Февруарски мами - 2023!

• 54 040
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравей!
Аз също се следя в Майчин дом при д-р Костов. Първото ми секцио беше при него. Изключително мил, забавен и внимателен доктор. Simple Smile
Здравейте и от мен! Innocent Аз съм с термин 24-28ми февруари 2023та, от Варна. Като цяло в момента главата ми е много пръсната какво да гледам/проучвам от познати вече мами около мен...
Някоя от вас вече решила ли е къде ще ражда, и дали с екип, рано ли е за това? Бавя ли се...? Всички около нас ни питат и каква колика сме си харесали, а с моя мъж все си казваме, че за количка е рано (не е като да не четем и не се интересуваме, но не е и да сме се спряли на точно определена).

Здравей Simple Smile Аз ще раждам в Майчин Дом Варна про доктор Костов. Мисля си че е време да се ориентираш при кой доктор искаш да родиш. Аз умишлено избрах доктор който ще ме следи и ще ме изроди,това с различните доктори за мен е непонятно.
За количка и другите неща имаш време,но пак е хубаво да си набележиш това онова. Аз съм купила повечето неща,но като цяло моят списък е доста умален сравнен с на други мами Simple Smile

# 436
Вижън теста каза, че чакаме момиче. Не сме потвърдили още с ехоградф. Второ ни е, имаме кака на 2.5. Глупаво ли ще е да си купя ярко розова количка? Каката ще се изкефи, а трето не знам дали планираме. Таткото е малко против, ама май не е приел още, че е "момин баща".
Разубедете ме Grinning
Аз ще те убедя GrinningVery Happy
1) Обикновено розови и сини са по-евтини от неутралните.
2) Щом си с второ, много добре знаеш какво удобство е лятната количка, и танковете от началото колко точно се ползват Grinning Дори и да си направите трето и да излезе момченце, то до годинката, че и отгоре, много ще му пука в розово, в пембяно или в зелено му е количката Grinning На таткото му купи тениска цвят сьомга Grinning

# 437
Вижън теста каза, че чакаме момиче. Не сме потвърдили още с ехоградф. Второ ни е, имаме кака на 2.5. Глупаво ли ще е да си купя ярко розова количка? Каката ще се изкефи, а трето не знам дали планираме. Таткото е малко против, ама май не е приел още, че е "момин баща".
Разубедете ме Grinning
Аз съм с розова количка и мога да кажа, че не се цапа. Самата материя е промазана и се почиства лесно. Проблема е , че сега второто ще е момче и трябва да я сменяме 😂😂😂

За раждането не се притеснявайте има време, аз предния път раждах в Майчин дом и отидох там чак когато ми издадоха 45-дневния. Този път пак ще раждам там , но ще избера друг лекар, защото съм леко разочарована от предната!

# 438
Аз пък имах много светло зелена. Нямам впечатления да се е цапала особено, а щом успях и да я продам, значи е била добре.
Относно цвета,не обичам черни колички и не бих взела дори без пари да ми дават. И сега ще си купя цветна. За мен цветът е емблематичен, нали все пак е за возене на бебе, за родил се нов живот.
Мислех без избор на екип да съм, въпреки че в една тема ми препоръчаха лекар за Шейново и дори телефонен номер ми дадоха, но не съм избрала още коя болница.

# 439
При мен предната количка беше черна с априлско бебе, не че много ме кефеше цвета, но беше модела който исках на добра цена. Оказа се много неудачно за лятото, много се напичаше и нямаше хубаво проветрение. Сега по-скоро бих взела светъл цвят, не знам защо поне зимния кош не го правят по-светъл. Ясно е, че летния като почне да ходи и да яде банани и става на нищо.
За количките очаквам да има хубави намаления ноември покрай черния петък. Аз аъм си харесала 1-2 модела и следя тях. Ако искате да се възползвате, не е лошо да сте си избрали какво искате. Иначе януари мисля че пак има намаления, но мен ми е много близо вече до термина.

# 440
И аз чакам черния петък... До тогава трябва да реша.

# 441
  • Враца
Аз по принцип не искам да взимам количка преди да се роди бебчо, но предвид това, което *marta_r* спомена, може би и аз ще се оглеждам за намаления ноември или януари. Laughing
Според мен обаче също е по-добре цветът на количката да не е черен - може би някакъв пастелен цвят като бежово, зелено, кремаво ... Пожелавам на всички мами да намерят най-прекрасната количка за бебчетата си. Hug

# 442
Аз се спрях на количка на кика бо виченза (мисля ,че така беше точно името) днес ходих да я видя в магазина на бебестил. Направи ми впечатление ,че е доста маневрена и лека. Сложихме тежест от 20кг в количката и отново все едно няма нищо в нея. Доста добро впечатление от пръв поглед. Имаше я в черно ,бежаво,сиво,и нещо смесено което беше между бежаво и маслено светло зелено. Някои ползвал ли е тази количка , мнения? И исках да питам тъй като се спряхме на сив цвят според вас , как е за момиченце

# 443
За момиче е готино да е неутрален цвят според мен, иначе като сложиш бебето с тоалета и пъстрото одеало и става пълна шарения. Ако ви е семпло винаги може да сложите играчка, пелени...

# 444
За момиче е готино да е неутрален цвят според мен, иначе като сложиш бебето с тоалета и пъстрото одеало и става пълна шарения. Ако ви е семпло винаги може да сложите играчка, пелени...

Именно колебаех се между бежаво и сиво.

# 445
Здраейте,  дами!
Бих искала да ви попитам как се движат вашите килограми, защото започвам да се притеснявам, че качвам повечко, а много внимавам какво ям, та как върви кантара при вас 😃?

# 446
Здраейте,  дами!
Бих искала да ви попитам как се движат вашите килограми, защото започвам да се притеснявам, че качвам повечко, а много внимавам какво ям, та как върви кантара при вас 😃?

Честно казано не го следя 😅 Но като се гледам освен на нормалните места не пълнея много. Снаха ми миналата година когато бе бременна пак наддаде на дупе и бедра и след раждането ги свали бързо.В момента и аз пълнея така за това не го мисля много. Иначе гледам да хапвам на често по малко.

# 447
22 г.с + 6 кг.

# 448
Аз съм от некачващите,с термин шести март,18+2,само 1.5 кг,дори 2 не мога да ги направя. 😀 Бебо си расте. С втората бременност качих само 6 кг за цялата бременност,с първата 12-13,сега и шест не виждам да кача,но дано пък кача все пак.

# 449
До сега +4кг 21гс. Притеснява ме да не почна сега да качвам много понеже от няколко дни вече не работя,а и нали в големите месеци повече се качвало....

Общи условия

Активация на акаунт