Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 447
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 855
  • In transit
Четете съдържанието. Трябва да има 0.15% чили в този сос по спомени.
Аз съм го запомнила по картинката, че е люто.
Питах как без да чета. Ако изчитам всеки етикет в търсене на скрита подправка... Няма да ми стига времето😉
Интелигентно е да е посочено на самия етикет, или на буркана, или на стелажа, нали.
Щом пише Калабрезе, Наполи, и друга част из южна Италия, вероятността да е люто или пикантно е доста голяма. Grinning

# 856
При нас етикетите -30%  са отдавна в € и аз за това не вземам,  че не знам как ще ме таксуват 😅😆
В крайна сметка тази цена в лева ли платихте...и 🤔🙂

# 857
  • София
Невинаги слагат -50%...Но пък понякога съм виждала да слагат и още веднъж -30%...
Защото се сещам, че парадираха с това, че предния ден и на същия ден на изтичане на срока слагат -50%, но явно някъде си го спестяват.
едно масло бях взел на 30% 6дни преди срока му.

# 858
Сутиените ХХЛ от следващата седмица, дали са с плътна чашка?

# 859
Минах за някои неща през магазина и забелязах някои нови увеличения...🤷‍♀️
Линцерите, които стоят и на касите- вече са по 69 ст. (добре че не са продукт, който купувам повече от 1-2 пъти годишно).
Останалото е в снимки:

(Макароните все едно ги дават без пари на 1,99 лв, че даже е останала само една опаковка...)...но в Кауфланд насипната извара от витрината вече е по 8,99 лв/кг...🙄😷

# 860
Ехее, тая извара вече съвсем златна станала. Другите неща на снимките не ги купувам, но тя ми е от любимите им продукти дето само от там си го купувам.

# 861
Така е, за съжаление. И на мен ми е много любима...Напоследък все я купувам на промоция, с купон или с -30%...Видя ли я намалена, купувам поне 2 кофички. Но започват да прекаляват, не печатаме пари вкъщи...все пак!🙄

# 862
Да похваля испанските крокети с мръвка, много бързо се ометоха днес като мезе, трябваше да взема още. Взех и калмари и порас, ама не стигнахме до тях днес, ще се похваля като ги отворя. Чипса гаспачо се оказа проС чипс с червен пипер, язък че грабнах два пакета, мислех че ще е доматен. Натилас много исках, нямаше Rolling Eyes Много празно по фризерите за андалузките неща, явно са били добро попадение. Гледах тортилята със скариди, чудих й се не взех, сега ме е яд, защото другите неща се оказаха добри. Забелязах намалено пиле и веднага го грабнах под носа на някакъв чичка дето му се кумеше ¯\_(ツ)_/¯ Размечтах се за пилешка супа с цяло пиле, у нас не правим такива разхищения, ама сега като е на аванта 30% става 😁 Взех си и голямата пластмасова саксия, защото вчера ми донесоха едни боровинкови растения и се оказа че нямам подходящ размер, не ми харесва формата обаче спестих разкарване по други магазини. Не очаквах, че върви заедно с чинийка, на касата ми казаха и донесоха, много им се зарадвах Hands Ok Hand

# 863
Тези макарони мъжът ми много ги тачи ама явно не знае, че са станали вече толкова скъпи. Той сварява един пакет и ги яде цял ден. Преди не бяха ли под лев? Имам предвид...преди пандемията.

# 864
0,99, 1,09, 1,19, 1,29 лв...Последно ги гледах по 1,49 или 1,69 лв. Но 1,99 лв вече ме изненада (не че е много изненадващо на фона на други цени, но преди бяха наистина евтини точно тези макарони).

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:29 от dolce miele

# 865
  • Велико Търново
Преди пандемия та под лев, преди войната под 1.20... Днес плащаш 2 пакета, получаваш 1.

# 866
  • Бургас
Преди... темите ни бяха над 150 страници! Юнската от миналата година е минала 200 даже, а тазгодишната я стигне 65-70, я не... Показателно е за това, колко пазаруваме и колко сме ентусиазирани вече...

# 867
Не съм само аз предполагам, но съм спряла да гледам и брошурите.
Край вече с глезотийки, сауни за лице, тримери, възглавнички, тематични седмици и прочие. Влизам в магазина за най-необходимото и излизам. Нямам вече и интерес да ровя по регалите.
Пазаруването съм го свела до 8-9 минути максимум. Грабвам 2 домата, 2 краставици, едно кисело мляко, един хляб и довиждане лидл. Joy

# 868
Пазарувам основни неща аз. Ако някой от вашите купони ми хареса, ползвам. Ако имам някой, който на вас ви хареса- подарявам и толкова. Ей на, днес открих, че имало леща в консерва. Понеже в моя режим има леща ама аз не обичам да я готвя, това е чуден вариант. Запържвам зеленуците, слагам вода да заврят, пускам лещата, овкусявам, сгъстявам ако е нужно и готово. Иначе не криввам от набелязаните неща вече. То ти се събира погледа от цифромания. Преди се шегувах, че няма неща под левче в Лидл. Вече ще е по-правилно да казвам, че няма неща под 5 лв.

# 869

Виждали ли сте го скоро този протектор?
Ако това е  протекторза бебешко креватче, според мен е отвратителна глупост! Няма найлонов/мушамян пласт, а е просто дебел плат и пропуска към матрака. Иначе, нз къде има.
[/quote
Ако сте закупиш може би нещо е било дефектно, 3 години нито една капка не е пропуснала а последната година пера всеки ден. Напишква се и това е, за това търся още за смяна. А плюса му е именно липсата на шумулкаща част. Дано пак пуснат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт