Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 60
  • София, "Младост 3"
Иги мога да ти препоръчам моята педиатърка - но е във военна болница но аз ходя до нея щото др не искам

# 61
  • София
Валенцето, добре дошла! И аз си мислех за вас. Хвана ме страх от бездушието в плевенската градина. Но съм сигурна, че във Враца ще ви е по-добре Hug Аз съм от Мездра и както казва мъжа ми "Вие от този край сте от по-друго тесто" - сигурна съм, че ще са по-толерантни Praynig

# 62
  • София
Не знам дали сме от по-друго тесто,то си има хора и хора.В градината,която посещава Буби,има страхотна логопедка-ако всички бяха като нея,ехеее,градината щеше да цъфти.Ето такива хора искам да работят с детето ми.
Иначе за преместването,още не е съвсем сигурно,но аз се надявам с цялото си сърце да се осъществи.

# 63
  • София и там където не се пуши
Валенце питай логопедката от къде е - че нали знаеш и мен треска ме тресе от плевенчанка и тя си позволи да обижда детето ми пред другите деца.

# 64
здравейте! и аз да се включа, преди да са ме погнали на работата.
Добре дошла на Валенцето  bouquet дано всичко се нареди по най-добрия начин за вас!
Иги, много ви обичаме и искаме вече да свършат вашите тревоги, да се отпусне майчиното ти сърце и всичко да е наред. от сърце ти го пожелавам! не мога да ти препоръчам педиатър - нашата е добра, ама е много далече от вас и няма да се навие да ви вземе. тя иска децата да са и от един квартал, за да може да ги обхожда, че като почне зимата и масово се поболяват. и ние сме и малко далече, но пък тя живее в нашия квартал и затова ни взе. дано си намерите свестен лекар със сърце bouquet
ние сме добре. в петък заминаваме за Никопол - свекърва ми става на 60 год. и ще има празненство. така че, ако има среща, пожелавам ви весело изкарване и да направите снимки тоя път Wink

# 65
  • София, "Младост 3"
Валенце, добре си дошла! И аз се бях позамислила къде сте.
СЪжалявам че по Коледа може би ще имаш притеснения относно местенето. Но ти си ни мъжко момиче и ще се справиш. Дано ако във Враца е добре за децата - се задържите по-дълго!
ЗА ДГ... мен ме хваща страх честно казано какво ли правят с децата ни когато ни няма наоколо. Честно. ДАни е напр много кротък за сега и не знам какво ще става в ДГ или яслата.
ТО като гледам самите деца как са озлобени понякога - дори съвсем малки...
НАдявам се във Враца да намерите своето щастие и най-вече - хубаво място за Буби! ТЯ Маргото беше пускала и снимки на ДГ на сина й... много го хвали мястото и хората - дано и вие намерите своето място там.
ПЪк и ще си близо до евентуална помощ - можеш да оставиш дацета и на един купон в Сф да дойдеш, нали?! Wink

# 66
  • София
Наде,ами то това за купона се подразбира Wink.Имам нужда от купон,но да е без деца Embarassed.Н е зная при вас как е,но аз откакто си имам принцеските псъм постоянно с тях,имам предвид наистина постоянно.Сигурно ще прозвучи грозно,обаче имам нужда да изляза някъде,да поразпусна,ходи ми се примерно на кръчма Mr. Green.Е,таткото ги гледа сам без проблем,обаче аз искам и двамата да излезем,заедно.ама няма-за пет години да се е случвало 4-5 пъти.Но ако си идем във Враца няма да е така,сигурна съм.
Сега постоянно за това мисля-много ми се иска да се преместим там,така съм се настроила,че ако нещо не се получи...не знам.Стискайте палци,и на краката даже стискайте. Heart Eyes

# 67
  • София / Пловдив
  Валенце, дано да се пренесете във Враца, щом така ти се иска  Peace
  За излизането без деца - напълно те разбирам. Аз миналата година след операцията на малката, месеци наред не бях мърдала никъде, ама за час дори. Първото ми излизане беше на новогодишния купон на службата. Бях като в друг свят направо  Embarassed бях забравила какво е веселба с музика, танци и т.н. Спомням си, че тогава само тази вечер ме зареди много дълго време.

# 68
Валенце,и аз искам на купон без деца. Wink
Имаме тук и баба,и дядо ,но отдавна не сме излизали вечер сами,без децата.За музика и танци,да не говорим. Whistling

# 69
Здравейте  Hug, Лора заспа и бързам да пиша, защото в будно състояние ревностно пази клавиатурата и с четенето успявам, но поискам ли да напиша нещо, тя започва да плаче много нещастно  Rolling Eyes !По този случай ще местим компа в друга стая Laughing .
На Лъчето и аз и мъжа ми много стискаме палци, дано най-накрая свърши това ходене по мъките и започнат така желаните спокойни и радостни дни на малкото юначе с мама, татко и батко Praynig Praynig Praynig.
Нанди, много целувки на Мими , стискам палци и на вас Praynig  Hug
И да не пропусна да се похваля-видяхме се с catnadeen /фук-фук, фук-фук-фук/. Наде, много беше хубаво, дано скоро пак се видим  Hug .Дани е много кротък и грижовен /държа на Лора шишето с чая  Laughing / , а малката Мари е невероятна красавица/пу-пу/, с изключително нежни черти, прекрасна мъничка дама  Hug Heart Eyes
Валенце, привет ! Дано всичко се нареди както искаш  thumbsup
Целувки за всички, доскоро   bouquet

# 70
Пак съм аз, за да ви покажа какви сладури са Дани и Лора:

Хубава седмица на всички !

# 71
  • София
Сети, много са сладки! Hug

# 72
  • София / Пловдив
  Сети, страхотни са децата  Heart Eyes Хайде, местете компютъра в другата стая, че мн.ни липсваш  Hug

krasi 76, от къде ти е новия аватар? Дай линк да видим дали има още такива джиджани?

# 73
От картинките във форума. WinkТвоят като гледам също е от там.

# 74
  • София / Пловдив
Не е, поне от друго място го изтеглих. Може и от форумните да има такива, сега ще ги разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт