Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 483
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
А аз като писах..предложиха ми да отида да върна сиренето и да ди взема обратно парите.Искаха ми снимка на кутията, със срока на годност и партидата. Аз им пратих и касовата даже...така, че оплакването не е за всеки 😀😀😀

# 721
Е че Лидл все още се води нещо от сорта на дискаунтър, ако и вече да не прилича особено с тия цени. Кое му е странното че някой ще търси намаление или по-изгодна цена?
Отделно че когато човек си е в правото за нещо, най-нормалното е да си го търси... А те техните издънки май стават все по-чести.

# 722
Взимали ли сте от дъждобраните друг път като са пускали?(предполагам че и друг път са пуснали....). Добро качество ли са?
Скрит текст:

# 723
Cvete, ползваш ли Лидл+?

# 724
  • Русе
Cvete, ползваш ли Лидл+?

Ползвам,  даже бележката от там я свалих и пратих..

# 725
Ориз Родна стряха - хубав ли е?
Другите продукти от серията май са ок, поне които съм пробвала, дали и ориза е?

# 726
И при мен купоните бяха активни, а после заключени. Сигурна съм, защото щях да купувам лютеница.
Някой с отзиви за нея? Купувала съм от едросмляната и много я харесваме. Сега се чудя за тази. Че ще я пробваме, ще я пробваме, но умувам един буркан или три, да не изхабя само купона, а да е хубава.

# 727
Подарявам
Скрит текст:

# 728
Правят ни на маймуни. И аз съм убедена, че бяха активни, защото загледах, че лютеницата е от другия вид. Едросмляна съм купувала и е супер.
Затова правете скрийншотове. Макар и да не са от полза, пак е нещо. И аз като писах за несъответстващата цена, ме изкараха сляпа. Joy

# 729
А аз като писах..предложиха ми да отида да върна сиренето и да ди взема обратно парите.Искаха ми снимка на кутията, със срока на годност и партидата. Аз им пратих и касовата даже...така, че оплакването не е за всеки 😀😀😀
Еее.. аз им писах половин ред. Здравейте, искам компенсация заради сиренето и след 2 часа получих 2лв с извинения и благодарности за сигнала. . Flushed

# 730
Скрит текст:
Обадиха се да ми кажат, че не е възможно да съм активирала купона за сладоледа, защото бил предстоящ. Е, няма как да го докажа, здраве да е. Trollface
Ако искаш да се заяждаш- ето вдин активиран и използван купон за универсалната подправка( от понеделник сутринта) и активиран, но неизползван купон за сладолед ( също активен сутринта).
Скрит текст:

[/quote]

Ще видят, че бележката не е моя (нали имат достъп до профила ми) и ще кажат, че се заяждам напук. Сега прегледах моята - пише само използваните отдолу, не знам защо. Въпреки че имам и други неизползвани, които са си активни (просто се отказах да взема нещата).

# 731
Сладоледа триколор, розовия хубав ли е? Не сме фенове на сладоледите на фамилия, ако е същия ще пропусна.

# 732
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз имах отключени купони и после изведнъж ги заключиха.
За търсенето на правата, сравняването на цени, купуването на промоции, че то в днешно време ако не го правим трудно се оцелява. Не всеки е в определени компютърни сфери или депутат, че да не си правим сметката Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 733
Аз взех зеления сладолед, не розовия. Ок е. Но той не е на Фамилия.

# 734
  • Бургас
Зеления и ние вкъщи много го харесваме. От розовия не съм купувала, той с какви вкусове е?

Общи условия

Активация на акаунт