Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 783
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Буркина Фасо
Ми след като в България се продава какво ли не от цял свят по най-различни стандарти има нещо вярно, че пазарът не е стандартизиран и може да попаднеш на несъвместими неща. Но това че като вземеш едното от Л и всичко останало после трябва да е от Л не е вярно. Просто в Л продават неща по един и същи стандарт и ако ги пазаруваш от там би трябвало да си паснат помежду си, пък ако другите магазини продават неща по същия широко -разпространен европейски стандарт също ще паснат на лидълските.
ааааа ... стандартизиран е.
нашият стандарт е актуализиран (с знак -) към чуждите за да могат да пробутват техните продукти на нашия пазар.

# 1 096
Здравейте,
в каталога за следващата седмица(валиден от 04.07.2022 г.) има масажор за 27.99 лева. Дали някой го има от предни брошури? Заслужава ли си?

# 1 097
При нас пък с ощо в 21,30 ч народ, народ...обаче работеше само една каса!😬 Аз с малко на брой покупки, но и с 2 кутии сладоледи, които ми бяха поръчали да купя...Десет минути минаха, докато успея да се "измъкна" от касата (отвориха още една каса, но по-късно), още сигурно поне 15 мин, докато се прибера...
Откъде толкова народ на касите, то вече като отида вярно няма какво да си купя от планираните неща... и едва ли съм само аз.
За лазанята ме бяха пратили, дето е от днес. В 10 сутринта празно заварих само с етикет отгоре, да им имам и промоцията. Ми да го пишат направо някакъв Happy Hour това тяхното, те по повече не изтрайват акциите от брошурите им. Аман.

# 1 098
Ама и вие сте една натка (сори не се сдържах Heart)))Лазаня има чак в края на магазина в LIDL цена, доволно количество. 20 пакета сигурно. На обичайното място може да е изчерпана щото всеки първо оттам минава. Не вярвам да е изчерпана и там. Пак ще заредят. Изберете срок до 20ти , щото има до 9ти..
Взех една..уау..супер е. За 2.50лв 400гр е перфе..отивам за още и за череши че забравих. На 3.50лв бяха хубави

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 14:28 от Didity02

# 1 099
Какви видове лазаня има? Вкусна ли е? Само се затопля или се пече? Може да се отбия по-късно.

# 1 100
Ама и вие сте една натка (сори не се сдържах Heart)))Лазаня има чак в края на магазина в LIDL цена, доволно количество. 20 пакета сигурно. На обичайното място може да е изчерпана щото всеки първо оттам минава. Не вярвам да е изчерпана и там. Пак ще заредят. Изберете срок до 20ти , щото има до 9ти..
Взех една..уау..супер е. За 2.50лв 400гр е перфе..отивам за още и за череши че забравих. На 3.50лв бяха хубави
Не знам в кой филиал ходите, там където ходих аз нямаше и не е хич необичайно това нещо... пък нищо че на някого не му се вярва. За съжаление тази верига отдавна не е еднаква навсякъде, достатъчно пъти е коментирано и тук че някои филиали са супер а други са много зле.

# 1 101
Натка, при вчерашните дневни температури в Пловдив, някои хора явно предпочитат да пазаруват вечер по тъмно.😉 Доста хора бяха маграбили и от вафличките с купон...по 3 опаковки...обаче купонът се отключване днес, та явно са си ги платили на редовната цена...

# 1 102
  • София
Скрит текст:
Не знам в кой филиал ходите, там където ходих аз нямаше и не е хич необичайно това нещо... пък нищо че на някого не му се вярва. За съжаление тази верига отдавна не е еднаква навсякъде, достатъчно пъти е коментирано и тук че някои филиали са супер а други са много зле.
Точно. В някой филиали непрекъсаното намаляват стоки и продукти,  а в други ако има 1-2 неща с оранжев етикет е събитие, а зелен даже не знаят какво е. Дори за хранителни продукти с изтичащ срок на следващия ден.
Но, поне нямат по рафтовете стоки с изтекъл срок, каквито много пъти е имало  например в Билла.
Зареждането също е много различно, вероятно зависи от уменията на управителите.

# 1 103
А, Долче, в тия жеги и аз няма скоро да се оставя да ме пратят пак до Лидл, тъпата лазаня дори не беше за мен дето трябваше да я купувам... Като и в началото на седмицата с това Кордон Бльо, пак така обещала съм и отивам, един момък от служителите ми казва "Оо, ами че то свърши отдавна, иначе ей тук беше".
Другия път като ме помолят за нещо от там, ще имат да вземат - да си изберат по-зареден магазин или да ядат каквото им избера аз.

# 1 104
Какви видове лазаня има? Вкусна ли е? Само се затопля или се пече? Може да се отбия по-късно.
3 вида. Лазаня Болонезе с говеждо месо и 26% сос бешамел. Със свинско месо / свинско месо и спанак май прочетох. При последните процентът свинско месо пада под 20% мисля, на говеждото е 16%.
Състават не е изчистен, има модифицирано нишесте, растителни масла, но това е един от продуктите на оферта, които си заслужават.
Пече се на фурна с вентилатор около 10 минути загрята на 200*.
Производител :Белгия
‐-----
Голямо намаление!

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 15:16 от Didity02

# 1 105
  • Велико Търново
Отивам да изкупя джинджифила! Дано да има останал:)

# 1 106
  • София
Ми след като в България се продава какво ли не от цял свят по най-различни стандарти има нещо вярно, че пазарът не е стандартизиран и може да попаднеш на несъвместими неща. Но това че като вземеш едното от Л и всичко останало после трябва да е от Л не е вярно. Просто в Л продават неща по един и същи стандарт и ако ги пазаруваш от там би трябвало да си паснат помежду си, пък ако другите магазини продават неща по същия широко -разпространен европейски стандарт също ще паснат на лидълските.
ааааа ... стандартизиран е.
нашият стандарт е актуализиран (с знак -) към чуждите за да могат да пробутват техните продукти на нашия пазар.

Т.е. би трябвало да е съвместим с местен продукт?

# 1 107
  • Sofia
Отивам да изкупя джинджифила! Дано да има останал:)
Що така? Изглежда съм изпуснала за джинджифила... макар да имам във фризера...

До Лидл отивам сутрин до към 11ч. макс или вечер след 21ч., че и в Сф ни е горещо,  макар аз да съм санданско чедо и какви горещини съм виждала... особено в моето тинейджърство....

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 15:42 от Morena

# 1 108
Морена, защото джинджифила е на топ цена, 4ст е намален Simple Smile

# 1 109
Аз съм размер Л, в НМ ми стават летните панталони С ( на кръста и на ширина - имам предвид панталони с копче, не с ластик; но са ми къси). В Уайкики и Синсей ми стават само Л.

Общи условия

Активация на акаунт