Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 73 725
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, подготвям документите за кандидатстване в АК и трябва да попълня заявление за да получа оценките и хорариум часове. Може ли да ми кажете - служебна бележка ли представлява документа, който трябва да ми издадат и да послужи пред - АК ли трябва да впиша ?
От сайта на училището:

Необходимите документи за регистрация са:

Оригинален ученически бележник, удостоверяващ, че ученикът е в седми клас и има успех най-малко мн. добър 5.00 от първия учебен срок;
За кандидати, идващи от училища с електронни дневници, справка за успех и хорариум през I учебен срок;
Актуална снимка на кандидата.

# 676
  • Cobrs
Здравейте, не мога да разбира защо календарът в engage ми показва, че 1 и 2 март са неучебни дни. Може би е грешка, не знам.

# 677
  • София
Здравейте, подготвям документите за кандидатстване в АК и трябва да попълня заявление за да получа оценките и хорариум часове. Може ли да ми кажете - служебна бележка ли представлява документа, който трябва да ми издадат и да послужи пред - АК ли трябва да впиша ?
При нас от училището ги бяха попитали кой ще иска бележка , за да каниддатства в АК и бяха изготвили справка с оценките, с подпис и печат.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 13:50 от Сойка Присмехулка

# 678
  • София
Здравейте, не мога да разбира защо календарът в engage ми показва, че 1 и 2 март са неучебни дни. Може би е грешка, не знам.
Сега проверих, има си програма за двата дни. Дори покрай това разбрах, че са обявени родителските срещи, но за съжаление датата ми е невъзможна.

# 679
За РС винаги изпращам мейл, както и линк за запазване на час със съответния преподавател. Ако не сте получили мейл се свържете с учебен отдел да ги уведомите.

# 680
  • Cobrs
Здравейте, имам питане относно бала на дванадесетокласниците тази година на 27 май. Знаете ли в колко часа трябва да са в хотел Балкан? И дали изпращането в училище ще е в края на месец април?

# 681
Maggrat, виж в календара, мисля, че бях мернала нещо по темата с изпращането в училище, но за часа за ресторанта, нямам представа. Миналата година мисля, че към 19 часа започнаха да идват пред хотела.

# 682
  • Cobrs
Благодаря ти, Бунова! Ние се чудим за колко часа да резервираме заведението.

# 683
  • София
Следобеда деца и родители се събират първо в Колежа (без учители и церемонии) като основно децата  се снимат и викат Simple Smile, и после тръгват оттам към Шератон. Та си планирайте поне 2 часа в Колежа преди Шератон.

# 684
Следобеда деца и родители се събират първо в Колежа (без учители и церемонии) като основно децата  се снимат и викат Simple Smile, и после тръгват оттам към Шератон. Та си планирайте поне 2 часа в Колежа преди Шератон.

Знаете ли дали ходят на " Александър Невски" да се снимат? И аз имам чуденка за часа на резервацията в заведението..Blush

# 685
  • София
Нашият випуск не ходиха. Не знам за следващите Simple Smile.

# 686
Здравейте, имам питане относно бала на дванадесетокласниците тази година на 27 май. Знаете ли в колко часа трябва да са в хотел Балкан? И дали изпращането в училище ще е в края на месец април?

Церемонията за дипломирането е на 20/05 в 11 часа.

https://www.acs.bg/events/graduation-2023/

# 687
  • София
Нашият випуск не ходиха. Не знам за следващите Simple Smile.

И следващите не ходиха пред Ал. Невски. Към 17-17:30 се събраха в Колежа и там си правиха снимки.

# 688
Сигурно ще взема приза за майка на 12-класник😀 с моята неосведоменост, но не знам защо мислех, че балът е в Маринела.

# 689
Там ще са на дискотека Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт