Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 240
  • София / Пловдив
  Малеееее, как преядох   Embarassed Crazy Голям кеф беше, пак не можахме да се наговорим. Само един мъж си имахме в компанията, но пък млад и готин  Hug
  Wolf, следващия път и на FireSt ще драснем.
  А баща му да си изпълни обещанието от миналата седмица още, когато ми каза за "Утре"  Wink помниш, нали?

# 241
Радвам се за вас момичета, че сте се видяли. Бим-Бам, до кога си в София?

# 242
  • София / Пловдив
.... Бим-Бам, до кога си в София?

Не знам още. Утре съм на контролен преглед и зависи какво ще каже чичо доктор. Най - рано във вторник се прибираме в Пловдив.

# 243
бим-бам и това ако не е гадно,
Ти си в Софиа, а ние в Пловдив. Забравих да ви кажа, че операцията на Гого ще я правим в Пловдив на 7 декември. Утре отивам до София, за да взема направление и в сряда съм пак тук - така че може да си спретнем срещичка към събота-неделя. Още съм си на стария телефон та ако искате можем да се чуем. За съжаление в София нямам интернет, та трябва по мобилните да държим връзка.
молете се Гогенце да е здрав за да оцелеем до операцията. Нещо ми е притеснено за него тези дни - държи се странно, плаче жално за няма нищо и един такъв само до мене иска да стои, да си държим ръцете, да се гушкаме. Плаче много и спи малко през нощта - дали усеща напрежението ми????
Хайде целувки на малчуганите и здрава и хубава предстояща седмица.

# 244
  • София и там където не се пуши
Мая разбира се че усеща. Успех и да ти свършат притесненията веднъж завинаги.

А Волф не сме забравили чакаме снимкииииииииииииииииииииии

# 245
.... Бим-Бам, до кога си в София?

Не знам още. Утре съм на контролен преглед и зависи какво ще каже чичо доктор. Най - рано във вторник се прибираме в Пловдив.

Надявам се на 9.12. да си в Пловдив и да дойдеш на нашето Партиии. Laughing Hug

Майче, разбира се, че ще стисткаме палци да мине операцията успешно. Много се радвам, че говориш за среща събота-неделя. Ние така и така ще се събираме на 9.12/събота/ от 11 часа в приятна и добре спретната сладкарница за Коледно парти на нашия Клуб и гости. Така, че заповядай - ето ти моя мобилен 0888 460615 за връзка, ако имаш и на Любознателна също става за връзка, защото тя е другия съорганизатор.
чао, ще се радвам да се видим. Гушни малкия Гого от нас за да му е по-леко, може би и то си усеща детенце, че майка му е притеснена, нормално е да си така предвид какво ти предстои.

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 20:16 от Rosoneri

# 246
Майче, стискаме палци на Гогенцето Praynig, със сигурност усеща напрежението ти  и за това е неспокоен!

# 247
  • София / Пловдив
бим-бам и това ако не е гадно,
Ти си в Софиа, а ние в Пловдив. Забравих да ви кажа, че операцията на Гого ще я правим в Пловдив на 7 декември. Утре отивам до София, за да взема направление и в сряда съм пак тук...
  Аз така или иначе ще се прибера тази седмица в Пловдив, че нашия татко мрънка, че е самичък Wink Така че ще се видим.
  Ако имаш нужда от нещо - само ми се обади, знаеш ми мобилката. А иначе за виждането съм ЗА с две ръце.

# 248
  • София
Майче, много те обичам и знам че се тревожиш, с теб съм и целувам много Гогата, гушкай си го, той ти е малкото мъжле като порасне няма да дава! А и ти си толкова емоционална и сигурно и той усеща всичко което става, а и не му е добре на човечето сега! Много поздрави на всички останали - Нийката и Цецо!
А вие купонджийки такива засрамете се - любимото ми китайско, че и в такава прекрасна компания, с любими хора, ехххххххххххххххх кога ще мога да дойда и аз.............Хайде бе Лъче оздравявай, че и мама е човек! Понякога да ви призная ми се струва, че живота ми е свършил и младостта ми си е отишла, и така се притеснявам, кой ли ще ме вземе на работа като отгледам двамата си силно нуждаещи се от мен синове, никой с тази претенция по всички фирми, хем млади, хем готини, хем с 5 години поне стаж,.................
Но все пяк влязох за да ви кажа, че това беше голям жест към мен, да кръстите темата на моето мило бебче и куража който ми давате!
Обичам ви!
Наде благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт