В ДОБРИЧ скоро през комина Дядо Коледа пристига(17)

• 13 538
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Ей, изпуснах Горчивото...
Защо не напомнихте?
Аз от 2 дни правя табло с животни по Английски за у-ще...
Счупиха ми се ръцете от рязане и оцветяване...
Малко остана. Като го довършим ще ви го покажа.

# 121
Честит рожден ден на spinki!Много здраве,щастие и много любов!

# 122
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Spinki!
Много здраве, щастие и любов!

Кemi ,поеми организацията и ние ще сме на линия Peace newsm18 Tada
Една или две птички пролет не правят. Не мога да организирам нещо, което не зависи само от мен. А и първоначалната идея май не дойде от мен. Но ако си обединим усилията може и да скалъпим нещо.

# 123
  • Емаесесаесесапипиа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА SPINKI!!!
Да си жива и здрава и много щастлива!!!

Ей, и аз изпуснах Горчивото Sad.
Сетих се на следващия ден чак. То е, защото вече рядко я храня следобяд (майка пое тия функции) и не сядаме да гледаме шоуто в 4 и 30 както обичайно по време на сл. закуска.
Аз Аmarena я видях Simple Smile. Доживяхме де, щото на точно десет метра една от друга живеем и по едно и също време сме били в родилното, ама все се разминаваме нещо. Следващият път за повече .
При нас никакво коледно настроение още. Синът ми го засипват с разни инициативи и представления: и от детската и от школата по солфеж и от църквата, а аз се чудя кой ще го води на всички тия неща да участва като нито желание имам за излизане, нито особена възможност. Ще хващам пак бабите явно. Да не страда детето без коледни празници заради малката си сестричка Simple Smile
На ЕМ40: честита придобивка! Друго си е да си имаш кола, да си я трошиш на спокойствие. Аз все мрънках на мъжа да ми вземе нещо малко и ефтино, да си се разхождам из града и да паркирам лесно, ама вече няма да ме устрои с толкова бебета. Сега колата ни става малка и събираме пари за нова, поне седем местна, да има още на къде да се разширяваме:). Така че се сбогувах с мечтите си за кола за мен само.

# 124
Хващам последния влак, дето се вика и бързам да честитя на рожденичката..днес цял ден не можах да вляза в нашата тема.... Sad
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SPINKI! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА КРАСИВА И УСМИХНАТА!  bouquet

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАЙКО! ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ТЪРПЕНИЕ И УСПЕХИ ПРИ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦАТА!

# 126
Здравейте и от мен! Аз съм Йоана. От 1 седмица и аз живея в Добрич и трябва да ви призная, че се чувствам добре. Много бързо се адаптирах, срещам хора, които са готови да ми помогнат и въобще... май това местене е за добро. От 5 годишна живея в София, а през последните 2 години живях и в Каварна. Имам син - Денис, на 1г и 6 месеца /почти/. Вчера ни беше и първият "учебен ден" - записахме се на ясла, защото мама трябва да учи... В 1-ва група на 2-ра Детска ясла-"Радост" сме, чувам добри отзиви за там, пък да видим... Таткото ни работи също в Добрич, актьор е в Кукления театър /използвам момента да поканя малките дечица на коледните представления!/... Какво още за нас.. май засега е достатъчно... Ще се включвам редовно в този форум и надявам се и по срещите на мамите в Добрич, на които сигурно е весело  Party

# 127
Момичета, само набързо да ви кажа, че картичките са продадени във Варна и за Добрич няма да има....
Досега имаме събрани 50 лева.
Активизирайте се, за да можем да купим месо и кайма на децата, а ако останат пари евентуално и плодове и зеленчуци.

забравих: Ем40, честита кола! Със здраве да си я караш! Hug
mimi_kir , да не забравиш да покажеш майсторлъка тук!
на Геомар и Алекса: Оздравяване на децата!
fapua , да не си забравиш обещанието, че "следващият път повече". Ще помагам в бебешките дейности, няма страшно. Винаги съм насреща! Hug
И аз пропуснах "Горчиво" и много ме е яд! Няма ли да има повторение?

# 128
Здравей feel_u ! Добре дошла!  bouquet
И аз съм "пришълец" в Добрич, но не се чувствам самотна, като си имам форумчето Laughing
Ако пишеш по нощите, ще ме засичаш често! Wink

# 129
По нощите ще е май, че денем все още уреждаме битови проблеми... Thinking

# 130
  • Толбухин
Добро утро,кафето е от мен.
feel_u добре дошла,включвай се по-често.
Сега да питам коледно парти ще има ме ли???

# 131
  • Добрич
Добро утро,момичета Hug
Черпя по кафенце.
  food010 kaffeetrmker_2 CoffeeДнес имам доста неща да свърша,но ще гледам да мина да дам парички за децата.Рая днес ще водим на консултация,аз на зъболекар,мъжа ми заминава за София тази вечер,направо много ми е едно такова Thinking
Амарена,припомни ми как се казва мъжа ти ,че не ми се рови назад..и от къде смятате да закупите месни продукти.Щях да питам дали ще е добре да закупим и риба.Ако не си се насочила към ниски цени,кажи ще помогна.
Снощи гледахте ли финала на бигбрадър-разочарована съм ,че това грозно  същество спечели,накрая оставиха най-големите интригантки и скандалжийката.Просто споделям,защото сме го гледали за развлечение предаването и не съм го приемала насериозно.
Добре дошла  feel_u   bouquetТу се надявам да се чустваш добре.

# 132
Добро утро на бързо и от мен,че малкия вече му се спи и хленчи
Честит рожден ден със закъснение на Спинки да е жива и здрава  и всичко най.
Чао за сега,че ще спим.

# 133
Здравейте Laughing
Снощи гледахте ли финала на бигбрадър-разочарована съм ,че това грозно  същество спечели,накрая оставиха най-големите интригантки и скандалжийката.Просто споделям,защото сме го гледали за развлечение предаването и не съм го приемала насериозно.
Гледах ту едното, ту другото предаване...от Сървайвър съм по-доволна Naughty....ББ вече тотално се изчерпва откъм типажи и е много предвидимо...
feel_u, добре дошла сред нас  bouquet....аз искам много да заведа Радена на куклен театър, но се опасявам, че е малка още и ще й омръзне бързо Thinking

Днес го пишем дъждовен Wear Umbrella

# 134
Здравейте! Много ви благодаря за подкрепата и свежестта в постингите Simple Smile
Преди да пиша, моля ви, светнете ме с някой линк каква е тази благотворителна инициатива, че нещо не можах да я открия... Искам да се включа. След тази трагедия от 7 декември, съвсем няма да ми е коледно ако не направя нещо за някого, който има нужда... Не мислите ли, че това, че такива трагедии се случват всяка година по това време /или около Великден/ не е случайно?... Може би е, за да ни се напомни, че много сме се затворили около собствените си проблеми и не мислим за другите - за тези, които не познаваме, та дори и за тези, които познаваме... Трябва май да сме по-съпричастни и да отделяме поне малко време, внимание, средства и дори любов за тези хора... Не само защото е Коледа... Помислете си колко са щастливи вашите деца, когато получат това, от което имат нужда. Не искам да ставам много дълбока, отплеснах се, но в момента това ми е в главата...
За представленията - mama_Blue, ние заведохме Денис за пръв път на куклен театър когато беше на 8 месеца. Беше много въодушевен, когато децата се смееха и ръкопляскаха, крещеше с възторг и му бяха по-интересни музиката и чантата на госпожата, която седеше до нас, отколкото самото представление Laughing Мисля си, че дъщеричката ти на тази възраст няма да издържи дълго на едно място, пак зависи от детето де, ама ако съдя по моето - абсурд! Затова от театъра играят само по детски градини и за деца в началните курсове... Друг път ще ви напиша куриозни реплики на дечица от Добрич, които отговарят на въпроса "Откъде дойдоха бебетата?" /има такова представление/.
Ще пиша пак малко по-късно, че имам 1 час да сготвя преди да взема ученика от яслата. Чао засега! Пожелавам ви усмихнат през капки дъжд ден!

Общи условия

Активация на акаунт