Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 73 728
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момчето отговори за ETH Zürich. Точно като другаде e - понякога на компютър, често обаче и на лист.

# 661
  • София
Амели, какво стана със снимките? Замислих се, че всяка година има деца от колежа, които ходят на лятна програма в университета, така че се надявам информацията да им е полезна.

# 662
  • софия
Като пробвах не ми даваше да качвам. Някакъв бъг вероятно. Веднъж. Усовх дс кача една, после редактирах. То по-добре без, ако ще трябва да цъкам пост след пост, пък и да изчаквам потребител да пише за да мога да поствам…
Може пак да пробвам.
Давай и ти.

# 663
  • София
Направи скриншот на снимката и качи скрийншота. Не мога да обясня защо това работи, дори когато скрийншотът е по-тежък от оригинала, но работи.

# 664
Знаете ли защо напуска учителката по мат. на деветокласниците?
Сред първоначалното време за напасване и като изключим леко  учителския й маниер всъщност изобщо не беше лош учител по математика.
Сега някакъв чужденец ще преподава, което не ми се струва добре за този предмет точно.

# 665
На моето дете му е много мъчно за нея, независимо че отначало му трябваше време, за да свикне с  поведението й. Виж този пост -  https://bg-mam.ma/p/1452857/45752007.

# 666
  • София
И учителка по математика в 8 клас напуска преди края на учебната година, но заради майчинство.

# 667
Предварително се извинявам, но не мога да се ориентирам на всеки компонент от изпита ли се пишат точки и те се сумират за крайната оценка?

# 668
Точно така, изпита е от 5 части - три математика, една БЕЛ и есе, всяка част е 20  точки.

# 669
Точно така, изпита е от 5 части - три математика, една БЕЛ и есе, всяка част е 20  точки.

Много ти благодаря!

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 14:55 от Beauty queen

# 670
Момичета,
Гарджето е направило няколко закъснения за час от началото на учебната година. Последното е по Физическо от вчера😄
Някой знае ли какъв е допустимият брой?

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 08:36 от raly78

# 671
  • София
При 5 ще го накажат да полага обществено полезен труд. Не е драма. Simple Smile

# 672
И учителка по математика в 8 клас напуска преди края на учебната година, но заради майчинство.

Здравейте!

Във вторник моята осмокласничка се прибра много въодушевена. Питала адвайзъра си Николай Димитров дали се знае кой ще замества г-жа Кожухарова, когато тя излезе по майчинство. Той ѝ отговорил е, че ще вземе повечето нейни секшъни и сега моята госпожица се моли точно той да ѝ преподава.

Изчетох няколко теми и видях хубави отзвуци за него. Притеснява ме обаче дали ще имат достатъчно време ученици и учител да се напаснат един към друг, но ще се чуе.

# 673
Здравейте, подготвям документите за кандидатстване в АК и трябва да попълня заявление за да получа оценките и хорариум часове. Може ли да ми кажете - служебна бележка ли представлява документа, който трябва да ми издадат и да послужи пред - АК ли трябва да впиша ?

# 674
Извлечение от школо с оценките за първи срок е единия вариант, другият е да поискате служебна бележка от училището.

Общи условия

Активация на акаунт