Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Добро утро, мили дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти! Kiss Е, щом Бирсен праща поздрав на Реджеп Иведик с неин любим цитат от комедията какво да е Smile
Радвам се, че Сблъсък продължава да се гледа по света, а още повече за МиХ, защо ми се струва, че го пренебрегват някак този сериал на Къванч, а той напълно си заслужава гледането ? Thinking

Италианките много го харесаха и него и Гюмюш, нищо, че са му първите опити в актьорството, намират, че и тогава е играел много истински. А музиката в МиХ е прекрасна, знаете ли, че тогава за пръв път установих, че харесвам и някои турски песни, аз , дето дори сръбско и гръцко не слушах, повредих се нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се скоро да получим някакво инфо, наистина ужасно бавно става всичко на Нетфликс, чак забравиш какво си чел и гледал ... Вярно, че и филмите и сериалите са много и излизат всеки ден нови, ама аз да си помрънкам Smile

Прекрасен юлски ден! Hug

# 212

хубава неделя! Hug
Фенче Kissing Heart
добре, че те покрих снощи, че чак сега мога да пиша....
някои/в СМ/приеха новината от Бирсен доста насериозно. Wink
И аз харесвам много турски песни и обожавам музиката на Тойгар.
за филмите по НФ, да много се чака/както и за сериалите/ но като дойде датата, може да се гледа веднага.
за НЙ, възможно е и само там да снимат, но ми направи впечатление, че Къванч в това видео каза, че заминават за малко Thinking/така го преведоха/ https://www.youtube.com/watch?v=PPe_cFSvwyU&t=1s
за Арман Hands Plus1
в никакъв случай не беше послушен, имаше си свои ценности и цели и си ги отстояваше, но не се стремеше към власт.
докато за Умут, не мога да кажа, че е психопат, за мен беше егоист и кариерист.
но актьора Ертан Шабан-много ми хареса! Бяха супер двойка- враждуващи персонажи с Къванч!
много готино!

Диве Hug
Скрит текст:
явно леко сте го изкарали, здраве ви пожелавам!!
Цитат
Иначе вече съм си инсталирала програмата за субтитри
и направих първите стъпки. Разбрах как се действа.
Не стана от раз, но нали знаете, че съм си инатлива.
Имам време докато излезе другия сезон.
браво!! Blush

Аз не харесах особено тоя коментар, който ни припомни....
но с това съм съгласна!
Цитат
Докато гледах, от любопитство включих субтитрите на английски и трябва да кажа, че преводът не беше много добър. Като турски зрител намерих преводите за твърде механични. Netflix наистина трябва да инвестира в по-добри преводачи, защото субтитрите в някои сцени изобщо не бяха точни.
..............................
Като цяло намерих втората половина на поредицата за много вълнуваща и кръстосването между 2-те серии на финала ми даде това, от което се нуждаех, за да се вълнувам от потенциално продължение на тази история. Не знам за вас, но за мен да видя Мехмет Куртулуш (турско-германски актьор от сериала Into the Night) да играе срещу Kıvanç Tatlıtuğ би било сън. Направете това да се случи Netflix. Разчитам на това.

И на мен много ми харесаха въпросните снимки на Туба!!

.....................
гифче и от мен.....

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 13:36 от Airra

# 213
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Днес много се изнервих, цял ден пиша доклад 😓😓😓 мъка, мъка, мъка. Най-лошо е като душата ти се съпротивлява, а трябва да го направиш. Към 15ч.  писах и тук, но го изтрих по погрешка и ето ме чак сега 😓
Диве, всички отсъствия са ти извинени, само всичко да е наред. 😍
Благодаря за припомнянето на статията. Разбира се, че въобще не съм съгласна с авторката. Ако искаха да Арман да бъде по властолюбив още в началото трябваше да дадат по различен образ. Да ви припомня как го описа Дефне пред Кенан, когато той я попита за него и каза, че е чаровник.

Но допълни, че точно в такива се влюбват на млади години момичета. В последствие видяхме, че тя изцяло разчиташе на него. Опитваше се да доминира, но винаги търсеше неговата подкрепа. А се видя, че и чувствата не са останали в миналото. Асил Кая потвърди това.
Въобще образът на Арман много ми хареса и както вече писах имам усещането, че е много близо до истинския характер на Къванч. Внимателен, чаровен, душата на компанията, готов да помогне, но и безкомпромисен и смел, когато трябва да защити близките си.
Още нещо, което все забравям, но ми направи впечатление. Когато разговаряха с Йонджа и тя му предложи да застане начело на подводницата, освен всичко, което определяше тя да стане капитан, той и каза, че тя е милостива. Направи ми впечатление, защото тази дума много често се използваше и в Сблъсък.
За филма, нищо не ни остава освен да чакаме. За Денят на влюбените пише, че е завършен. За Потъналият Ной още е в процес. Да видим тях кога ще ги пускат. Горе-долу се настройвам за другата пролет да видим филма с Берен.
Диве, и аз си го мислех това за Кенан. Нали той е автор на музиката на Клуб, вече има контакти с Нетфликс, та няма да се учудя и това да стане. За Башак съм сигурна, че ще бъде стилист на Къванч.
А Сблъсък ще го дават в Аржентина по главния им тв канал.
Фени, за МИХ си спомням, че съм чела статия, която беше озаглавена "Сериалът, които беше бойкотиран от собствения си канал" Защото са го излъчвали в по-късен час, а не в централно време и въпреки всичко е бил с много висок рейтинг.
Айре, и аз харесах много Умут, много добър актьор. Гледам, че ще почва нов сериал с него. Гледах трейлъра, изглеждаше интересен и нестандартен. А и на няколкото снимки извън снимачната площадка се виждаше, че много добре се разбират с Къванч.
Линковете не ми се отвориха, може би, защото са във ВК.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 214
Здравейте Благодаря за всичко споделено
По една кока кола с Къванч

# 215
Aйре Heart Eyes благодаря за споделеното и гифчето! Kiss Ами ако не ме беше покрила, щяха да ни търсят на 2 страница днес Satisfied
Ами ... месец и половина - два за мен е малко време, сигурно и за Киво, не знам Smile Където ще да снимат, само да е супер филма! Hands Ok Hand С подчертаното в интервюто, което си дала и аз съм съгласна, не уточних, че не мога да се съглася за характера на Арман. Не знам, за мен Умут определено си имаше психични проблеми, и как не, след това, което е преживял още дете ? А, че е егоист и властолюбец е едно на ръка. Няма как така без причина да стреля по хората, убивайки ги без да му мигне окото, няма как гледайки в очите Арман и Дефне да затвори люка на подводницата, знаейки какво ги чака навън, ако е нормален човек,така си мисля. Според мен именно заради изживяното е станал такъв циничен убиец. А за актьора съм абсолютно на твоето мнение, казах го още веднага след първото гледане, страхотен тандем направиха с Къванч. Много съм доволна, че във всяка своя работа - и сериали и филми,  Къванч работи със страхотни актьори и много добри режисьори, не зная въпрос на късмет ли е, подходящ подбор ли е, но е факт.

Лека вечер! Hug

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 20:29 от queen_fenka

# 216
Аз пак се подсетих😜😂
Вчера сценариската на филма с Къванч и Берен отбеляза един месец от сватбата си с много снимки. Името на мъжа й ми звучи гръцко, но нямам представа дали е така. Та си мисля, дано като е писала нашия сценарий да се е повлияла от хубавите емоции, които е изживявала. Любов в Ню Йорк между мюсюлманка и християнин ?!? Дали е възможна и такава история 🤔 не че ще е най-оригиналното нещо на света, но в този космополитен град историята може да вземе много и различни обрати.
Хайде, лека 🤗
Аз вече се успокоих и мога много да си фантазирам 😍
Терзи, благодаря за колата , много съм свързана с тази марка 😜 но сега съм на сок от маточина изработен лично от мен 😂😀

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 22:00 от pe04

# 217
Привет, дружки! Hug

Терзи, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kiss Незнайно защо, може би защото пиша ту на единия, ту на другия лаптоп вчера не съм видяла, че и вие сте писали Thinking Та заради това не съм ви и отразила, съжалявам! Flowers Hibiscus
Пепи, фантазирай си на воля, пък да видим на края какво ще ни поднесат. Много се надявам историята да си струва, пък каквато ще да е. Аз пък от вчера съм се замислила за друго - дали Киво и Берен в момента преди заминаването за снимки не работят върху изграждането на образите си ? Защото /не зная дали съм права / си мисля, че за актьора това да се потопи напълно в образа, да го почувства свой е много по-трудна работа от тази да запомниш напр. репликите си ? За мен именно този труд е нечовешки за актьора и това е майсторството, което го отличава от останалите - да направи така, че  да се слее в едно с героя си. Та за това мисля, че и мнозина не го умеят и са си все едни и същи на екрана Thinking

Пожелавам ви прекрасен ден и успешна нова седмица, дано ни донесе някакви новини!

# 218

Фенче Kissing Heart, и аз се сещам за един/едни звезди, дето играят по един и същ начин Wink
не знам точно как се подготвят за образите си , но със сигурност има някаква подготовка, четене съвместно на сценария-това е известно.
Цитат
Защото /не зная дали съм права / си мисля, че за актьора това да се потопи напълно в образа, да го почувства свой е много по-трудна работа
е да! - но зависи и от труд и най-вече от талант.
за Умут- има психарски/садистични наклонности, съгласна съм!

Пепи, благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
ти фантазираш, аз ги сънувах Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Къванч е учен, а Берен е бизнес дама и двамата са в НюЙорк по работа, запознават се случайно и пламва м/у тях луда любов. не помня всичко, но връщайки се в Истанбул се разделят...всеки продължава живота си по установения ред, минават през перипетии, но накрая завършва с хепи енд-събират се отново.
доста банално звучи, но наистина го сънувах Laughing

Цитат
Горе-долу се настройвам за другата пролет да видим филма с Берен.
аз се настройвам за късното лято Wink но да видим кога ще ни пуснат Денят на влюбените.

Цитат
Внимателен, чаровен, душата на компанията, готов да помогне, но и безкомпромисен и смел, когато трябва да защити близките си.
да,  май имат допирни точки.

Това за МХ за първи път го чувам, ще се опитам да проверя за инфо, стана ми интересно.
за Кенан, че е автор на музиката на Клуб, не го знаех, но проверих в https://www.imdb.com/title/tt13317582/fullcredits/?ref_=tt_cl_sm
Скрит текст:
Series Music by
Ender Akay    ...    (10 episodes, 2021-2022)
Cem Ergunoglu    ...    (10 episodes, 2021-2022)
Gökhan Mert Koral    ...    (10 episodes, 2021-2022)

Цитат
Гледам, че ще почва нов сериал с него. Гледах трейлъра, изглеждаше интересен и нестандартен. А и на няколкото снимки извън снимачната площадка се виждаше, че много добре се разбират с Къванч.
да видях, че Ертан започва нов сериал, доста нестандартен с продуценти-BKM
и аз мисля, че доста са си допаднали с Къванч на снимачната площадка!

..........................................

HeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeat

здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover
дано имаме хубави новини!!

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 12:31 от Airra

# 219
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, какъв хубав сън, а и идея за сценария. Много ми допадна. Виж за това не се бях сетила. 👍👏👏👏
За Кенан... бяха на премиерата на Клуб с Берен и тогава съм го прочела някъде.
За МИХ го четох в блога Турски сериали, тогава не ви бях още открила, та там съм изчела всичко преди вас 😂 Скоро не съм влизала.
Ох, голяма жега е.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 220
Интервю с Рожда Демирер
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/savas-ozbey/askta-icgudu-ha … a-mantik-42095294
Къванч Татлъту или Бурак Йозчивит?
Къванч Татлъту. Спокойно мога да кажа, че съм работила с него, много е дисциплиниран, трудолюбив и талантлив.

Пепи Wink
тоя блог за турски сериали, не ми вдъхва доверие: ))
охх жега е...ама нали поне вече почиваш Blush

.................
ЧРД! вече е на 8

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 21:33 от Airra

# 221
Фени, със сигурност се готвят. Аз също си го мислех. За има няма една година Къванч смени три различни образа, сега започва четвърти🤔 но ние все още сме видели само Арман. От това, което съм чела за стари роли съм останала с впечатлението, че Къванч винаги се е готвел за всяка роля с месеци. Дали пък това не означава, че всички тези филми са договорени много по отдавна и той вече е имал  поне идея как да се подготви и как да подходи към всяка роля.
Айре, още не съм отпуск. От другия понеделник.
Пак да кажа, че твоя "сценарии" много ми хареса.
Инеса е посочила сценариската на Краля. Всъщност още няма никакво официално изявление, че Къванч ще участва, но като че ли всички са напълно убедени в това.

Лека 🤗🤗🤗

Мисля, че това е любимата ми визия на Къванч.

# 222
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes одобрявам сънят ти, харесва ми Киво да играе учен Smile То кое не е тривиално, няма начин да се измисли нещо, което не се е виждало и чувало, та каквото и да е, сценария ако е добре написан, става. За тези двамата, че ще дадат всичко от себе си, не се съмнявам.
Божее, колко бързо растат чуждите деца ... да е жив и здрав и много щастлив малкия сладур! Flowers Four Leaf Clover
Пепи, чак месеци едва ли се готви, освен, ако не е необходима специална физическа подготовка като в КГ, но, че го прави усилено за всяка роля и обмисля всичко е сигурно и се вижда. Не е само като да пусне брада или смени  прическата си и готово, както правят други Smile Обаче наистина много убедено се пише за участието му в Краля, дали пък не е вярно наистина ? Thinking Може Онур Гювенатам да го е убедил ашкъма, знам ли ... Толкова много ми се гледа Къванч отново всяка седмица, но не смея да се настройвам предварително, защото никак не го вярвам, но да видим Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Сценарист компании OGM Pictures Рана Маматлыоглу, известная по работе над сериалами "Два лица Стамбула", "Жестокий Стамбул" и "Квартира невинных", является ведущим автором сценария сериала "Портной" с Чагатаем Улусоем и в настоящее время работает над сценарием сериала "Если король проиграет" с Кыванчем Татлытугом
Сценаристът на OGM Pictures Рана Maматлъолу, известна с работата си по телевизионните сериали " Двете лица на Истанбул", " Жестокият Истанбул" и " Апартаментът на навинните ", е главният сценарист на телевизионния сериал " Шивач " с Чаатай Улусой и в момента работи върху сценария за телевизионния сериал "Ако кралят загуби" с Kъванч Taтлъту
Цитат
По сообщению известного журналиста Сины Кологлу в осенне-зимнем телевизионном сезоне 2022/23 года нас ожидают два сериала писательницы Гюльсерен Будайджиоглу. Первый сериал - "Если король проиграет / Kral Kaybederse", главную роль в котором исполнит Кыванч Татлытуг. Пока с партнершей актера в проекте не определились. Второй сериал - "Зимородок / Yalı Çapkını", главные роли в котором исполнят Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир. Также в касте проекта Четин Текиндор. Оба сериала делает компания OGM Pictures. Продюсер - Гюльсерен Будайджиоглу.

Според известната журналистка Сина Колоулу през есенно-зимния телевизионен сезон 2022/23 г. ни очакват два сериала на писателката Гюлсерен Будайджиолу. Първият сериал е "Ако кралят загуби / Kral Kaybederse“, в който главната роля ще се играе от Kъванч Taтлъту. За сега партньорката на актьора в проекта не е определена. Вторият сериал е "Kingfisher / Yalı Çapkını", в който главните роли ще се изпълняват от Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир. Също в каста на проекта е Четин Текиндор. И двата сериала са продуцирани от OGM Pictures. Продуцент - Гюлсерен Будайджиолу.
Инеса много убедено пише и за Якамоз, може пък наистина да черпи инфо от някъде Thinking Ще видим! Лошото е, че момчето снима толкова нещо наистина, а до сега видяхме единствено Арман! Не, че се оплаквам, прелестен е Heart
Цитат
2022 год можно назвать переломным в турецкой киноиндустрии. Отныне самые ожидаемые турецкие сериалы выпускаются не на телевидении, а на цифровых платформах. Какие же новые турецкие сериалы Нетфликс вызывают наибольший интерес у турецкого и мирового зрителя?
Начнем с приятных новостей для поклонников уже вышедших сериалов Нетфликс производства Турции. Большинство из них прошло вполне успешно и получило добро руководства платформы на второй сезон. Второй сезон сериала "Якамоз S-245 / Yakamoz S-245" с Кыванчем Татлытугом будут снимать совместно с бельгийскими кинематографистами, так как он является официальным спин-оффом бельгийского сериала Нетфликс "В ночь / Into the night". В новом сезоне мы увидим дуэт Мехмета Куртулуша, который был главным героем сериала "В ночь" и Кыванча Татлытуга.

2022 г. може да се нарече повратна точка в турската филмова индустрия. Отсега нататък най-очакваните турски сериали излизат не по телевизията, а в дигиталните платформи. Кои нови турски сериали на Netflix са от най-голям интерес за турските и световните зрители?
Нека започнем с добра новина за феновете на вече пуснатите сериали на Netflix, произведени в Турция. Повечето от тях бяха доста успешни и получиха одобрението на ръководството на платформата за втория сезон. Вторият сезон на сериала "Якамоз S-245 / Yakamoz S-245" с Kъванч Taтлъту ще бъде заснет съвместно с белгийски режисьори, тъй като е официалният спин-оф на белгийския сериал на Netflix "Into the night". В новия сезон ще видим дуета на Мехмет Куртулуш, който беше главен герой от сериала „В нощта“ и Къванч Татлъту.
И на мен ми е много любима тази визия от ЗП Пепи, но не мога със сигурност да кажа коя ми е най-любимата му визия Thinking Той за мен си е прекрасен всякак, и с дълга и с много къса коса, и почти бръснат, с брада, без брада, и по-слаб и по - закръглен, какво да кажа универсален Stuck Out Tongue Closed Eyes Нали го следя от самото начало - като много млад беше буквално нахално красив, когато поизрасна малко, тази негова ангелска красота се поизгуби, чертите му станаха по- мъжествени и изсечени, направо ходещ сексапил, но сега, вече към 40- те за мен е просто неотразим. Прекрасен мъжки екземпляр, това е ашкъма за мен.

Наш Ръза отново с ново гадже, ей, няма спирка тази хаймана Smile

На Elle явно им е допаднала водната фотосесия с Къванч и са го направили с Хазал, ами супер е.

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 223
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес и Туба е рожденичка.

А сега ми обяснете какви са българските за заглавия на сериалите, които Фени е споменала. Да мога да се ориентирам. А за Краля вече съвсем се обърках. И много ми е интересно като казват, че са писали сценарии една или две години, а след това излиза, че сериите се пишат седмица за седмица.
Иска ми се малко по равномерно да ни се пуска информация за Къванч. Април месец ни заляха , а сега съвсем изчезнаха. Башак пък съвсем, преди поне на нея разчитахме.
Но най-важното е да са здрави.
Фени, още като видях тази снимка първата ми асоциация беше с фотосесията на Къванч.
Но честно казано Хазал много, много ми падна в очите, след публикуването на снимката с нейните момчета за деня на бащата. Сама по себе си снимката беше прекрасна, но да публикуваш скъсаните панталони на любимия....... нямам думи просто. От тогава каквито и снимки нейни да видя това ми е пред очите  и мисля, че трудно бих я възприела по друг начин.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 224
Привет и от мен Hug
Фенче Kissing Heart, значи и ти си ми харесала сценария Yum
благодаря за преводите от Тийми. Hands Plus1
и аз видях в ТТ, че споменават пак Краля и Къванч. Честно казано съм 50/50 за сериала, но каквото има да става ще стане.
разбрах, че екипа е този oт "Апартамент на невинните"/не съм го гледала/ но е доста успешен.
за сценария, наистина го пишат 2 години и продължават Laughing
но всъщност и Момичето го готвиха доста дълго време, аз си го харесвам, колкото и да го разтягат.
Най ми хареса превода за Якамоз, този сериал така ми легна на сърцето, че искам суперски 2 сезон!! Hands Pray
видеото за очакваните сериали по НФ- бях забравила някои заглавия.

за фотосесията на Хазал. по скоро Елле са откраднали идеята на L'Officiel Türkiye Wink
Ръза, миличкия, вярно много ги сменя, дано му се усмихне късмета!

Пепии, много е готин Киво на тая снимка като Бехлюл Heart Eyes, но ти нали го харесваше с къса коса? Wink
и аз съм като Фенка-имам много любими негови визии! Heart
Липсват ми много КБТ, но като чета за някои простотии и клюки из СМ, си казвам- по добре да си стоят мирно и тихо- грижейки се за малкото си съкровище 🧿
Цитат
От това, което съм чела за стари роли съм останала с впечатлението, че Къванч винаги се е готвел за всяка роля с месеци.
с месеци, по скоро за сериалите- примерно като Кузей, КуртСеит, Кадир, Арман....

Цитат
Сама по себе си снимката беше прекрасна, но да публикуваш скъсаните панталони на любимия....... нямам думи просто.
Laughing
много си строга:))
вярно, че е излагация, ама това не ми променя мнението за Хазал, пък и тя ми е по-скоро безразлична.
М/у другото намерих статията за МХ/Двама завинаги, звучи достоверно!
https://www.google.bg/search?q=%D0%A3%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85%D1 … p;sclient=gws-wiz
............
Честит Юбилей на Туба Flowers Cherry Blossom
Да е здрава, щастлива, успешна!!

вчера си гледах  на моето тв, тоя момент......Heart Exl

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 15:42 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт