Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 30
1                                                                                               3

1. Мони 81                                  11. Xai                            21. Paloma
2. Pofitka                                     12.Шушу                        22. Brambar
3. TESA                                        13. Зеленоочка             23.Сиси /сестрата на гаджето на Ani2/
4. Krislubo                                   14. Хелена Пеева          24. DjuDjo
5. Happywoman                          15. Светли                     25. Reneta M
6. Bosilek                                     16. Netia                        26. Viku6a
7. Еличко                                    17.Blues                         27. H.kirova
8. Luminosa                                 18.Chela 84                   28. Bima
9. nora_sokolova                        19. Passion                     29. Уolowa
10. Teamea                                 20. Ted                           30. колежката на Rojbo

4                                              5                                        6

31. vapros                                   41.zuza1984                   51. andromeda
32. Ненито - на Мегита              42.eti_bb                        52. myki
33. Arksi                                      43.nimi                            53.Rosito m m
34. Никка                                    44.zorinka83                   54. mery79
35. братовчедката на Тitini        45.koni                           55.jani85
36. колежката на Тitini               46.nellyani                      56.miao69
37.  FraUlica                                 47.borianna                   57. BARBORANA
38. Мu6morok                              48.billie                          58.Meghan
39. Приятелката на ro6ko_        49. Rumito                      59.mds
40. Таn4a                                     50.ем4ето                     60.Там-там

7                                          8

61.stan                                  71.6u6on4eto
62.slim                                   72. БУБОН
63.JanetaGP                           73.GALADRIEL
64.mile                                   74. Mia_28
65.hana1                               75.bubi_73
66.elpet                                 76.Bonbona
67.Phil                                   77.Rosemontia
68.lanamama                       
69.titini
70. radi_vo

1000-77=923

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 11:14 от ro6ko_

# 31
mu6morok, ако действа с прахосмукачка - казвай, че ние май нямаме класическа метла. Но ако се наложи ще купя и метла.  Peace Но много се смях на разказа ти. И моят би реагирал така, ако поне веднъж беше надникнал в нашия форум.
Голди, благодаря за кафенцето - искам и сметанка, че заради мигрената ми препоръчаха кафето преди 10 часа и не много силно. Това много е странно, защото пия Кофергамин когато стане непоносимо и те са именно с кофеин.
Къде е Мия?

# 32
Току що си получих отговора:
"Ako ima bremennost, ne biva da se zapochva antibiotik. Shte izcahakame. Za sega - nishto, no moze da vzimate profilakticno po edna tabl. Aspirin protect 100 mg - vecher - za zadurzane na ploda i po precenka na akusher-ginekologa - Duphaston - 2 x 1.

Uspeh!

Doc. Konova"

Това за сега звучи добре!  : Peace

# 33
добро утро и от мен!!!Отдавна не съм писала тук,но обещавам ,че вече ще съм по-редовна Embarassed
Честито на всички нови бремелинки!!!
А тази седмица ще съм от НЕчакащите лелката ,на 10 дек имам ровден ден и мисля,че това ще е наи-добрият подарък който някога съм получавала.
Късмет на всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 34
и аз се чудя къде е Mia_28 newsm78
а тя ни обеща че си седи при нас поне по -малко всеки ден Cry

# 35
Aspirin protect 100 mg???
Това какво е? Аз като чуя аспирин и бременност не ми звучи добре. Да не е нещо ново и специално???

# 36
...знам ли...преди да предприема нещо трябва да съм сигурна в  EFP и да се консултирам с лекар, разбира се...

# 37
  • на плажа
 ivalinai , ще стискам палци за теб.

# 38
  • E-CLM & CH-VD
Добро утро, момичета!   bouquet
Тази седмица съм във вихъра си! Според "зачатие" тази седмица трябва да наблегнем на кексенето, и снощи казах на скъпия, че ще бъде излъган и прелъстен многократно следващите дни, да се подготви психически  Crazy  Twisted Evil . Каза, "няма проблем, и още един фертилен период да имаше, пак нямаше да се оплача"   #Crazy  Joy . Та така, "страстната седмица" започва. Стискайте палци да си направим подарък за Коледа, че ми омръзна само да си купуваме подаръците, искам нещо "наше производство"  Laughing
Хайде, късмет на всички бебеправещи тази седмица, и Честито! на виделите двете чертички   bouquet

# 39
  • София
Aspirin protect 100 mg???
Това какво е? Аз като чуя аспирин и бременност не ми звучи добре. Да не е нещо ново и специално???
Аз също пия този аспирин в комбинаиця с утрогестан. това е за задържане.

# 40
Здравейте мацки желая ви от все сърце да видите двете чертички,успешна и късметлииска седмица със това страхотно заглавие.
Голди благодаря за вълшебното кафенце и съм сигурна,че няма да ти се наложи да правиш каквито и да било изследвания след  два месеца. Hug
Мииче,къде си бе слънце-ха отново честито и след 9 месеца най-хубавото и желано ангелче да бъде в ръцете ти Hug Hug Hug
Шушонче какво става с вашият ангел,добре ли е ? Hug Praynig

# 41
Мацки, Миа не казали, че днес нейното съкровище ( мъжът и) има РД и ще е отпуска?

# 42
Здравейте,  момичета!
Много хубаво заглавие, ха дано да  е на късмет!
Честито на новата бременлийка Rosemontia
ivalinai ти при такова закъснение тест прави ли и ли не, че не разбрах newsm78
Хайде стискам палци да е с две черти Hug
На мен днес температурата ми падна, така че си чакам лелката вече май, колкото и да не ми се иска Whistling Само не мога да разбера защо ми се гада така много, никога не ми се случвало до сега #Crazy Вече цяла седмица ходя  Sick
Стискам палци на всички нечакащи и на тези които им предстои бебеправене - приято изкарване  Wink

# 43
Здравейте, момичета, аз съм от редовно четящите, но непишещи съфорумки....Много ми си иска да се заблуждавам сладко, че съм от нечакащите, Praynig но при мен има проблем така че просто си чакам... EmbarassedВсъщност до датата на цикъла ми, ако реши въобще да дойде, има още доста време...
На нечакащите, пожелавам да не им дойде 9 месеца...На тези, които имат проблем бързо да го решават Hug

# 44
samorasliche , не се отчайвай така  Naughty не знам какъв точно проблем имаш, но колко много момичета с проблеми са забременели  Grinning важното е, че сте открили проблема и взимате мерки.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт