Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Айре, първо не ми се отвори линка на статията, но сега е добре. Значи съм запомнила правилно за рейтинга😀 но това за Израел не го помнех.
И аз бях забравила някои от сериалите за Нетфликс 😜
Чакам с нетърпение да обявят официално втори сезон. а още повече да обявят дати за филмите. Сега прочетох, че пускат втори сезон на Ершан Кунари/ дали го написах правилно????/  и Джем Йелмаз е написал, че това е най-гледаното турски сериал по Нетфликс 😂 😂😂
Наистина харесвам повече Къванч с къса коса, но на тази снимка, въобще дългата му коса от времето на Бехлюл... умопомрачаващ е♥️
За Хазал ....дори съм много мека в изказа си , не искам да пиша какво точно мисля, а и не е в листа ми с любими актриси така че няма никакво значение.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 17:11 от pe04

# 226
Привет, дружки! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Жива и здрава да е Туба! Flowers Four Leaf Clover
Пепи, и аз се учудих на снимката, която Хазал сподели, но явно за тях не е от съществено значение, знам ли ги, не е да  нямат пари за нови Stuck Out Tongue Closed Eyes Важното за нас е, че КБТ никога не допускат такива гафове.
Захванах се отново с Момичето. Дано успея да наваксам до новите серии Smile
Няма за какво да пише човек, голяма суша и тук и около патрона ... Ами  продължавам да споделям от архива Smile
Цитат
Kivanc in his first series…..no experience….he pretty much learned acting “on the job”as they say. The series was well received in Turkey but when it was sold to the Middle East….it launched Kivanc into the stratosphere!  Instant stardom.  They loved him!  And what’s not it to like?  He was their blue-eyed boy!
Kъванч в първия си сериал..... без опит.... той почти се научи да действа ′′ на работа.... както казват. Сериалът беше добре приет в Турция, но когато беше продаден на Близкия изток.... изстреля Киванч в стратосферата! Моментална звезда. Те го обичаха! И какво да не харесаш? Той беше тяхното синеоко момче!

Прекрасен ден! Kiss

# 227
Хелоуу!!
като е ден на целувката...

мда, голяма суша...
миналата година покрай пожарите пак се бяха покрили за около месец и нещо, но пък после...знаете.
Фенче Kissing Heart, на коя серия от Момичето си? аз съм на 41. мисля да гледам и Вавилон по бтв лейди, който започва от утре.
Пепи, да, НФ продължавал сериала на Джем Йълмаз/който беше гледан най вече в ТР/ за 2 сезон.
Цитат
въобще дългата му коса от времето на Бехлюл... умопомрачаващ е♥️
абсолютно умопомрачителен беше Бехл. с дългата коса, обожавам го Heart Eyes
едно клипче, което е много готино, не съм го слагала.

.......................
от GQ Мексико и Латинска Америка

https://www.gq.com.mx/entretenimiento/articulo/series-turcas-en-netflix

В тази апокалиптична серия бедствие връхлита Земята и заплашва да сложи край на човечеството, това кара морски биолог да бъде част от изследователска мисия на борда на подводница, където той трябва да се бори, за да оцелее и да намери решение заедно с екипажа, но всичко се получава сложно, когато странна конспирация, която се свързва с поредица от могъщи фигури, излиза наяве.
8-те най-брутални турски сериала, които трябва да гледате в Netflix
Искате ли хубав чужд сериал? Турските сериали на Netflix никога не се провалят и въпреки че са малко, имат страхотни истории, които си струва да знаете.
За няколко години чуждите сериали показаха , че са сред най-добрите, които можете да гледате, почти всички са пълни с история, традиции, социални проблеми и културни елементи, които им придават специален и почти екзотичен щрих, с който имат спечелини милиони фенове по целия свят и Турция има какво да предложи в това отношение.
Те са страхотни продукции с много внимание към детайла, фотография, музика и декори, имат страхотни актьори и се осмеляват да отидат на места, които другите избягват, а в Netflix има от романтични сериали до криминални трилъри и фантастични истории, които  играят с възприятието ви и променят начина, по който мислите, или ви оставят да искате да пътувате, за да откриете сами местата, където се случва всичко.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:08 от Airra

# 228
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Нормално е да няма новини, лято е, трябва да се почива. След папарашките снимки с Курт Ефе мисля, че още повече се скриха. Но пък е вярно и това, че миналата година беше същото, но пък беше за добро. Вчера имаше видео в Тиими с отговори на въпроси и според Инеса буквално тези дни ще почнат снимките, защото били казали юли. Може би ще изляза права, че след празниците ще почнат. Има нови снимки на Берен, а и е качила в ИГ си снимки на Дениз. Те големи приятелки ще излязат. Знам че Башак е отговаряла за мъжкото облекло в ЗП , а Дениз за жените ли ? Да не би тя да стане стилист на филма?
Фотосесията на Къванч за списанието повлече крак. Освен Хазал, видях още две други списания с подобни водни снимки.
Не ми отговорихте как са българските заглавия на филмите на сценариската Рана. Жестокият Истанбул не е ли Безмилостен град? Но този Двете лица на Истанбул нищо не ми говори.
Айре, междудругото ти изгледа ли втори сезон на into the night. Аз пък мисля отново да си прегледам първи и втори сезон, бавно и спокойно 😜
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 16:21 от pe04

# 229
Айре Heart Eyes отново, дори и в тази суша си успяла пак да намериш нещичко, благодаря! Kiss Така е, Бехлюл беше умопомрачителен с дългата коса, и не само. Много хубав клип, благодаря! Все още съм на 21 серия на Момичето, много имам да наваксвам. Свалила съм си над 120 нови книги на ел. ми книга и главно това правя в последно време.
Пепи, аз не мога да ти помогна как са на бг. тези сериали, не гледам никакви сериали без Киво по наша телевизия, единствените изключения ми бяха Истанбулска невеста и Градът, но и тях ги гледах до някъде само по тв - то и набързо ги опрасках в нета. Когато започна Езел също започнах да го гледам повторно, защото много го харесвам, те пък взеха , че го спряха ли, преместиха ли го, не знам. Бях се заканила да гледам и Песента на живота, ами и с него не се получи, ще го търся и него да си го догледам някой ден. Пък и с дублаж не струва, няма как да се насладиш на разваления турски на Махир Smile Ти гледаш ли го ? Бурджу е невероятна там, може би това е любимата ми нейна роля. Сега наскоро загледах Една жена с Йозге, ама и него нямам намерение да го чакам на час по лъжичка, ще го изгледам в нета.
Така е, всяко лято е тази суша, но преди поне ни радваха КБТ с летни снимки, сега никакви ги няма, но е напълно нормално, нека си гледат и се наслаждават на малкото си съкровище Heart Ние сме търпеливи, знаем, че после отново ще се чудим кое по-напред да коментираме Hands Plus1

Пожелавам ви хубава вечер! Hug

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 20:45 от queen_fenka

# 230
Фенче Kissing Heart, хареса ми, че Якамоз са го споменали на 1 място!
аз по наша тв. гледам някои дизита, но трябва да са мнооого интересни. Например ти сега гледаш Една жена, аз го следях преди, вярно, че е дълъг и него го разтеглиха, но историята си заслужава. А и там Йозге показа целия си талант. За други скорошни бих споменала-Малки убийства и Майка.
Песента на живота сигурно е интересен, но не успя да ме хване в началото и не го гледам.
Ако КБТ са в Бодрум, добре се крият! Wink

Пепи, не съм гледала 2 сезон на В нощта.
аз не разбрах за кои сериали питаш....
прегледах тая Rana Mamatlioglu какво е писала...не ми вдъхва особено доверие Expressionless
https://www.imdb.com/name/nm5235805/?ref_=ttfc_fc_wr4
Жестокия Истанбул/ориг. заглавие/ е Безмилостен град
Двете лица на Истанбул- с Неслихан и Кадир Доулу./даваха го по ДФ/
Апартамент на невинните,  не съм го гледала.
Берен е в топли отношения с Дениз/която отговаря за женския стайлинг/ явно си се уважават, Берен носи бански от найната марка.

Nature Stars

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 23:09 от Airra

# 231
  • AMS

Лекинка, мили дружки!!!
Благодаря ви а споделеното и реакциите!!!
Новини няма, но кивчета има. 
Изгледах отдавна Момичето ... Без коментар. Отметнато.
Нещо, което изгледах сега и ми хареса,
са двата сериала с Бирдже Акалай -  Kuş Uçuşu и Mezarlik.
Първият в който играе и Ибо, този път Бирдже ми хареса повече,
от в ЧВЛ, където Ибо беше по-добре.
А във втория крими сериал Бирдже е в съвсем друго амплоа.
В друго амплоа е и Olgun Toker / Махир от Песента ... /
Сигурно ще има и следващи сезони.

# 232
Айре, благодаря 🤗
Аз съм гледала само Безмилостен град, но и там нещо объркаха нещата от един момент. Другите не съм.
А знаете ли дали филма Берген има вече превод? Това бих погледнала с удоволствие.
Диве, значи и на теб ти хареса новия сериал като на Фени.
От другата седмица може и аз да му отделя внимание.
Донесла си гифчета с костенурките. Днес от Мави правят реклама на тазгодишната им акция.

Интересно дали Къванч е подновил договор си с тях или както бяха писали са се разделили.
Берен направо цъфти.

Но определено много ми харесва с бретон.

Има един страхотен клип от Ана с целувките на Къванч, но не мога сега да го кача

Лека 🤗🤗🤗

# 233
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes и на мен това подреждане ми хареса, също и , че са го нарекли брутален, демек много як Smile  За сценаристката нещо не се притеснявам, Онур Гювенатам няма да избере коя да е, доколкото знам всички тези сериали са били успешни ? Thinking Сериала с Несли и Кадир значи трябва да е Фатих Харбие, виждала съм, че така се казва темата за Несли, те в друг не са и играли заедно мисля Thinking Наистина ли не те хвана Песента на живота ??? Може би точно сега не ти се гледа точно такъв тип сериали, но да знаеш, че изпускаш. Обикновено харесваме едни и същи сериали и филми, че и актьори, препоръчаните ми от теб всички много ми харесаха, само Фатмагюл не успях да се заставя да го изгледам дори и заради теб, преко сили ми е, знаеш заради кого Smile Но, ако някой ден  решиш все пак да го гледаш Песента, непременно го  гледай със субтитри, с дублажа много се губи от играта на Бурджу, Биркан, Мехмет Мюмтаз, а най- вече на Олгун Токер / Махир / мноого добър актьор се оказа между другото/, а двамата с Бурджу са ми незабравим тандем. Е, то, с всички дублирани сериали е така, де, заради това не ги и  гледам. Единствено Кивовите, защото ми е кеф да го гледам на голям екран, и без това вече съм ги изгледала със субки Smile
Хммм ... по времето на ЗП, който беше първата им работа с Дениз за АЯ, Башак май все още не се е била насочила само към обличането на актьорите мъже , четох го някъде Thinking
За теб специално една от най-любимите ми снимки на Бехлюл, косата на Киво наистина е с фантастичен цвят по това време, после взе да става все по-тъмно руса.

Да си припомним играта, която им беше организирала Анна на американките, докато отново чакахме, с опциите за харесване на сцени, където Къванч показва изключителни актьорски умения, щете ли ?

Диве, прекрасни гифки, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kiss Значи отново МАВИ ще спасява костенурчета, а ? Пепи, а ти къде прочете, че са се разделили МАВИ и Киво ? Аз поне не зная такова нещо, просто ние тук предполагахме, че може би е дошло време за раздяла, много години са това. Ще видим.
Филма с Фарах Берген и аз бих го гледала с удоволствие, но май го няма още преведен, не зная. Изгледай този с Бирдже и Ибро, предчувствам, че ще ти хареса и на теб.

За настроение, след тъжните сцени по-горе.

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 09:04 от queen_fenka

# 234

Хубав четвъртък!! Flowers Cherry Blossom
Фенче Kissing Heart
наистина често ни съвпадат вкусовете за сериали и филми!
но като почна Песента, нямах много настроение/поради проблеми/ и не ми с гледаше нищо ново.
а Олгун Токер е страхотен, няма спор- и комедиен талант има, за първи път го гледах в Карадай, беше брат на Фериде, след това във Въпрос на чест, там имаше гадна роля.
За Башак-аз мисля, че и в ЗП си е била насочена към мъжката мода, преди май е работила като дизайнер пак в такава сфера. Мерси за Бехл. Heart Eyes
Цитат
Да си припомним играта, която им беше организирала Анна на американките, докато отново чакахме, с опциите за харесване на сцени, където Къванч показва изключителни актьорски умения, щете ли ?
може Hands Plus1
за Мави- и рускините го бяха писали като евентуална новина.
Пепи,
https://www.youtube.com/watch?v=SRNsVumET3I
Цитат
Интересно дали Къванч е подновил договор си с тях или както бяха писали са се разделили.
аз съм почти сигурна, че им предстои раздяла...но да видим. той би трябвало да има договор с тях до края на 2022, така, че трябва да снима и есенно-зимна колекция, но пролетните снимки с него бяха съмнително малко.
Филма Берген не е излязал още в интернет, май Дисни го купиха за да го излъчват.
Диве,  благодаря за споделеното Flowers Rose
започнала си да харесваш все повече Бирдже.
Берен от вчера

какво прави Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye

.......................
от известен майстор на килими
направил е и такива възглавнички Wink

...................
ако изчезна- е заради технически проблеми.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 13:16 от Airra

# 235
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, разсмя ме с последните снимки. Ами сигурно с удоволствие прави тези неща.
Той се справяше добре без да има дете, та сега ли?
Макар че Курт Ефе е още малък и най-вероятно е още на мляко.
На мен ми направи впечатление ето това

От оператора на Потъналият Ной. Какво ли е толкова строго секретно? Като няма нищо търся под вола теле 😂😂😂
За Мави си спомням, че имаше някаква информация, но от къде не помня.
Хубав ден 🤗🤗🤗

По случай световния ден на шоколада 😀

# 236
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено Пепи, Айре Heart Eyes! Kiss
Нищо чудно да приключи Киво с МАВИ, доста години работиха заедно, честно казано ще ми липсват рекламите с него, имаше невероятни реклами, а и снимките, но да видим Thinking Всичко хубаво все свършва някой ден ...

А предложения за други готини реклами не му липсват. Като казах реклами, видяхте ли новата на Кока Кола, която я въртят по Нова от два, три дни  ? Много ме кефи коя музика са избрали - нашата с Киво Stuck Out Tongue Winking Eye
Айре Heart Eyes Пепи е права, след 2 месеца може и да го прави това татко Киво с Курт Ефе, ама за сега му е рано  за пюренца Smile А той е добре подготвен, няма да го мислим Hands Plus1
Продължавам тогава с Бехлюл и Кузейката Heart

Е, уникален е, нямам дори нужда от превод, очите му сами говорят Hands Clap Two Hearts И мога да предложа поне още толкова невероятни сцени и от двата сериала Hands Ok Hand
Един майсторски гиф на Дивето от архива, невероятен Kiss

Музикален поздрав за прекрасен петък!

Нека ви е хубав денят, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 11:47 от queen_fenka

# 237
Здравейте Благодаря за всичко споделено

https://www.instagram.com/p/CfvXw9QMQ7K/

# 238
Хелоуу Hug

Терзи, браво!!  Flowers Hibiscus
най-после да си видим ашкъма Blush
значи са си в Бодрум.

Пепи Hug ,
ами строго секретен е Ноя примерно, никой не знае за какво става на въпрос Laughing
Фенче Kissing Heart, изкефих се на клипчето с Кузей, пиршество на актьорския талант!! Nature Fire
 е много ясно, че му е още рано на КуртЕфе за пюренца Wink
на мен от Мави ще ми липсват снимките Blue Heart, премиерите с интервюта, разните им мероприятия и рекламите-но старите си бяха много по-качествени.

Цитат
Като казах реклами, видяхте ли новата на Кока Кола, която я въртят по Нова от два, три дни  ?
не съм. като почнат реклами и гася звука:))

това клипче от Маука слагала ли съм го??

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 14:19 от Airra

# 239
Ехаа, имаме си нова снимка на ашкъма, супер! Терзи, много ти благодаря! Kiss
Явно Пепи ще излезе права, ще заминат след празника Thinking
Айре Heart Eyes е, имаше и много хубави реклами от по-новите, явно и пандемията си каза думата. Тези със страхотните моделки бяха разбира се много по - впечатляващи, но и без тях имаше много добри попадения, напр. тази със синята китара. Но, всеки с мнението си, моето е това и определено ще ми липсват, толкова години сме свикнали с тях. Не си го споделяла това страхотно клипче, благодаря ти Kiss , невероятно го е направила Маука, само дето ми липсва моята любимка Гизела в него Stuck Out Tongue Winking Eye
Малко страхотни снимки и колажи от архива

Анна прави невероятни клипове, нека си припомним Арман

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 15:29 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт