Февруарски мами - 2023!

• 53 833
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
A oтносно шишетата на Авент - кой вид ще препоръчате?

# 556

Ето тези взех аз,но бяха доста намалени Simple Smile

https://www.baby.bg/product/philips-avent-natural-pp/

# 557
Привет!
Ина ли нещо притеснително в изследванията ми според вас? Притеснява ме нивото на кръвната захар (прочетох, че такава стойност може да говори за гестационен диабет) и FT4 - към долната граница е и не знам дали ще дала още и ако да опасно ли е това… на лекар съм след една седмица и до тогава ще се тревожа. Има ли някоя от вас, която следи тези показатели и е по-запозната:

# 558
Ама какви са тези цени... просто не разбирам. Вярно че техника е скъпа и трябва да ти отдели време, но за мен това е чист обир.
Цитат на: Nadya Yotova
link=topic=1452956.msg45526807#msg45526807 date=1667473087
На нас ни даде цена от 350лв. за 6 обработени кадъра за фотосесия с мъжа ми и 450лв. за 10 обработени кадъра, което ми струва доста. Сестра ми преди 3.5 години ми каза, че са им взели 300лв. за 10 кадъра. Но пък иначе ми сподели, че е много готина дама и има доста реквизити и снима наистина много добре. Blush

# 559
Не разбирам много,но кръвната захар ти е добре.!И моята е горе долу толкова.

# 560
Скрит текст:
Привет!
Ина ли нещо притеснително в изследванията ми според вас? Притеснява ме нивото на кръвната захар (прочетох, че такава стойност може да говори за гестационен диабет) и FT4 - към долната граница е и не знам дали ще дала още и ако да опасно ли е това… на лекар съм след една седмица и до тогава ще се тревожа. Има ли някоя от вас, която следи тези показатели и е по-запозната:

Всички стойности са в референтните граници, според мен са добре. А за ГД мисля, че трябва да има и други признаци, примерно голямо бебе,  бързо качване на килограми и т.н

Скрит текст:

От тези, които се водят natural, наподобяващи сукането.

# 561
Привет, днес ми излязоха резултатите от микробиологията иии Candida albicans. Чакам отговор от лекаря, за да ми каже какво да предприема. Не очаквах, защото преди време имах сърбеж, но го третирахме с клотримазол и мина, но явно не напълно. Някой да се е сблъсквал с това? Четох, че са доста често срещани при бременни.

# 562

Пластмасови са, нали така? Това минус ли е според вас?

Момичета и също - след хранене - мием шишето със специален препарат и в стерилизатора - там стерилизираме и бибероните нали така?

И в този ред на мисли - на какви биберони сте се спрели? Те от коя възраст започват да се дават? Много противоречиви мнения чета..

# 563

Пластмасови са, нали така? Това минус ли е според вас?

Момичета и също - след хранене - мием шишето със специален препарат и в стерилизатора - там стерилизираме и бибероните нали така?

И в този ред на мисли - на какви биберони сте се спрели? Те от коя възраст започват да се дават? Много противоречиви мнения чета..

Пластмасови са да но не мисля че е недостатък,а напротив. След хранене измиваме с веро и с четката и след това в стерилизатора. Аз имам биби на Авент, които са ортодонтски.

# 564
За вкъщи ползвам основно стъклените на Авент. Имаме нагревател за шишета и слагам водата да си стои топла, та като ревне бебка веднага да сложа млякото вътре и да й го дам. И понеже престоя за през нощта е почти 12 часа предпочитам да е в стъкло. За навън или по-кратък престой на водата ползвам пластмасовите. Принципно пластмасовите са без разни вредни неща вътре, ама....стъклото си е стъкло.

# 565
Стъклените са си най-хигиенични,но на мен най-удобни са ми пластмасови,особено за новородено бебе,поне аз с двете ми деца такива ползвах и сега мисля за първите месеци да купя такива. Имам стерилизатор и си го ползвах активно. Досадно е,но няма как. 😀

# 566
Привет, днес ми излязоха резултатите от микробиологията иии Candida albicans. Чакам отговор от лекаря, за да ми каже какво да предприема. Не очаквах, защото преди време имах сърбеж, но го третирахме с клотримазол и мина, но явно не напълно. Някой да се е сблъсквал с това? Четох, че са доста често срещани при бременни.
Здравей🙂
Аз имах сърбежи разни но не ми взе микробиология а ми каза просто 2 пъти Гиназол и сега се мия с Гинексид и това е... било често срещано👍Но при мен не бяха силни просто лек дискомфорт.

# 567
Това е интересното, че аз нямах вече никакви симптоми. Изписа ми Гиназол веднъж и след 20 дена ще пуснем отново микробиология.

# 568
Аз не бих рискувала, макар и с лек дискомфорт бих настоявала за микробиология и чак след това бих предприела каквото и да е. Гинексид си е за ежедневна употреба, аз го ползвам вече от години, не мисля, че би облекчил каквото и да е, ако има гъбички.
Да, гъбичките са често срещани по време на бременност заради по-ниския имунитет, но хванати на време курсът на лечение е по-кратък.

# 569
Ми помага ми Гинексида , но и Гиназол 2 пъти слагах де.🤔При положение ,че съм ходила при двама доктори и на ФМ даже споделих за проблема и станаха 3ма и всички казаха че няма проблем и лечението ми е адекватно.... не виждам защо да настоявам за каквото и да било. Трябва да имаме доверие на АГ. Те преценяват не ние... като стана доктор тогава 👍

Общи условия

Активация на акаунт