Февруарски мами - 2023!

• 54 001
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
В края на 20 седмица съм. Няма болка, а по-скоро пристягане и дискомфорт.
Има и болка понякога, но аз я отдавам на това, че в последните седмици много трудно ходя до тоалетна (на 3-4 дни веднъж Disappointed ) ще говоря с доктора и затова, надявам се да ми предпише нещо…

Аз имам пристигания ако не мога да отида до тоалетната ден-два също, или преди да почнат да се образуват газове. След като си се освободи и всичко минава Sweat Smile Но по-сериозни проблеми с тоалета и присвивания имах в първите седмици, тогава хапвах круши и ми помагаше много. А и като бях говорила с генеколога ми, ме посъветва да ям по-разхлабващи храни точно защото тези болки бяха свързани само с това при мен.

# 466
В края на 20 седмица съм. Няма болка, а по-скоро пристягане и дискомфорт.
Има и болка понякога, но аз я отдавам на това, че в последните седмици много трудно ходя до тоалетна (на 3-4 дни веднъж Disappointed ) ще говоря с доктора и затова, надявам се да ми предпише нещо…
Дуфалак, доколкото знам май само той става за бременни. Иначе на мен АГ ми препоръча и поне два пъти в седмицата да ям мазни меса, мазното също помага при запек.

# 467
Момичета, пуснах си изследвания и имам ниски еритроцити  и хемоглобин. На вас какво са ви изписвали в такива случаи?
TSH  ми е 2,36. Това добре  ли е?
В 22 г.с. съм в момента.

# 468
TSH е притеснително, освен ако не пиеш нещо. Ако не пиеш нищо отивай на ендокринелог.

Момичета, пуснах си изследвания и имам ниски еритроцити  и хемоглобин. На вас какво са ви изписвали в такива случаи?
TSH  ми е 2,36. Това добре  ли е?
В 22 г.с. съм в момента.

# 469
През втори триместър нормата е до 2.5,аз съм с Хашимото и пия хормон, но това го знам от моята ендокриноложка. Така че тази стойност е добре,но няма как да се знае ще се вдига или не,така че една консултация с ендокринолог ще помогне,ако е необходимо да се пие.

# 470
# 471
Другата седмица ще има изложение Бебемания, ще ходите ли?
https://bebemania.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC% … PMFaTcJafIhKnIFKD

# 472
Привет!
Би ли могла някоя от вас да препоръча училище за родители?

# 473
Здравейте и аз се включвам в отбора, на 27 години съм и това ми е първата бременност в 23 седмица съм и термина ми е за 12.02. До момента нямам никакви симптоми на бременност..

# 474
На Бебемания мисля да се занеса в петък. Не търся нещо конкретно, но ще разгледам Grinning
За училище за родители гледам "Училище за родители Мама" на Елена Василева. Има полезни неща и могат да се задават въпроси докато текат уебинарите.
Ходила съм и на училището за родители към Майчин дом. И там имаше хубави лекции.

# 475
  • Враца
Привет, мами и бъдещи такива! Hug
Ние също мислим да отидем на Бебемания в събота. Интересно ми е какви продукти предлагат, а има и лекция, която мисля, че би била полезна.
Аз съм в 21 г.с. и от едно определено време започнах да усещам ритничетата на бебо долу ниско. Смятате ли, че това е нормално за този период?

Любов за всички вас и бебчетата ви!  Heart Heart Eyes

# 476
Привет, мами и бъдещи такива! Hug
Ние също мислим да отидем на Бебемания в събота. Интересно ми е какви продукти предлагат, а има и лекция, която мисля, че би била полезна.
Аз съм в 21 г.с. и от едно определено време започнах да усещам ритничетата на бебо долу ниско. Смятате ли, че това е нормално за този период?

Любов за всички вас и бебчетата ви!  Heart Heart Eyes

Съвсем нормално е, моята лекарка ме предупреди, че ще започна да ги усещам (като тик, когато ти притеперва окото примерно Grinning ) и вече си го усещам всеки ден по няколко пъти. Бях се притеснила, че е толкова ниско долу, но се оказа че е съвсем нормално. Все пак "матката ти стига само до пъпа" както каза докторката Simple Smile

Спокойно бременеене Wink

# 477
Здравейте момичета, какво мислите за тези колички? Ще се радвам да споделите и други с бюджет до 700лв. Хубав ден Simple Smile

https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-3v1-zar … humus-kkza02203hu

https://www.hippoland.net/kikka-boo-kombinirana-kolichka-2v1-kai … -grey-31001010200

# 478
Здравейте момичета, какво мислите за тези колички? Ще се радвам да споделите и други с бюджет до 700лв. Хубав ден Simple Smile

https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-3v1-zar … humus-kkza02203hu

https://www.hippoland.net/kikka-boo-kombinirana-kolichka-2v1-kai … -grey-31001010200

Здравей аз в началото бях се насочила също към тези 2 колички и тази на кика Виченза.  Отидохме в магазина да разгледаме , останах крайно разочарована от тях ,често казано. Изкуствената и твърда материя ме отврати. Отказах се от тях , само бях склонна за Виценза. Отидохме в друг магазин и ММ видя две колички който абсолютно не ми грабнаха окото , но той като мъж и инженер я завъртя 2 пъти и каза виж това това това и това на тази количка ,колко по - удобна ще ти е. Съгласих се с удпбното наистина ,но на външен вид пак не ме грабна. Прибрахме се и се разрових за мнения , не видях негативно и решихме че ще е тази за скромната цена от 500лв намалена 2в1. Отидохме и я купихме. А тази която е същата малко по нова и е 3 в 1 е 800лв. Става въпрос за gussio karrera florenz 2в1 и karera 3 в 1.

# 479
От опит знам, че на бебемания има големи промоции на налични модели каквото и да било - легла, колички, ванички и много аксесоари. Тези, които сте в софия може да посетите. За мамите от Варна имало някаква голяма борса от където е по-евтино. Аз лично с каката напазарих от галикс в студентски град -тъкмо го отваряха и имаше супер промоции.

Общи условия

Активация на акаунт