Терапия с Оземпик при д-р Гугутков

• 115 648
  • 550
  •   1
Отговори
# 120
Точно преди новата доза имам чувството, че ми се увеичава апетита. Освен това, имам дни и часове в дните, през които въобще не ми се яде, но понякога - все едно нищо и си хапвам повечко. Но аз съм нова още, само на две дози, точно пред третата. И нещо бавно свалям. То имам и по-малко за сваляне от други хора, но за сега, за 3 седмици само 2,5 кг. Мислех, че като са по-малко, по-бързо ще се задвижи метаболизма, но май не е така.

Не бързайте. И е точно така - преди новата доза се усилва апетита, изчерпва се депото от предишната седмица. Сега 1 път в седмицата ми слагат 1 мг.Оземпик и всеки ден по 14 мг Рибелсус на таблетки и нямам този ефект на изчерпване.
Друго - не бързайте. Използвайте ефекта на Оземпик, за да вкарате новите навици - хранене, спорт, процедури за лице и тяло.

Аз навиците за хранене не съм ги изтървала от години, ама...По-трудно ми е със спорта, но сега ходя доста. А имате ли връщане на горе на кг.? При мен, както казах, е тегаво. Днес съм с 300 гр. назад,  т.е. отгоре. Това ме побърква.

# 121
Rima, ще споделиш ли какви процедури на лице и тяло правиш?

# 122
  • София
Rima, ще споделиш ли какви процедури на лице и тяло правиш?

За тяло- Вела Шейп +  Accent Prime + LPG, ходя на пътека, ходя на Реформър пилатес, правя разходки.
За лице - 4 процедури HiFu, 6 процедури DPL лазер, 3 процедури 3D лифтинг ( пак е лазер), сложиш Sculptra преди 1 месец, предстоят ми няколко процедури Potenza. Отделно микрониидлинг, биостимулация, RF, леки пилинги при козметичката ми ( другите са при лекар)....

Alia1, навиците ги закрепих горе-долу на 8-мия месец. Вече не ми е трудно да си решавам какво да ям само от полезните режимни неща и не ме изкушават боклуците.

За след спирането на Оземпик почти ме мисля, поне още 6 месеца ще го приемам, колкото повече сваля, толкова по-лесно ще ми бъде след това.

При размерите дрехи - от 58 немско, сега съм 46-48 немско. Днес една позната, която не беше виждала, се стъписа колко различно изглеждам, чак се наложи да я успокоя, че съм по-здрава от всякъде.

# 123
Rima, много благодаря за изчерпателния отговор! И нещо друго искам да те питам - защо се налага да допълваш Оземпик-а с таблетки? Нали така или иначе ти поставят по 1 мг седмично..

# 124
  • София
Rima, много благодаря за изчерпателния отговор! И нещо друго искам да те питам - защо се налага да допълваш Оземпик-а с таблетки? Нали така или иначе ти поставят по 1 мг седмично..

Защото, преди да изчезне Оземпик, бях на 2 мг.седмично. Болницата в момента може да осигури макс.1мг Оземпик на седмица на пациент, останалото се допълва с Рибелсус.

Отделно ми вливат 1 банка витамини и минерали и 1 банка глутатион.

Питайте за всичко, момичета!

# 125
Момичета аз свалих 22 кг и вече намалявам и спирам Оземпика напълно. Мен също ме притеснява как ще съм и дали ще си върна килограмите. Мои приятелки и познати като ме виждат и направо им изглеждам като различен човек. Не могат да ме познаят.

# 126
Момичета аз свалих 22 кг и вече намалявам и спирам Оземпика напълно. Мен също ме притеснява как ще съм и дали ще си върна килограмите. Мои приятелки и познати като ме виждат и направо им изглеждам като различен човек. Не могат да ме познаят.

А колко бяхте?
По принцип ефектът на препарата е, че драстично намалява апетита или забързва и метаболизма? За тези, които не ядат много как би повлиял той? Отделно как при нищо ядене няма да припадам? Аз преди години пих един препарат, забравих му името и стигнах до Пирогов.

# 127

За колко време ги свалихте? Аз има да свалям още към 8-10 и се чудя колко време ще трябва да си слагам, затова питам...Сигурно при всеки е различно...Но на мен лекарката ми каза да съм два месеца на 0,25мг. За връщането на кг ми казаха, че е възможно, но ако се види, че се качват се биела поддържаща доза. Според мен няма как да тръгнат наговрет, ако човек не си промени навиците.

Още нещо. От два дни ходя като пребито куче. Даже снощи не можах да спя от умора...като че ли нямам никакви сили и ми се лежи само. Може ли да е от лекарството? Да уточня - не съм болна - вирус или нещо такова...

# 128
Аз пак да питам. Какво правите за запека? На път съм да спра препарата само заради това. Дала съм си време още един месец, но това не се търпи. Винаги съм била запечена, но сега е ад. Нищо, с което преди съм си помагала, не помага. Със зор ходя един път в седмицата и то недостатъчно.

# 129
  • София
Аз пак да питам. Какво правите за запека? На път съм да спра препарата само заради това. Дала съм си време още един месец, но това не се търпи. Винаги съм била запечена, но сега е ад. Нищо, с което преди съм си помагала, не помага. Със зор ходя един път в седмицата и то недостатъчно.

За запек, това:

https://www.iherb.com/pr/health-plus-super-colon-cleanse-240-cap … m_medium=appshare

# 130
Много благодаря! 🌺 Ще пробвам.

# 131
Момичета, ако "jaklin_sss" чете тук да си изчисти кутията, защото е запълнена и не мога да й отговоря.

Отговарям й тук: До момента съм свалила 34 кг, в Доверие има ограничено количество Оземпик - бият ми 1 мг и допълват с 10мг на ден Рибелсус.

Здравейте
За какъв период са свалени тези кг и от колко кг стартирахте?
С какво доза сте?
На мен ми ги изписа ендокринолог ми поради висок холестерол.и глюкоза в кръвта над нивата. Страдал съотв и от наднормено тегло

# 132
  • София
Момичета, ако "jaklin_sss" чете тук да си изчисти кутията, защото е запълнена и не мога да й отговоря.

Отговарям й тук: До момента съм свалила 34 кг, в Доверие има ограничено количество Оземпик - бият ми 1 мг и допълват с 10мг на ден Рибелсус.

Здравейте
За какъв период са свалени тези кг и от колко кг стартирахте?
С какво доза сте?
На мен ми ги изписа ендокринолог ми поради висок холестерол.и глюкоза в кръвта над нивата. Страдал съотв и от наднормено тегло

В програмата съм от 01.06.2022, свалените ми килограми към момента са 36. Тръгнах от 133. Цел - 85 кг. В момента дозата ми е 1мг.седмично Оземпик - 14мг.на ден Рибелсус. Всичко това го пише в темата.

# 133
Аз ги свалих за 6 месеца 23 кг. Бях 93 и станах 70.

# 134
  • София
Аз ги свалих за 6 месеца 23 кг. Бях 93 и станах 70.

Моят втори етап, да стана 75-80 до края на годината и после да видя какво ще правя с увисналата кожа на корема и бедрата отпред....към момента се очертава грозна картинка ...

Общи условия

Активация на акаунт