Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 420

• 33 627
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Мисля, кое е по-добре? Нетфликс качват всички епизоди наведнъж, Дисни+, всяка седмица по един.
Като че ли решението на Дисни+ по ми допада. Има време да се преосмисли всеки епизод, а и тръпката в очакване на следващия си е тръпка.

Според мен и двата варианта си имат + и -. Аз смятам след като излъчат всичко да го гледам наведнъж отново. В случая май беше по-добре за зрителите наведнъж ,защото има криминален елемент и някак си се губи нишката до следващия епизод, поне за такива като мен с дефицити в запаметяването Simple Smile

# 646
  • Пловдив

Ще успее ли да я спаси...

# 647

Репост на Дисни+!
Ама искаме го в реала!

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 15:46 от Damata

# 648
  • Пловдив

Бану Йоздемир, политик и специалист по международни отношения, доктор по политически науки, пише в Twitter:
В Disney Plus изгледах на един дъх всичките пет епизода на сериала "Бягство", който седмици наред е начело на най-гледаните проекти.
Оригинална и очарователна история, съчетана с гигантски актьорски състав, създаде невероятен продукт.
Защо е на върха ще разберете, когато го гледате.

# 649

Добра вечер Two Hearts
Толкова съм се ошашавила от работа, че днес просто не ми остана време за темата.
Първо липса на достатъчно хора, второ отпуски /всеки има правото естествено да излезе/ и трето обем работа /работи един вместо полагаемите се двама/.  Всичкото това води до постоянна умора и като се прибереш - просто само искам да седна или най-добре да полегна и нищо да не правя. Такъв ще е и август.  А не ми се и  помисля, че идва есенно-зимен сезон и  работата неминуемо ще се увеличи.

Но темата ми е отмората, още повече като чета хубавите отзиви за Енгин и работата му. Иска ми се  да получи и нужното признание за това.

# 650
Горещо беше днес при нас!
Код червено!

# 651
  • Пловдив

В туитър има акция - 7 години от излъчването на последната 54 серия на "Мръсни пари и любов" - 15 юли 2015 г.

# 652
# 653
  • Пловдив

Добро утро в събота, успешна и прохладна да е.
Да направим гимнастика с Кадир от "Брак с чужденец".
Дано има нещо ново и днес....

Допълвам поста си:

За размисъл. Кой е Ламар, нов персонаж или сме го виждали....
В началото на епизода Робърт говори на Мехмет/Рахман за Ламар и в края Ламар звъни...

Кабинета, бюрото на емира. Той ли е Картал, той ли е шпионинът...
Възможно е да е в контакт с някого.... С някое друго разузнаване...
Ебу Залим да прихвана нещо чрез Джон...

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 08:50 от mariana51

# 654

Добро утро момичета Two Hearts
Почивни дни - нека са спокойни, слънчеви и пълни само с хубави неща!
Дали пък няма да се появи някоя нова снимка...

# 655
Добър ден!
Горещината вече се усеща осезаемо!
Почивните дни са тук,но аз ще поработя и днес и утре!
От всички проекти на Енгин,само Брак с чужденец не съм гледала!Ако имам свободно време, ще го изгледам..Все си мисля, че са доста епизоди,и за това не съм го гледала.
Очакваме някой да прихване Енгин в реалния!
Спорен и ползотворен ден !

# 656
  • Пловдив

https://twitter.com/_denizsever/status/1548269128779149313

Голяма скица е Арас.
Видях Ебу Залим. Той отиваше към джамията с хората си. Но сякаш отиваше на война, а не на молитва. Кълна се, че ме е страх!

Феновете пишат, че трябва да направят добър комедиен филм след Бягство, това е задължително...

# 657

Времето навън е ... жега.

# 658

Да си повеем с Тек,за разхлада!

# 659
Екипа, по дисни 😍

Общи условия

Активация на акаунт