Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 74 247
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Айде дайте дата за Мърфис тогава Simple Smile

Честита президентска закуска на децата! ПОздравления, постижение си е това.

# 526
Мърфис дали ще ни приемат, предвид колко бяхме тихи лятото Simple SmileSimple Smile.

# 527
Моето момиче се вълнува за Коледния концерт. Има желание да участва. Дори търси съмишленици. Иска да подготвят коледна или народна песен. (тя има няколко хубави инструментала, на които могат да пеят). Споделила е с някои преподаватели, които чули и одобряват. Ако някой иска да се включи, пишете ми!

# 528
  • софия
Мърфис дали ще ни приемат, предвид колко бяхме тихи лятото Simple SmileSimple Smile.

eeeee сега ще сме вътре Simple Smile
 Ще пречим само на другите клиенти, а тогава пречихме на всички живущи в обсег от няколко блока...

Светле, да се записва смело за кастинга (нали ще има прослушване?)

# 529

Одобрена е. (на първо четене). Но й се иска да са повечко участници. Има страхотна коледна песен, която бяха пяли в едно читалище преди години - с много звънчета и т.н. Ако има желаещи, мога да ги свържа с нея.

# 530
Охооооо,
Темата се е събудила❤
Отзивите от новия президент са много добри. Поне от моето гардже. Казват и на галено: сержант Емили😄 Иначе разбирам, че е доста социална и често общува с децата. Даже снимка на част от класа им беше направила скоро. Някаква инициатива имало да се снимат едновременно учители и ученици…
До закуска с президента не стигнахме, но на бюрото живеят грамота и молив😄
Утре ще ходят в Археологическия музей.
Абе друго си е като са присъствено…

# 531
Аз съм на линия до 23.12, само без 15 и 21.12, че съм на коледни купони тогава 😅

# 532
  • софия
16.12.22 ?

трябва да знам кой ще се включи, за да направя резервация Simple Smile

Вие сте на ход.

# 533
  • София
До колкото разбрах от моя 8-класник, ще има 2 коледни концерта - на 15.12. 2022 за родители и на 16.12.2022 за ученици.
Контакт с другите родители - никакъв.
Не знам как се случва това в АКС.
За сега не е имало присъствена родителска среща, за да се запознаем евентуално .

# 534
  • София
Нали елиминираха РУА. Щели да фъндрейзват по други методи. Ние явно сме били възприемани като нетни безгласни касички.

Новото общително Емили явно не счита за нужно да общува с родителите.

...

Аз съм ОК за 16.12.

# 535
Сойка Присмехулка, родителските срещи в АК не са както стандартно познатите ни. От скромния ми опит, на които съм била присъствено, единственият контакт е на опашката пред кабинета на преподавателя, но там има родители от различни класове и випуски. Освен това класовете се сменят всяка година. Срещите, които тук си организираме на мен ми допадат повече. От една страна са полезни, защото винаги има родители с повече опит, а и са много приятни, забавни и зареждащи.

# 536
Аз също ще се присъединя на 16.12. Дано си намерим място, че е най-желана дата за излизане преди Коледа.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 13:46 от Alice_blue

# 537
  • софия
Аз също ще се присъединя на 16.12. Дано си намерим място, че е най желана дата за излизане преди Коледа.

Ами мисля да направя резервация тия дни.
Добре ще е ако има други желаещи да са по-активни с известяването за да не се бавим излишно.

# 538
Прослушването за Коледния концерт е днес. (след часовете).

Включете и мен за 16-ти, моля. Мястото на предишната среща беше много добро.

# 539
  • софия
Включени сте всички писали досега. Ако още някой иска нека пише, може и на лични.
(Стискам палци за прослушването, на който ще се явява)

Общи условия

Активация на акаунт