжалявам и уасаби фъстъците, за които съжалих моментно, ама вече ми мина, че не е полезно.  Спестиха ми някой и друг лев.

# 392
За мен по-странно е, че сутринта в четвъртък (още докато си пиех кафето - рано беше) гледах новата брошура и мисля, че само един продукт беше с този знак, а вчера, когато пак я разгледах, ми се видяха ненормално много.

# 393
Mоля за мнение за сандалите за ходене, дамските!😃 Струват ли ви се умалени и на вас? Аз нося затворени обувки номер 39,5- 40 обикновено, а номер 40 от сандалите ми е огромен! И на дължина, и е широк и трябва да затягам каишките...Мерих 39, че даже и 38😅- на 39 трябва пак да затягам малко каишките, на 38 леко да ги отпускам. 38 все пак мисля, че ми е по-добре като дължина на стъпалото (не обичам да ми стърчат отпред или отзад подметките)...Все пак, взех 38...и се чудя дали пък този тип сандали не трябва да се носят по-големи с един номер...🤔🤔 С широко стъпало съм, иначе на дължина съм около 38,5, макс 39.

Pppqqq, и аз забелязах само един продукт...

# 394
  • Буркина Фасо
Mоля за мнение за сандалите за ходене, дамските!😃
rotfImbo

# 395
Преведох си го буквално...нямаше етикет с цена😉

# 396
Скрит текст:
Откакто пораснах винаги съм била 42-ри номер обувки, последните две години ми става само 43-ти, а краката ми не са се уголемили.

# 397
Pppqqq, това във връзка с питането ми за сандалите ли го пишеш?🙂 На мен 40 ми беше огромно от тях, а съм и с широко стъпало...🤔

# 398
Имам предвид, че напоследък като че ли са променени номерата. Защото имам стари чехли, които са по-малък номер и нови - купени от Метро, които са с един номер по-големи, а изглеждат идентично.
И моите сандали и чехли са купувани все от Метро и от Лидл.

# 399
Дано да заваря еклерчета и сметанов пудинг.
Знаете ли колко бройки в кутията са еклерчета? И просто ги размразявате и са готови за консумация ли?

Не знам колко броя са, скоро не съм взимала. Понякога не ги изчаквам да се размразят. И замразени могат да се ядат.

# 400
  • Асеновград
Pppqqq, това във връзка с питането ми за сандалите ли го пишеш?🙂 На мен 40 ми беше огромно от тях, а съм и с широко стъпало...🤔
Сториха ми се умалени. Взех черните. Стягам каишките на всяко обуване, и все се отпускат. Подметката ми е много удобна, но модела отгоре не ми е много окей.
И на мен ще ми спестят пари другата седмица, но за венецуелските царевични питки определено съжалявам.

# 401
Панайоту, интересно...А защо казваш, че все ги стягаш каишките и все се отпускат?🤔 За мен пък са уголемени сандалите...И майка ми потвърди, че 38 ми изглежда съвсем ок на краката и, че е по-добре от 39 (без дори да ме е виждала с 39, каза, че по-големи сандали нямало да ми бъдат ок).🙂 Подметките на 38 ми пасват и по-добре на стъпалата (като извивка). Отпред на широчината съвсем минимално ги отпуснах, но и иначе също ми пасваха. 39 трябваше да ги затягам...

# 402
Сандалите са определено уголемени. Нося твърдо 42ри номер, дори и сандали,  от тези 41 са ми точно.

# 403
  • Бургас
Сега ме карате да съжалявам, че не минах да ги погледна, докато ги е имало... Аз като знам, че дамските патъци в Лидл са до 41 номер и хич и не ги заглеждам дори Sad

# 404
Брада, виж, може и да има при вас от желания номер! При нас поне още 2-3 жени си купиха сандали, но взимаха все по-малки номера. При нас имаше поне по 1 чифт номер 41 от двата цвята. Добре че пробвах преди покупката. 🙂 Интересно, че в деня на пускане при нас нямаше нито 1 чифт от дамските сандали (а много исках да ги видя тогава), само 3-4 чифта от мъжките имаше.
Има ли и четвърти вид зехтин?

Много рядко купувам такива мини вафлички, но преди цената им беше малко над 1 лев, може би 1,19 лв, нали? Не знам кога цената е станала 1,69 лв?🤔

Общи условия

Активация на акаунт