Февруарски мами - 2023!

• 53 873
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, излязоха ми резултатите от БХС и докато чакам да ми ги анализира лекарката, си ровя да изнамеря някакви норми, но така и не намирам. Прилагам снимка на моите, дали някой знае спрямо своите резултати, дали са добре?

Перфектни са, няма от какво да се притеснявате 🍀

# 316
  • London
Здравейте момичета, извинявам се предварително ако въпроса ми е малко тъп, но нямам идея как се процедира в БГ...
Живея в Англия и миналата седмица ми беше първата консултация, взеха ми кръв и урина и 3 дни по-късно ми писаха, че започвам антибиотик, тъй като са открили инфекция на пикочните пътища (не ми казаха каква бактерия / или какво точно са открили). Антибиотика ми свършва след 4 дни, попитах кога трябва да се изследвам пак и ми казаха на следващата консултация (която е края на септември!!). След една седмица се прибирам в БГ и си мисля, че може би най-добре да се изследвам в БГ. Та въпроса ми е: мога ли във всяка една лаборатория да отида на място и да ми пуснат изследване на урина? Или трябва да намеря първо лекар, който да ми каже какво точно да пусна и да разчете резултатите?

# 317
Добре е лекар да погледне според мен. Но стерилна урина с микробиология мисля можеш навсякъде да пуснеш.

# 318
Здравейте🙂Има ли момичета които са се записали в Шейноново за ЖК и доволни ли сте? А и ако има и за Токуда отзиви също ще съм благодарна. Ще ви кажа защо, вчера бях на ФМ и БХС (ще ме извините ако греша) и ме питаха 100път къде се следя и аз още никъде не се следя☹️А не се следя никъде защото лекаря при който ходя нито следи ,нито изражда.Иии сега нз къде да ходя . Насочила съм се за Шейново или Токуда но разбрах,че в Шейново всеки път те гледа различен доктор и не ми се иска..... Ще съм благодарна за съвет и препоръки😁

# 319
  • London
Добре е лекар да погледне според мен. Но стерилна урина с микробиология мисля можеш навсякъде да пуснеш.

Благодаря за отговора, ще се опитам да си запазя час.

# 320
Здравейте🙂Има ли момичета които са се записали в Шейноново за ЖК и доволни ли сте? А и ако има и за Токуда отзиви също ще съм благодарна. Ще ви кажа защо, вчера бях на ФМ и БХС (ще ме извините ако греша) и ме питаха 100път къде се следя и аз още никъде не се следя☹️А не се следя никъде защото лекаря при който ходя нито следи ,нито изражда.Иии сега нз къде да ходя . Насочила съм се за Шейново или Токуда но разбрах,че в Шейново всеки път те гледа различен доктор и не ми се иска..... Ще съм благодарна за съвет и препоръки😁

Аз се следя в Токуда засега, защото ми покрива фонда.
Миналата бременност се следях при една докторка от Майчин дом, която преглеждаше в Полимед, и щях да раждам в Надежда, но там тотално се изложиха и родих по спешност в Майчин дом.

Като цяло не мога да кажа дали съм или не доволна още от Токуда. Внимателни са, но чакането ме убива- всеки път час и половина 😒😒😒😒 Не знам дали при всички е така или само при моята, но тази седмица бях на фетална  при друга докторка там и пак чаках толкова… та да се приготвиш като инфо само..

# 321

Миналата бременност се следях при една докторка от Майчин дом, която преглеждаше в Полимед, и щях да раждам в Надежда, но там тотално се изложиха и родих по спешност в Майчин дом.

Като цяло не мога да кажа дали съм или не доволна още от Токуда. Внимателни са, но чакането ме убива- всеки път час и половина 😒😒😒😒 Не знам дали при всички е така или само при моята, но тази седмица бях на фетална  при друга докторка там и пак чаках толкова… та да се приготвиш като инфо само..

И аз там ходя и се чака да последния път 2часа и повече часах. Ако е удобно можеш ли да ми кажеш при кого ходиш?

# 322
Здравейте🙂Има ли момичета които са се записали в Шейноново за ЖК и доволни ли сте? А и ако има и за Токуда отзиви също ще съм благодарна. Ще ви кажа защо, вчера бях на ФМ и БХС (ще ме извините ако греша) и ме питаха 100път къде се следя и аз още никъде не се следя☹А не се следя никъде защото лекаря при който ходя нито следи ,нито изражда.Иии сега нз къде да ходя . Насочила съм се за Шейново или Токуда но разбрах,че в Шейново всеки път те гледа различен доктор и не ми се иска..... Ще съм благодарна за съвет и препоръки😁

И аз там ходя и се чака да последния път 2часа и повече часах. Ако е удобно можеш ли да ми кажеш при кого ходиш?

Разбира се! При доктор Кирякова съм Simple Smile

# 323
Момичета, как сте? Какво ново? Как се чувствате?

При мен излезнаха резултатите от пренатеста - всичко е наред! Чакаме си момченце.

Сега вече заповам да мисля кога да започна със списъка за пазаруване.. толкова много неща има. Вие започнахте ли вече?

# 324

При мен излезнаха резултатите от пренатеста - всичко е наред! Чакаме си момченце.

Сега вече заповам да мисля кога да започна със списъка за пазаруване.. толкова много неща има. Вие започнахте ли вече?

Здравей Дейзи,
по прм терминът ми е 1 март, но вече два пъти на ехограф го измериха да е поне 27 февруари, и така чета и в двете групи.
Аз за сега само си събирам скрийншотс и линкове, когато понапредна ще се отпусна и с покупките.
Ние ще правим пренатест чааааак на 24 август ... ти кой вариант прави - основен или пълен? И как изглеждат резултатите - като процент, или " да/не" ?

# 325
Има ли мами от Пловдив?
Утре ще ходя да ми взимат секрет за микробиология и ще си пускам и още кръвни изследвания, като за кръвните  ми препоръчаха да ги направя в Бодимед, но не знам за микробиологията  към коя лаборатория  да се насоча. Може ли да помогнете?
Иначе вече нямам търпение  на следващия преглед  да разберем пола на бебето, понеже  на първата ФМ беше явно много рано, в 11 +4 г.с. и доктора не каза нищо  за пола.
Бебечето каза,  че върви със седмица  напред. Това притеснително ли е според  вас?

# 326
И аз съм с въпрос.. все още пия само фолиева киселина. На вас предписаха ли ви вече витамини?

# 327

Аз чета по групите, но ми е рано още. Не искам от сега да пазарувам. Мисля тези дни да почна да разглеждам по подробно и да си набележа някой неща и евентуално да следя цените. Мислех си и септември като отидем до варна на преглед да се разходим по магазините да огледам количките и евентуално да си избера и да дебна промоции😅. Иначе смятам към края на ноември, по черния петък да пазарувам или ако има нещо изгодно на намаление. Simple Smile

# 328
hintt, ако е напред няма нищо притеснително.
Пазар аз мисля да правя или на черен петък или по Коледа, когато има намаления. Още ми е психически рано Grinning Чакам с нетърпение първата фетална да мине. След нея ще пусна и генетичен тест, вероятно Vision.

# 329
Здравейте😁При мен мина ФМ всичко е ок. Днес и кръвни ми взеха от  ЖК. Чак сега се записах и се надявам всичко да е ок и там.
Вие как сте? При мен гаденето намаля доста, даже понякога го нама ,и умората почти я няма вече.
За пазара още ми е рано  мисля в 8м да започна а сега само си набелязвам.
Желая ви успех и по-често да пишем тук,да можем да си даваме сили и кураж. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт