Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 516
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Пепи, покривам те веднага! Благодаря за текста, който си споделила, макар и да не разбрах добре всичко от него, нито от кого е писан, напиши, моля те! Heart Eyes
А, Терзи ме е изпреварила, благодаря ти, джанъм! Flowers Hibiscus Берен е готина, а кой е този с Йозге ? Thinking

# 196
Господина мисля,че  е светски репортер Беше на вечерта на Дисни +

https://www.instagram.com/p/CezMl3ej8YA/
 КБТ

# 197
Привет, момичета 🤗🤗🤗
То вече писах, но изтрих, та сега отново 😜
Фени, текста, който качих е от форума на американките. Значи и те мислят, като мен и Айра, че филма ще го дават септември.
Направи ми впечатление, написаното за режисьора. Както и вчера писах стила му на снимане е доста специфичен, но те по-добре са го формулирали като бавно/съзерцателно кино.
Ще погледна и другия филм, който изпрати Айра и ще споделя мнението си.
Фени, подобни бяха и моите усещания, когато гледах Якамоз, как напрежението, екшъна се увеличава с всяка следваща серия, за да стигне кулминацията в последните минути на сериала.
Същата градация се наблюдава и при изграждането на образа на Арман. Всичко започна толкова лежерно, а накрая стана лидера, който да спасява хората.

Днес са давали последната серия на ДК в Италия. Дано имат късмет да видят и други сериали на Къванч.

Лека 🤗🤗🤗

# 198
Добро утро, дружки! Hug

И къде без

Терзи Flowers Hibiscus
Пепи, благодаря, ще го потърся! Те италианките, които си загубиха ума по Киво вече изгледаха всичко , но дано дадат още негови сериали, пак да си се радват, както знаем по тв - то си е друго Smile

Прекрасен ден! Hug

# 199
Приивет на 1 юли! Nature Sunny

Нека новия месец ни донесе здраве, много положителни емоции и хубави новини! Flowers Four Leaf Clover
Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното от архива, бях го забравила това видео.
Пепи,
 рових снощи в групата на КТСА и не попаднах на такъв текст. Thinking
и на мен ми направи впечатление това изречение Hands V за малкото, което съм гледала от филмите на Ozcan Alper
Цитат
Режисьорът Ozcan Alper има много специфичен стил, известен като бавно/съзерцателно кино, с минималистичен наблюдателен фокус, който мисля, че ще подхожда на този роуд филм.
Да, вчера свърши ДК в Италия.
В ТТ имаше много хубави коментари, че са гледали най-хубавия турски серил и им е мъчно, че се разделят с Джесур и Сюхан.
завърши със рейтинг от 19% Hands Plus1

един коментар с ГП

................
от Соципол
Къванч е на 1 място за първите 6 месеца на 2022

останалите
https://socipol.com/v2/index.php?c=trends_y

Терзи, мерси за новата снимка на Берен.
а явно Йозге е още в Бодрум.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 16:27 от Airra

# 200
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит ни нов месец 🌞
Вече ми мирише на отпуск и всичко изглежда по-добре.
И аз търсих отново текста и не го откривам🤔 почвам да се чудя от там ли го копирах. Вчера следобяд бях на лаптопа, занимавах се с едни снимки и понеже ги качвах във фейсбук това ми излезе, копирах го, но до тук. После побързах да го кача. Вчера интуицията ми беше на 100% не само за това, но и други неща се случиха 😜
Както и да е все пак е някаква информация.
Айре, ти си донесла всички новини за днес 😜 На мен ми попадна това, не знам дали не се препокрива с твоята.

Много снимки и коментари има за Берен и облеклото и от вчера. Всичко ми харесва, дори шапката,
модата на голите кореми в Турция явно ще остане вечна и се отнася абсолютно за всичките им звезди.
Дали няма да изчакат да мине този месец Курбан Байрам и тогава да тръгнат за Ню Йорк???
Той е от 9 до 13 юли.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Нещо разхлаждащо в жегата 😍

# 201
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1542966301139812354

За тези, които питат за филма на Берен Саат и Къванч Татлъту; Филмът е любовен и се развива между мъж и жена. 🤪
(Поздрави на Реджеп Иведик. Репликата от любимия ми филм от поредицата...)

Пепи Hug
явно не е било в групата на КТСА Wink
ооо писала си в темата от лаптопа ти?? Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
На мен ми попадна това, не знам дали не се препокрива с твоята.
по-старо е, не се препокрива Hands V

Nature Stars

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 23:47 от Airra

# 202
Чудесна новина 😍
Ще вземат да изпълнят всичките ми желания 😜

Айре, то ако не беше лаптопа нямаше как да го копирам 🤔
Утре имам да напиша един доклад и ще го използвам само за гледане на филми лятото. Няма да пипна клавиатурата 😂

Лека 🤗🤗🤗

# 203
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Ох, Пепи, как ме разсмя само с твоя лаптоп Smile А Айрето пък ме разсмя с Бирсен как се е избъзикала с феновете - остава да покажат любов не между мъж и жена Stuck Out Tongue Closed Eyes То ако няма любов с тези двамата ще си е направо престъпление , напразно ли ги събират отново след толкова години, хората главно това чакат Smile И все пак ми се иска по-сериозно отношение - няма ли най-сетне да ни запознаят с историята на филма Thinking
Браво, радвам се за ДК, макар, че го даваха по неподходящо време и го прекъснаха за няколко месеца. Дано купят отново някой от Кивовите сериали, който и да е, все е хубав!
Ех, какво нещо е младостта, като изписан е ...

И колко хубаво е, че явно е от малкото щастливци, които остаряват красиво, за мен с всяка година става все по-готин, изглежда прекрасно за годините си Heart

Пепи, може и да си права за празниците, ще видим. Ама то няма време, ей го юли дойде и ще се изтърколи толкова бързо лятото ...
Поне да ни зарадват тези двамата, т. е тримата вече Heart

Прекрасен ден ви пожелавам! Hug

# 204
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Чакайте да си кажа още едно желание за бъдещия филм, да има щастлив край. В последните две сериала любимите му загинаха, време е да променят нещата.
Фени, и на мен ми се иска повече информация, но едва ли ще научим много. За сега искам едно заглавие да пуснат. То виж, че за Потъналият Ной съвсем пък нищо не разкриха. Но си мисля, че е свързано с това, че най-вероятно сценария е по книга на Хакан Гюндай и така пазят момента на изненадата.
Една рускиня сутринта е написала, че вероятно Къванч ще работи в турски ресторант в Ню Йорк и затова сигурно е ходил на готварски курсове 😂 фантазията на феновете е голяма.
Айре, при американките има видео с превод от галата на Якамоз. Ти беше качвала нещо подобно, дали е същото ?
Дали ще видим скоро снимки....Айра трябва да си пожелае😜🤗 но съм забелязала, че преди проект Къванч и Башак дълбоко се покриват. А дано ме опровергаят.
Диве, и ти натупа отсъствия😋

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 205

хубава събота!! Blush

Фенче Kissing Heart, и на мен ми прозвуча леко иронично, новината на Бирсен.
Цитат
То ако няма любов с тези двамата ще си е направо престъпление , напразно ли ги събират отново след толкова години, хората главно това чакат Smile

по принцип е така, ама и от двамата може да очакваме да са си харесали нещо по-нестандартно, някой трилър  примерно, но предполагам ще  си е любовна драма. Едва ли ще ни разкрият историята, ако Бирсен напише 1 изречение по въпроса, пак ще е нещо. И аз си бях набелязала тая моделската снимка. Heart Eyes

Пепи Hug
Цитат
Утре имам да напиша един доклад и ще го използвам само за гледане на филми лятото. Няма да пипна клавиатурата 😂
голяма фобия от тая клавиатура Laughing
но пък може да четеш в темата от лаптопа и да си гледаш патрона на голям екран Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
че вероятно Къванч ще работи в турски ресторант в Ню Йорк и затова сигурно е ходил на готварски курсове 😂
хаха Laughing
аз пък мисля, че ще се запознаят в Ню Йорк и след това ще се върнат в Турция Thinking
да, знам за видеото от промо вечерта на Якамоз....
Скрит текст:
охххх все ще превеждам, а толкова ми е тегава тая дейност Rolling Eyes
и да си пожелая нови снимки....кълбото ми нещо не работи в момента Smirk

...........................
това, което намерих
Сблъсък ще се излъчва в Аржентина по канал @telefe под името Caminos Cruzados- Кръстосани пътища.
https://www.tvdunyasii.com/carpisma-arjantinde-yayinlanacak/
https://twitter.com/kivanc_global/status/1543125384341831680

и BluTV, явно са купили-Менекше и Халил

https://twitter.com/BluTV/status/1543159048526303233

.....................

средно за първите 6 месеца в  IMDB сме на 6 място.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 20:09 от Airra

# 206
Айре, беше ми качила линкове на филми Оzcak Alpen /как се превежда това име?/ Но втория нещо не ми се отваря. Може ли пак да ми го качиш 🙏 Явно Онур е любимият му актьор, но сега ще бъде интересно. Къванч се снима във филм и на двамата, да видим кой ще се хареса повече на публиката . Този на учителя или на ученика.

# 207
Пепи, втория филм се казва Gelecek Uzun Sürer- Бъдещето трае вечно
https://turkru.me/512-buduschee-dlitsya-vechno.html
пробвай и тук>
https://vk.com/video-46767232_164733126
Цитат
Къванч се снима във филм и на двамата, да видим кой ще се хареса повече на публиката . Този на учителя или на ученика.
да, вярно. аз имам предположение. Wink

Nature Stars

# 208
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Моля, да ми бъдат извинени отсъствията!!!

Скрит текст:
Моето единствено беше с положителен тест.
Та се наложи да го управлявам дистанционно.
Сега е вече с отрицателен и е на собствен ход.
Иначе вече съм си инсталирала програмата за субтитри
и направих първите стъпки. Разбрах как се действа.
Не стана от раз, но нали знаете, че съм си инатлива.
Имам време докато излезе другия сезон.

А, имах да довършвам един момент от Yakamoz.
Става дума за онзи първи коментар, който прочетохме на
Eda Savaşeri - Yakamoz S-245 и Волята за власт
Когато го четох, не бяхме изгледали още сериите с превод,
но не бях и съгласна с някои неща.
Както и с този момент от
коментара
Цитат
....
Арман каза на Йонджа, че е направил всичко, за да оцелее и не го е направил, за да спре властта. Знам, че това беше направено, за да се създаде мъжки персонаж, ... различен и освежаващ, но се чувствах малко разочароващо за посоката на историята.
...
Историята би била по-интересна, ако Арман се осмеляваше да води повече и да бъде по-агресивен в стремежа си към власт. Kıvanç блести най-много в сцени, където е по-агресивен и физически, може би затова не бях толкова доволен от неговия характер. Ако той е в следващия сезон, моля, писателите да не го правят толкова послушен.
Сега вече мога да кажа, че волята за власт, агресивността, не е заложена в характера на Арман.
 И именно това е новото, с което блести новият образ, пресъздаден от Къванч.

За филмите Денят на влюбените и ... Ной, докато ги покажат
сигурно пак ще съм забравила предварителната информация.
Бях писала за Спомени на вятъра с Онур Сайлак,  ...
интервютата, премиерата ... Не е моето.
За новия филм с Берен само да не научим,
че вече са приключили снимките и са се върнали от NY.
Иначе в онова интервю в началото на годината, Берен говори,
като под нов проект има предвид албумът над който работят с Кенан.
Той се точи от началото на миналата година.
Берен пее и е автор на текстовете.
Последно се каза, че текстовете ще са на английски.
По ирония на съдбата заглавието на филма с Къванч било също на английски.
А, не, не, нищо не намеквам. Мисля си, като Башак е стилист във филмите на Къванч,
дали пък Кенан няма да е автор на музиката във филмите на Берен.

E, много се отплеснах. Ама така е, като имам отсъствия.

И да сложа една много хубава Туба >>>

Лекинка!!!

# 209
Диве, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Диве, и аз не съм съгласна изобщо с този коментар, Арман пък изобщо не беше послушко, просто беше реалист, а не самоубиец. Умут направо си е психично болен, всички от екипажа бяха против тях, само капитана ги спираше, а той направи каквото можа и наистина се бореше само да оцелеят. Много ясно се видя, че властта не го блазни, той с този баща можеше да притежава огромна власт, ако имаше такива мераци. Мен пък ме грабна героят му именно с тези качества, които показа.
Вижте на какви снимки попаднах, не го зная кой е този, но му завидях къде се е снимал

Не вярвам да са заминали още, Берен нали скоро се снима с Кенан Thinking Голям майтап ще е, ако скоро се върнат от там Smile
Пепи, и моето желание е като твоето, аман пък все да му умират любимите жени, дано е хубав финала, дори и да има драма, този път нека са щастливи пу пу пу !
Айре Heart Eyes  а аз си мисля, че само в НЙ ще снимат, в противен случай щяха да кажат, че ще има снимки и там, както беше за КСШ, уж щяха да снимат в много страни, вкл. и у нас, но нещо не се получи и снимаха само в Русия. Все трябва да кажат нещо за историята, не може, само, че ще има да чакаме. Ще видим Thinking
Много се надявам и трите филма да са супер! Hands Plus1
От италианките Heart Вече има солидна филмография нашето момче!

Лека и синеока! Hug

Общи условия

Активация на акаунт