Терапия с Оземпик при д-р Гугутков

• 112 897
  • 550
  •   1
Отговори
# 240
  • София
От месец съм на Рибелсус, абсолютно никакъв ефект. Нито свалих нещо, нито ми се яде по-малко. Не знам дали да продължа още 1 месец с по-висока доза или да го зарежа.

Трябва да увеличите дозата. Не Ви ли обясни лекаря? Колко взимате в момента?

# 241
От месец съм на Рибелсус, абсолютно никакъв ефект. Нито свалих нещо, нито ми се яде по-малко. Не знам дали да продължа още 1 месец с по-висока доза или да го зарежа.

Спазвате ли ниско въглехидратен режим?
Много е важен..

# 242
  • Враца
Много интересна тема, но защо така е замряла?

В момента , намира ли се Оземпик, в аптечната мрежа?

# 243
  • Враца
Rima,   какво се случва при теб ? Защо не разказваш вече?

А, останалите ?

# 244
  • София
Rima,   какво се случва при теб ? Защо не разказваш вече?

А, останалите ?

Скука, минус 45, борбата продължава!

# 245
# 246
Много "обичам" статии/ информации без посочен източник...

# 247
Здравейте, днес за първи път поставям сама оземпик. Писалката е 1мг на мен ми е предписано 0,25. Уж завъртя и отброих 18 пъти за коректната доза, но не съм сигурна, че инжектирах каквото и да било. Не се помести пласмасовото вътре. Предполагам, че би трябвало.

# 248
Здравейте, днес за първи път поставям сама оземпик. Писалката е 1мг на мен ми е предписано 0,25. Уж завъртя и отброих 18 пъти за коректната доза, но не съм сигурна, че инжектирах каквото и да било. Не се помести пласмасовото вътре. Предполагам, че би трябвало.

Аз вече 2 пъти си поставих сама. Нещо не сте направили както трябва. Следвайте инструкциите в листовката.

Момичета, аз искам да попитам дали гаденето отминава. Направо не се издържа. Не виждам как мога да изкарам месеци така.

# 249
Отминава, при мен за два-три дни и то само първия път. След това рядко съм имама гадене - съвсем леко, на първия ден от новата доза, понякога.

# 250
  • София
При мен гадене е имало няколко пъти, за 14 месеца, може би 7-8 пъти, 2-3 много силно и съм взимала лвкарство (Деган). В останалите случаи студена кола без захар, разредена със студена вода много ми е помагала.

Какви други странични ефекти имате, момичета?

# 251
Аз бях писала преди - зверски запек, който не се повлияваше от нищо и който ми докара стомашни проблеми, киселини, болки в жлъчката и черния дроб и заради който спрях приема след 6 седмици. То и нищо не отслабвах така, а си тровех тялото. Може би след това минаха два месеца докато се възстановя.

# 252
Никакви други освен гадене за кратко. В началото, след първа доза, малко ми беше едно такова, като че ли съм настинала, уморено, отпаднало, но така и не знам дали не е било съвпадние с някакво неразположение.

# 253
  • София
Аз бях писала преди - зверски запек, който не се повлияваше от нищо и който ми докара стомашни проблеми, киселини, болки в жлъчката и черния дроб и заради който спрях приема след 6 седмици. То и нищо не отслабвах така, а си тровех тялото. Може би след това минаха два месеца докато се възстановя.

И аз имам такива периоди, но държа нещата под контрол с много фибри, зеленчуци, пробиотици, всяка вечер Лаксена и 1/2 детска сврщичка Бизакодил при нужда.

# 254
При първата доза и аз се почувствах зле. Сега съм на втората седмица и понякога ми се гади сериозно с часове. Аз пия много лекарства и имам запек от години. Ползвам Naturalax 3 по едно вечер.

Да ви питам до колко пада захарта? Аз съм на Оземпик 0.5 и захарта ми е 6. Колко време трябва да стоя на тази доза? Да мина ли на по-висока?

Друго нещо, препоръчаха ми Берберин за понижаване на захарта, вместо Метформин. Някой ползвал ли го е?

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 22:25 от Azucar Negra

Общи условия

Активация на акаунт