Неясен стомашен проблем

• 1 196
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Как така ядеш плодове и зеленчуци при тези оплаквания? И как не се влошаваш от тях? Без да имам остри оплаквания като твоите, не съм яла череши от поне 15 години, както и повечето плодове. Пробиотикът според мен ти вреди.

# 16
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какъв е пробиотика ?

# 17
Взимам пробиотик Вио тон В, той е нов за мен, досега съм взимала разни други. Спрях го. Утре ще звъня на гастрото да й обясня, че този пробиотик не ми понася. Мисля да ги пратя всички тия пробиотици по дяволите, колко пари издадох за тях, не е истина просто....
Пълноценното хранене при мен приключи преди 14 години, изобщо не разчитам на храната да ме зарежда с каквото трябва. Ям, защото не мога да отхвърля това действие, не съм птичка божия все пак. Което не получавам от обикновената храна като витамини и минерали, получавам от медицинската храна, която поръчвам често. Днес пак поръчах, утре ще я взема. Не ми се ходи час по час да ми включват системи.
Глутена не ми пречи, нямам проблем с него, проблем ми е дебелото черво, което се възпалява и се дразни от болните жлъчка и черен дроб.
Не разбрах идеята на мусаката и аз, но няма значение, не ям мусака.

# 18
Биотон В е пробиотик и синбиотик едновременно. Аз два месеца го пих, по съвет на фармацевт, защото се наложи да направя серия от лечения с АБ и наистина не знаех какво да взема. Но на мен ми понесе много добре. Много е индивидуална реакцията на различните организми.

# 19
Да, и на мен ми е интересно за мусаката, като гледам не е някаква постна или диетична, ами си е като стандартната (сигурно без подправките).

Общи условия

Активация на акаунт