Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 420

• 33 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 03:21 от mari52

# 106
  • Пловдив

Добро утро в ден петък - успешен да е.
Вчера денят бе пълен с красоти, дано и днес е така.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 09:32 от mariana51

# 107
Добро утро!
Наситена и динамична вечер имахме снощи!
Красота от всякъде!И двата тоалета бяха в синхрон с Ирем!Дано и днес има нещо забравено от снощи!

# 108

Здравейте момичета Two Hearts
След нощна смяна, почти веднага хукнах по хладното на пазар, после да наглася на гладните обяд и ей-го стана 12 часа.
Ама толкова много красиви неща имаме в темата, че ми е чоок хубаво и някак гордо.
Енгин и Ирем имаха един общ детайл в тоалетите /сега го забелязах на компа, че снощи от телефона  ми беше убягнало/ и намирам за оригинално това  стиковане.
Сега ще търся видеото в Ютуб за да си го сваля и да мога да си правя снимки.
Чисто визуално - много интересна презентация имаха. Както вътре, така и отвън.
Започвам да гледам цялото видео от снощи и да правя снимки.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 12:04 от Марта_49

# 109
  • Пловдив

Днес пресата е отразила снощното събитие.
Почти всичко е копи/пейст - ето един превод.

https://1001dizi.net/haber-disney-plusin-ilk-orijinal-yerli-dizi … -gerceklesti-5027

Първият оригинален национален сериал на Disney Plus, „Бягство”, направи премиера

Платформата за цифрово излъчване Disney+ на Walt Disney Company ще има предварителен преглед на първия си местен оригинален сериал „Бягство“, който ще бъде представен на членовете си на 14 юни.

Продуциран от O3 Medya и Same Film, чиято история е написана от Енгин Акюрек, сценарият е написан от Али Доанчай, а режисьор е Яъз Алп Акайдън, първият местен оригинален сериал на Disney+, който беше очакван с нетърпение, бе предварително изгледан.

Много известни имена и членове на пресата като Мелис Биркан, Йозгюр Чевик, Дениз Байсал, особено актьорите от сериала Енгин Акюрек, Ирем Хелваджиолу, Онур Бей, Лейла Танлар, Арас Айдън, Левент Юлген, присъстваха на нощта, която се проведе в стария завод за алкохол.

В предварителната прожекция на „Бягство“, който предизвика голям интерес с представянията си и ще се срещне със зрителите по Disney+ на 14 юни, сериалът получи страхотни аплодисменти от публиката.

„Бягство”: военен фотограф Мехмет и група журналисти от различни страни; започва с посещение на езидско село за изследване. В сериала групата, която тайно премина границата, попада в ръцете на радикална терористична организация в резултат на нападение, а след това драмите, промените и историите за бягство се разказват с вълнуващ език. Докато описва трудната борба на изследователския екип да избяга, „Бягство“, което ще предложи различна гледна точка на човешката драма в Близкия изток, ще заеме своето място в Disney+ на 14 юни с откриването на платформата.

# 110

Ох,не мога да се нагледам!
Пу пу ,да няма уроки!

# 111
Здравейте момичета в ден петък

Вечерта снощи беше прекрасна.Целият екип на сериала беше в чудесно настроение,
личи си ,че добре са си паснали на снимачната площадка.
Енгин беше леко развълнуван но то е нормално все пак историяа на сериала е
 написана по негова идея.

А с Ирем имат голяма химия помежду си.
Снощи са гледали сериала.

Вчера беше предварителен преглед на #Kaçış. Тук Халил Ибрахим Саглам пише в своя TT👇
„#Дисни най-накрая пристигна в Турция и беше домакин на предварителен преглед на сериала „Бягство“. Нашите мнения за сериала скоро ще бъдат в нашия канал @sinefil_kafasi. #Eng

Скрит текст:
Вчера был предварительный показ #Kaçış для прессы. Вот Halil Ibrahim Sağlam пишет у себя в тт👇
"#Disney наконец-то прибыл в Турцию и состоялся превью сериала «Побег». Наши мнения о сериале скоро будут на нашем канале @sinefil_kafasi. #Eng

За хубавата вече поздрав с ,,Голям, голям свят''

https://youtu.be/dd7BHAjGUnc

# 112
  • Пловдив

https://www.facebook.com/engingreekfc/posts/496860945543352

От гръцкия ФБ на Енгин:
Енгин Акюрек: Ще говоря без спойлери. По принцип сме много развълнувани. Работата, която направихме преди година, ще се срещне с обществеността. Положихме големи усилия, това е история, която иска да ни каже нещо. И мисля, че тя разказа това по много честен начин. Разбира се, обществеността ще ни каже това. Но всички тук вярваме, че сме свършили много добра работа. Дай Боже да имаме много добро пътуване.

Актрисата Дениз Байсал се появява като гост актьор в сериала.

# 113

Много се радвам, че и ние станахме съпричастни с галата. Това да бъде онлайн в Ютуб - направо е супер.
Слагам отново тази  снимка, ама е прекрасна.

# 114

Ето го момъка!И той си качи снимка на стори в ИИ!

# 115
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/Cen5dQtgKXE/

Шел поддържат нивото.
Всички заслужаваме да бъдем в челните редици на печелившия свят на Shell Clubsmart! Между 1 юни - 31 август 2022 г. гориво на стойност 2000 TL, общо 2 милиона TL, от Shell до 1000 души! Присъединете се към кампанията с вашата регистрирана карта Shell ClubSmart и спечелете мигновена томбола с вашата покупка на гориво от 150 TL или повече наведнъж! Повече покупки, повече късмет... Подробности: shell.com.tr

# 116

Започват изграждане на конструкция!

# 117
  • Пловдив

Блогърът Televizyon Dünyası написа:
Като човек, който е гледал първия епизод на "Бягство", бих казал, че това е добра работа. Наистина ми хареса. Актьорската игра на Енгин и хармонията с Ирем също бяха много добри. И накрая, музиката им беше легендарна. Сигурен съм, че ще ви хареса, когато го гледате.

Скрит текст:
#Kaçış’ın ilk bölümünü izlemiş biri olarak güzel bir iş geliyor diyebilirim. Ben şahsen beğendim. Engin’in oyunculuğu ve İrem’le uyumu da çok güzeldi. Son olarak müzikleri de efsaneydi. Eminim sizlerde izleyince beğeneceksiniz.

https://www.facebook.com/EnginAkyurekRD/posts/3215676572083177

От ФБ на Engin Akyürek - República Dominicana:
"Мечтата ми се сбъдна“ беше изразът на Енгин Акюрек в представянето на неговата поредица "Бягство" вчера и добави, че историята е написана през 2017 г., което ни напомни за последното изречение на написаната история „Хасан синът на Ахмет“ през същата година, която казва: "Защото най-добрите истории винаги са тези, които се пренаписват".

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 17:00 от mariana51

# 118

Вече мога да качвам снимки от телефона.

# 119

Все се заглеждам в медальона и все не мога да го разгадая!Мисля си ,че има някаква символика в него!Не може току тока да го е сложил!Стайлинг,стайлинг,но Енгин не носи такива неща!Има някакъв скрит смисъл,така си мисля аз!

Общи условия

Активация на акаунт