Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 833
  • 1 170
  •   2
Отговори
# 900
Днес свински врат във Варна на Битоля нямаше или поне аз не видях.
Купих от потниците, преди съм имала други цветове и съм била доста доволна, както и от бикините от същата серия. 🙂 Но преди сякаш потниците бяха по 2. На мен така готови комбинации не ми харесва, иска ми се аз да мога да си избера, които цветове ми харесват и да си ги комплектовам, но уви. Взех и котидж, цената му вече е убийствена без намалението за такъв малък грамаж.
Подарявам
Скрит текст:
Както и всички други купони от седмицата.

# 901
  • София
Като работещ в Лидл също се възмущавам от вечно липсващите цени на много от артикулите. Буквално поръчваме цени всеки ден - те не идват, с дни не се поставят, а на нас обикновените служители обяснение за това не се дава.
в печатница ли ги правят?Flushed

# 902
Само на мен ли ми се струва, че силиконовите формички (кръгли, сърца) от 12 броя от последното зареждане са по-тънки?😃 Имам червени, купувани преди години, и са някак по-плътни...Не че и тези не стават, ще вършат работа, просто се чудех...😄

# 903
Здравейте, някой виждал ли е този пастет от артишок на друго място освен в ЛИДЛ? Уж не живеем в комунизъм, но се оказа, че го зареждат само по празници, убих се да го търся, а когато попитах ми отговориха така.... deluxe само по празници! Sad

# 904
Серията Делукс не е в постоянния асортимент, а и артишока не е чак толкова популярен. Аз например не го понасям, както и всички от семейството ни.

# 905
На нас ни е страшно любим и явно трябва да го складираме, когато ... чак по Коледа го пуснат.  Ако някой го е виждал в друг магазин ще съм много благодарна да ми каже. Изобщо не ми харесва това някой продукт да не е в постоянен асортимент и постоянно да ходиш до магазина, да го търсиш и чакаш..... като портокали през комунизъм.

# 906
Ако някой го е виждал в друг магазин ще съм много благодарна да ми каже.
В Зоя.

# 907
  • In transit
Dolce, да толкова беше днес...преди три дни беше 1.99лв. Преди знаеш колко беше. Утре сигурно ще е 2,49лв. По 20ст, по 20ст... язовир.
Точно днес загледах формичките за мъфини, но според мен са от доста плътен силикон. Тези, които имам вкъщи от преди няколко години, (пак от Лидл) са доста по-тънки.

T.Valcheva, търси по италианските магазини. Там продават.

# 908
Ако някой го е виждал в друг магазин ще съм много благодарна да ми каже.
В Зоя.
Благодаря, пробвали сме го, но за жалост не е на същата марка и не ни допада. Sad

Mikkey, много благодаря, ще го пробваме, изглежда добър!

Благодаря момичета, знаех си, че трябваше да питам тук дори по-рано! Simple Smile

# 909
Лавандулата трябва ли да се пресява в по-голяма саксия?

# 910
  • In transit
Най-добре в градината. В саксия не оцелява твърде дълго...освен, ако не е много голяма.

# 911
Mikkey, тогава явно са до партида формичките...Визирам стандартните формички за мъфини и сърцата (другите бяха по-големи и е логично да не са по-меки). Моите, купувани от Лидъл преди години, са червени и по-плътни. Сигурно имат 3 или 4 години, бяха пуснати около Свети Валентин (когато имаше и тематични рамки за снимки, одеяла и др. подобни)...Определено са по-плътни от сегашните, но и те ще вършат работа. Харесах си ги заради цветовете, не че си нямам...😁

# 912
T.Valcheva в София в магазини " Дар от боговете"  съм виждала разни гурме пастети и пасти.

# 913
  • In transit
Mikkey, тогава явно са до партида формичките...Визирам стандартните формички за мъфини и сърцата (другите бяха по-големи и е логично да не са по-меки). Моите, купувани от Лидъл преди години, са червени и по-плътни. Сигурно имат 3 или 4 години, бяха пуснати около Свети Валентин (когато имаше и тематични рамки за снимки, одеяла и др. подобни)...Определено са по-плътни от сегашните, но и те ще вършат работа. Харесах си ги заради цветовете, не че си нямам...😁
И моите са червени, но са квадратни. Много им е мек силикона. И аз ги харесах, но вече имам един шкаф със сладкарски принадлежности и се въздържах.

# 914
T. Valcheva, на същата марка в други магазини - няма как! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт