Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 74 167
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Значи вече знаем един ученик на когото ще стискаме палци!
Щом се люшка в идеите може би Щатите по-биха му подхождали?!
Ърли десишън и ърли акшън са различни, нали знаеш?
Ще стискам палци! Но дотогава имате цяло лято време за релакс, че после какво го чака.... Всъщност ако е умен ще иска да си помогне лятото. Въпреки че знам колко абсттрактно и твърде рано им се струва.

Амели, благодаря от все сърце!  Иначе за ЕД и другото имам само бегла представа, мен не ме интересува, той да си решава...Той иначе е предвидил два стажа за лятото...да видим...Wink

# 166
  • софия
Ще стискам палци! Но дотогава имате цяло лято време за релакс, че после какво го чака.... Всъщност ако е умен ще иска да си помогне лятото. Въпреки че знам колко абсттрактно и твърде рано им се струва.

Амели, благодаря от все сърце!  Иначе за ЕД и другото имам само бегла представа, мен не ме интересува, той да си решава...Той иначе е предвидил два стажа за лятото...да видим...Wink

интересува те, интересува те.
на едното се обвързваш и се съгласваш на каквито условия ти кажат, на другото можеш да им благодариш любезно и да откажеш.
Е, ако имате възможност за плащане на цялата такса, да, не те интересува)

# 167

Амели, благодаря от все сърце!  Иначе за ЕД и другото имам само бегла представа, мен не ме интересува, той да си решава...Той иначе е предвидил два стажа за лятото...да видим...Wink

интересува те, интересува те.
на едното се обвързваш и се съгласваш на каквито условия ти кажат, на другото можеш да им благодариш любезно и да откажеш.
Е, ако имате възможност за плащане на цялата такса, да, не те интересува)

Ааа, всяка такса не мога Wink

# 168
Здравейте,
Ще съм благодарна за личното мнение на родителите, които всяка година са кандидатствали за намаление на таксата.
Има ли някаква последователност в отстъпките, които се предлагат? Големи ли са разликите в отстъпките, които се предлагат на едно семейство през годините?
Смятате ли, че е разумно да запиша детето си в АК, ако завися изключително от намалението, което колежа ще ми направи. Имам предвид, че  колебанията в процента намаление евентуално могат да ме поставят в ситуация да не мога да плащам таксата.

# 169
Здравейте, моята също иска да кандидатства в АК, при нас също стои проблема с големите такси и дори да успее не знам доколко бихме могли да се справим Sad Не искам да и развалям хатъра и да я спра да опита, затова ми се иска да споделите мнение до колко е възможно да бъде намалена таксата и от какво зависи за всяка следваща година /при почти едни и същи доходи на родителите/.
Другото, което ме интересува са възможностите за стипендия, четох, че АК определят сами кои деца да извикат на отделно интервю за тези стипендии, но не знам  на каква база определят - класиране за прием, есето или някакъв друг критерии.
Ще съм благодарна за мнение от родители с по-скромни доходи как успяхте да се справите с високите такси?

# 170
  • софия
Какво означава "Е" при кас точките?

# 171
  • София
Excellent

# 172
Чак ме е срам да попитам ... а IP? Какво значи? За CAS-а питам. Предал го е, ама със закъснение!

# 173
Ох Звънче, аз за малко да спретна скандал на девойката като го видях това Е 😂 но детето кротко ми обясни какво всъщност значи 😊

Момичета, ще се срещаме ли?

# 174
  • София
Да, в петък вечерта, оставям на вас с Амели организацията (избор на заведение и резервация за колко души). Аз съм Dutch до четвъртък вечерта.

# 175
Ако започва броенето, аз ще дойда 🙂

# 176
  • софия
ъмммммммм доообрееее.

На всички ли е удобен петък?
Идеи за място? Отворена градина или на затворено?

Бреееее, то било много хубаво да не ти е напечено от файнъло вече Simple Smile
За да се организираме, трябва да отговаряте.

Вие сте на ход!

# 177
  • София
Хайде кажете къде, пък дано мога да стигна до там Wink
За мен петък е добре.
Лично аз предпочитам на отворено.
За мястото се шегувах.

# 178
Чудесен ден е петък😆
Бих минала за чаша -две вино и хубава комапния🥂

# 179
  • София