Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 601
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 435
В тъмносиво гледах аз, но вероятно е имало и от двата цвята. Цената беше 11-12 лв. Не помня дали ги гледах в събота...

# 436
Кажи какъв цвят търсиш.

# 437
  • софия
Минах през "обновения" магазин на Халите. Нищо по-различно. Сменили са хладилниците за месо - вертикални са, по-удобни за пазаруване.

# 438
Кажи какъв цвят търсиш.

Бяла, но и на сива ще се съглася.

# 439
  • София
lidl съвсем изплискаха легена с т.нар. "промоции", в случая на бира, понеже се ровех и в метро...:
2лв в метро  500мл Бира Пшенична Шоферхофер / Schofferhofer Кен  - в лидл близо 3лв.Laughing
https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X299100/0032/0021/500%D0%BC%D0 … D0%9A%D0%B5%D0%BD

пп; някой има ли вкуса да каже дали ръж.пщеничния хляб от 800г дето го пекат - са го прецакали?

# 440
Получих смс, ще ми изпратят душ слушалка.

# 441
Привет! Някой може ли да даде мнение дали рендето, което ще пускат в четвъртък си струва?

https://www.lidl.bg/p/da-si-spretnem-neshto-vkusno/universalno-e … esko-rende/p71036

# 442
Това ренде е имитация на Мулинекс-а и доколкото си спомням от темата през годините има доста положителни отзиви.  Само да се има предвид,  че "коминчето" е тясно и зелка( например) трябва да се реже на подходящи парчета( то и в кухн. робот е така).

# 443
  • София

Предполагам навсякъде ще го намалят, това е от Канала / София.

# 444
Не, няма да го намалят навсякъде. С този етикет намалят единични бройки.

# 445
  • София
Потресена
Querk плодова извара от 2,49 на 4,49
Вкусен десерт,но не бих взела на тази цена. Харесва ми приложението. Зарибяват по някакъв начин,но основните им продукти,които можех само от Лидъл да си закупя са на безумни цени. Ако нещо не е на оферта,промоция или купон не си заслужава.
Приложението им е най-добро от другите големи супермаркети. Факт,но някак не чога да си взема всичко нужно ми за домакинството от там…ако не е от седчичната брошура

# 446
Приложението им е най-добро от другите големи супермаркети.
Изобщо не съм съгласна. На К. има опция да включваш продукти в списък за пазаруване и за отмяташ закупеното. В Лидл често ми се случва да забравя нещо, защото списък на хартия не ми се носи.

# 447
Но пък Лидъл си имат 2 приложения...😃
Иначе относно цените:

# 448
  • Sofia
Приложението им е най-добро от другите големи супермаркети.
... На К. има опция да включваш продукти в списък за пазаруване и за отмяташ закупеното. В Лидл често ми се случва да забравя нещо, защото списък на хартия не ми се носи.
Аз пък си предпочитам пазарското приложение, където освен че си отмятам закупеното, имам и общата сума. Simple Smile  Освен това редовните ни покупки си стоят в списък и само си ги чеквам, когато пак трябва да купувам и отиват в списъка за пазар. В него имам списъци за Лидл, Фантастико и Кауфланд.

# 449
  • София
Морена, кое ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт