Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Дива, благодаря за интервюто.
След работа ще се опитам да сравня отговорите. Но имам и една молба. Берен беше дала интервю на 31 декември, в което беше говорила за новия й проект, каква е историята . В групата ЗП на рускините го има цялото интервю с превод, но на мен не ми тръгва видеото, може би, защото е много дълго, около 45 минути. Но си спомням, че имаше някакъв превод на точно тази част. Дали имате спомен дали тук сме качвали?

Някой вече ги пратиха в Америка 😀

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 181
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко, и преведено и споделено! Kiss  Интервютата с еднакви въпроси към Едже и Мелек са много интересни, но Едже ми се стори някак по - открита и отворена за споделяне Thinking
Пепи, не мисля, че сме обсъждали интервюто на Берен тук , поне аз не помня. Но, погледнах и намерих единствено това за плановете и през 22 година
Цитат
Б: на данный момент проекты, которые я рассматриваю, не относятся к фантастике, но очень воодушевляющие. Фантастическая история меня немного затруднила в физическом плане. Например, сцену погружения под землю мы действительно снимали под землей, мы днями работали в полностью темных пещерах с недостатком кислорода. Но между сценами я совершала медитации, это было необычно. Но это не фантастическая история, более безопасная сфера.
Б: В момента проектите, които разглеждам, не са научна фантастика, а много вдъхновяващи. Фантастичната история малко ме затрудни във физически план. Например, сцената под земята, ние действително снимахме под земята, с дни работехме в напълно тъмни пещери с липса на кислород. Но между сцените, аз правех медитации, това беше необичайно. Но това не е фантастична история, по-безопасна зона е.
Цитат
Ты - человек, который всегда над собой работает. Есть ли у тебя какие то планы или цели на будущий год?
Ти си човек, който винаги работи върху себе си. Имаш ли планове или цели за следващата година?
2022, думаю, пройдёт у меня в работе. Проект, подготовка которого закончится, обретёт жизнь, посмотрим, какие на него будут реакции. Также живая сцена для меня станет новой задачей. Конечно, сейчас я вроде бы научилась петь, но петь на сцене это совершенно другое.
2022 г. мисля, че за мен ще премине в работа. Проектът, чиято подготовка ще приключи, ще оживее, да видим какви ще бъдат реакциите към него.Също така сцената на живо ще бъде ново предизвикателство за мен. Разбира се, сега май се научих да пея, но пеенето на сцената е съвсем различно.

Хубав ден! Hug

# 182
Привет Hug
много ми е куц деня, 6 часа нямахме ток Confounded
Диве, браво, намерила си интервю и с Мелек Г., Благодаря за превода!! Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart мерси! не че се разбира нещо за филма Wink
Пепи , и за теб имам нещо, но утре ще пиша повече.

Приятна вечер!

# 183
Късен привет, момичета 🤗🤗🤗
Не успях по-рано 😓
Фени, напълно съм съгласна с теб, че отговорите на Едже са по откровени или може би по емоционални. Изненадах се, че са сценаристки на Листопад.
Намерих цялото интервю на Берен, но Фени ти си извадила думите й за бъдещия проект, от които нищо не се разбира какво ще бъде.
Режисьорът на филма обаче си е заключил акаунта в ИГ . А сценариската се е отбелязала от Холандия. Няма ли да снимат вече ?
Айре, стана ми любопитно какво имаш за мен?
Терзи, се изгуби, то и няма нищо ново, но някои стари, не толкова популярни снимки от ЗП биха добре дошли 🤗
Лека 🤗🤗🤗

# 184
Привет, дружки! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Пепи, радвам се, че мислим по един и същи начин, Едже ми се вижда по - освободена някак, по - емоционална, докато Мелек се изразява по - обрано, нали е психолог.
Ауу, Айре Heart Eyes 6 часа без ток ??? Това е някакъв ужас! Да, за съжаление от тези откъси от интервюто на Берен не се разбира нищо за бъдещия филм Thinking Ужасно съм любопитна какво ще ни предложи Къванч и този път, каква ли нова трансформация ще видим. Надявам се да са зашеметяващи и двамата с Берен!

Мдаа, покриха се нашите хора и няма какво да се споделя толкова, но все се намира за какво да си пишем тук, архива ни е много богат Hands Plus1
За ЗП не зная, но мога да ви предложа малко снимки зад кадър от КГ Hands Plus1

Ето на кого действително му отива да носи каскет, някаква мода ли има в последно време не знам, но всеки носи, независимо отива ли му или не, и само той не ми прилича на чичка от времето на соца Smile

Ех, кога ли пак ще ни зарадват с такива снимки КБТ ... Нищо, нека си гледат малкото съкровище и да му се радват, ние сме търпеливи.
Пожелавам ви прекрасен ден с тази красота Heart

# 185

Честит Петровден!!
Фенче Kissing Heart, и двете си имаме именици, да са живи и здрави!! Blush
Пепи Hug
хм интересно кой профил на реж-ра гледаш
аз открих 2, които не са заключени.
https://www.instagram.com/gonencuyanik/
https://www.instagram.com/gomench/
А Сц-та според мен не е задължително да ходи в Америка Thinking
Ама защо се притесняваш за другите ни филми, като те нямат общо с Толга.
плюс това Толга си свърши чудесно работата в Якамоз- зависи каква е историята.
Аз за филма на Онур....не знам какво да очаквам, но  Хакан Гюндай бил много добър сценарист.
Цитат
Ако можеш да ми пратиш линк на някой филм на режисьора на Денят на влюбените.🙏
постарах се да изпълня молбата ти....
Rüzgârin Hatiralari , не можах да му намеря превод
https://ok.ru/video/336588442255
Gelecek Uzun Sürer= с руски суб.
https://turkru.me/512-buduschee-dlitsya-vechno.html
Sonbahar= с руски суб.
http://turkey-tv.net/turetskie-filmy/osen-sonbahar

Цитат
Изненадах се, че са сценаристки на Листопад.
Мелек и Едже са СЦ-ки на едни от най-успешните сериали на АЯ от началото на кариерата им.
Листопад, Мелодията на сърцето, КВФ, сериалите на Къванч.

Фенче Kissing Heart и на мен ми липсват КБТ, но знаеш има периоди на суша, пък и знаем какво правят Heart People Baby Misc Baby Bottle
о тая снимка с Мехмет А.Й. не бях я виждала.

Цитат
Ето на кого действително му отива да носи каскет, някаква мода ли има в последно време не знам, но всеки носи, независимо отива ли му или не, и само той не ми прилича на чичка от времето на соца Smile

разсмя ме Laughing
продължавам по темата, като няма нищо ново....

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 13:29 от Airra

# 186
Здравейте Л
Благодаря за всичко споделено
Пепи честит имен ден Всичко най-хубаво желая
Да са Ви живи и здрави именниците

Снимки от Забранения плод

https://www.fanpop.com/clubs/ask-i-memnu/images

https://www.pinterest.com/meuanjo/ask-i-memnu/

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 15:47 от dterziiska

# 187
Aйре Heart Eyes Терзи, благодаря! Kiss Божее, пък аз забравих сутринта Blush Ми тя и Пепи тогава празнува днес, нали ? Да са ни живи и здрави всички именици! Flowers Four Leaf Clover

Пепи, за теб! Heart

Ммм ... много хубаво си продължила темата с каскетите, супер му стоят, както и всякакви други шапки, да не говорим пък колко му отиваше фуражката в КСШ .

Много ми липсват, да, но само да са здрави и щастливи, все ще ни се покажат

Хубав следобед!

# 188
Терзи Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart .... отворих си архива Wink
Цитат
да не говорим пък колко му отиваше фуражката в КСШ .
Hands Plus1
и такава му отива Stuck Out Tongue Winking Eye

аз се зачудих за Пепи и проверих в нета, че нейното име е на Петковден
но и от мен едно колажче с пожелание за здраве Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 16:48 от Airra

# 189
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Благодаря ви за пожеланията 😍♥️
Терзи, направо ме "ошашави" с толкова много снимки 😜🤗

Аз нямам архив, та ви благодаря и  за снимките с шапките, супер е така на веднъж. 
Айре, благодаря и за линковете. Следобед имах нужда от почивка и изгледах филма от последния линк-"Есен". В главната роля е Онур Сайлак. Получава се интересно , Къванч и с двамата се свърза в предстоящите проекти. Определено този по ми хареса от "Пеперуди". Но и той мога да кажа, че спада към по интелектуалното кино. Честно казано такива са и очакванията и за бъдещия филм. Самата история предполага подобно нещо. Като минус за мен беше прекаленото задържане на камерата върху природните обекти, но пък няма как да сравнявам двете истории докато не излезе нашия филм.
Айре, да , Хакан Гюндай е доста почитан в Турция, това ми направи впечатление още като обявиха, че е сценарист на Потъналият Ной. А и имам чувството, че Онур само с него работи, включително и за сериала на Нетфликс ,/ дано правилно съм го написала/Уйсалар. Така и не го преведоха това име.
Айре, първия профил, който си посочила на мен ми излиза заключен, но от два дни имам проблеми с ИГ, ще трябва да се обаждам, защото нещо с интернета не ми е наред. Още не мога да си вляза в пощата, става само с мобилен интернет на телефона, сега и с ИГ, само да изляза в отпуска и ще се занимавам и с това.

Берен е качила снимка за годишнина от сватбата й, а рускините пишат, че била през юли. Обърках се.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 190
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното, Айре Heart Eyes Пепи, интересно ми беше всичко написано от вас. И аз съм много любопитна какъв ли ще е филма на Онур, надявам се да ни хареса. Сега да споделя малко за Якамоз. След поредното гледане установих, че в първите три серии, Толга главно ни запозна в самото начало с катаклизма, който настъпва на Земята заради Слънцето и разкриването на героите и тайните, които всеки крие един от друг. В тях няма много екшън, има повече диалози, необходими, за да разберем характерите на всеки от героите. Но, след поемането му от Умут сериалът започна все повече да се размахва и изпитваш все по-голямо желание да го изгледаш до края. И мога да кажа, че именно последните две серии са решаващи за това зрителите да очакват втория сезон с нетърпение, много въпроси останаха без отговор. След повторно гледане сякаш сериалът те хваща още повече, харесва ми, че има интрига и непредвидими моменти, не знаеш до края кой от героите ще оцелее. Сериала е зареден със страхотна динамика, която те държи във всяка серия на педал до самия край на историята, последните оцелели хора на Земята определено си имаха доста проблеми през цялото време. Също така с повторното гледане забелязах нюансираното изображение на Къванч на Арман.Такова удоволствие е да наблюдаваш как се развива героят му, започвайки от описанието на Дефне за него, когато се е срещала с него, очевидно Арман се е формирал с времето като личността, която видяхме на подводницата. Нищо чудно, че и приятелите му и екипажа му имаха доверие, той е човек, който знае какво прави. Това е за сега, ако се сетя за още нещо, ще споделя.

Да, ще отворим архивите още повече, ако не ни зарадват скоро Smile

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 191

Последно кафенце за юни и от мен Blush

Пепи Hug дано ти оправят техническите проблеми.
и в Ruzgarin.Hatiralari/2015/ играе Онур Сайлак.
за филма Денят на влюбените
честно казано имам големи очаквания, дано се потвърдят Hands Pray
психологическа драма, надявам се СЦ и всичко останало да е на ниво!

Фенче Kissing Heart , изобщо нямах спомен за тая снимка и помислих, че сега е излязла....а тя била от 2018/ХС/

благодаря за коментара, хареса ми! Hands Plus1
наистина съспенса се увеличаваше с всяка изминала серия и накрая стигнаха до момента, в който нямаш търпение да разбереш какво ще се случи по-нататък.
За мен Арман се е изграждал като много стойностен човек, а и самия факт, че е пренебрегнал възможностите и парите на баща си, говори много.
.............................
Тъй като е голяма суша, няма папараци Sunglasses
вчера ми хрумна идея за рубриката - Къванч по това време през 2021/20/19 г.
дали ще ви хареса?
юли/2021

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 13:08 от Airra

# 192
Aйре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Много ми хареса предложението ти, за това бръкнах в архива със следното видео по това време през 2021 г. на канал Д :
Цитат
Турската преса реши днес да обсъди по-подробно стила на Kъванч и колко лесно го променя той за всеки нов проект.
Какъв ли само не е бил на екрана, и момчето от плажа и момчето от района. По малко от Брад Пит, по малко от Дейвид Бекъм, по малко от Индиана Джоунс. Канал D с гордост представя Къванч Татлъту (нима е възможно да бъдеш по-красив ) и неговият стил!
 И сладък, и красив! Турция узна за него, когато беше на 19 години. Къванч Taтлъту победи в състезание, което измени живота му. Руси дълги коси, изразителни очи, много наситена външност! Ту пускайки свободно косата си,  а друг път събирайки я в екстра неординарен стил, той избираше различни насоки в модата. Зад очила той може да скрие външния си вид до неузнаваемост, точно като Супермен. Турция такъв го обикна, а след това последва първият му образ на екрана! Канал D пусна телевизионния сериал "Гюмюш", в ролята на великолепния Мехмет се появява пред нас с пораснала коса, дарявайки ни вълнение и с променящ се имидж с течение на времето. След това дойде Халил, който ни показа съвсем различен Къванч, друга харизма и друга красота, русата коса е подстригана, пуснал е небрежна брада, пораствайки пред очите ни. Сега пред нас е забраненият обитател на имението Зиягил, за тази роля той качи килограми и ни показа цялата красота на косата си, окончателно подлудявайки всички момичета, и за да докаже намеренията си на Бихтер, той се появи пред нас с обръсната глава. И ето, идва възхитителният Секиз, изигравайки кратката роля на дете от улицата в „Езел“, натрупал още килограми, пуснал брада и загубил косата си, този път той ни показа истински психопат, който изплаши сърцата ни. След което той веднага пристъпи към удивителния Кузей, заради когото отслабна с тринадесет килограма! Подстригана коса, обръсната брада, млад, но с трудна съдба, нещастно момче, такъв се върна на нашите екрани. Сякаш това не беше достатъчно, той ни показа таланта си във филма „Сънят на пеперудата“, заради който свали  още седем килограма. Къванч, когото познавахме, стана неузнаваем, като свали двадесет килограма и доказа правото си на актьорство. Сега, след като възвърна предишната си форма, той се появи пред нас в потресаващо красивият образ на Курт Сеит, с акуратно оформена красива коса и добре поддържана брада, могъщ военен, о, този Курт Сеит, той е много красив. Времето минаваше, а Kъванч Taтлъту продължи да ни изумява с красотата си в рекламни роли. И ето, пред нас е Джесур, много по-зрял, по-плътен и по-мощен бей ефенди (господин), с коса като лъвска грива, с брада, покриваща бузите му, красавецът от Европа, колко хубаво, че се появи в околността!
 В „Хайде, бе сине“ пред нас е рибар с бронзов загар, с огромна брада и разрошена вълниста коса, Kъванч отново направи невъзможното! И отново промяна, удивлявайки ни с мустаци на лицето, с неподдържана , недодялана коса и прическа и с висящ корем, Къванч се появява пред нас в образа на Саръ Сарухан, заради когото беше променен имиджа му.
След всичко това в ежедневието му до рамото му стои съпругата му Башак Дизер, известен моден стилист, която също му помага да изглежда толкова зашеметяващо стилен. В стила му има по нещо от Брад Пит, нещо от Дейвид Бекъм, а в каубойска шапка прилича на Индиана Джоунс, от което на зрителите им спира дъха. Пуснал дълга косата си по време на пандемията, той отново я събира отзад и изглежда много щастлив. И пускайки косата си, или събирайки я на опашка, или оправяйки я, той всеки път подлудява социалните мрежи. Първото му появяване след оздравяването и карантината в този си нов образ накара сърцата да бият! Какво вълнение, какъв поглед, какъв мъж, мислите просто напускат разума. Косата събрана назад, разгърден, на врата му висят аксесоари , харизмата му просто те събаря. Отново противник на Брад Пит, само дето в нашите сърца той няма противници. И сякаш този ураган не беше достатъчен, той ни се показа в социалните мрежи, отново преподавайки ни уроци по мода. 37-годишният Къванч с годините става само по-красив и харизматичен, и отново ние, отново Турция е на куката, о Аданалъ (момче от Адана), душа моя Аданалъ.

И може би най-любимата ми снимка с дълга коса Heart

А ето и от лятото на 2020 г. малко

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 15:35 от queen_fenka

# 193
Привет, момичета
Ще пиша по- късно повече, но ме беше страх да не изгубя текста , който качих.

Моля, някой да ме покрие Smile
Скрит текст:
СПОЙЛЕРИ ЗА ВАЛЕНТИН
След няколко месеца, мисля, че през септември, ще гледаме Asiklar Bayrami по netflix. Това е филм по роман, който наистина очаквам с нетърпение. Мисля, че ще бъде много емоционално. Режисьорът Ozcan Alper има много специфичен стил, известен като бавно/съзерцателно кино, с минималистичен наблюдателен фокус, който мисля, че ще подхожда на този роуд филм. Моля, вижте по-долу ревюто на книгата, където също дава някои сюжетни точки и описание на характера. Превод е от Гугъл, но все пак има смисъл
Човек винаги започва да познава себе си и най-близките си с пътешествие. Когато кажем, че пътят се потапя, те кара да се замислиш, да го направиш с някого или дори с баща, освен да го направиш сам, води до пълна промяна и трансформация. Сблъсъкът на Юсуф с живота, баща му и любовта му Ayl ın преди петнадесет години прави Aşk Bayram ı романа на пътя. Не е лесно Йосиф да се върне от една страна към двадесет и петте години живот, а от друга да се върне към петнадесетте години живот. Кой от нас е лесно да се справи с недостатъците и раните на живота? Съжалението, че се раздели с любовника си Ayl ın, негодуванието му към бащата, изправя Юсуф пред себе си и нас пред нас. Като всеки траур, всяка конфронтация е уникална. Въпреки че този роман се счита за сражение баща-син, той успява да надмине други истории баща-син. Той е по-загрижен да разбере и обясни бащата, отколкото да победи бащата или да бъде победен от него. Освен гняв и негодувание, състраданието се обработва като по-интензивна емоция Отиването на Деня на влюбените, което е последното желание на бащата, става задача, която трябва да бъде изпълнена от сина Йосиф. Въпреки че е изоставен преди години го боли, той се старае да не пропусне състраданието и интереса си към бащата. Каквото и да е усетил, когато си спомни за една снимка от детството, се превърнало в емоция на тази снимка за "Това не беше първият път, в който отиде. Баща ми винаги ходеше някъде и никога не се връщаше. За последно го видях в средата на лятото, преди да бъде предаден в интерната в града на петнадесетгодишна възраст. За двадесет и пет години пътищата ни не са се пресекли нито веднъж. Докато доведения ми баща пушеше цигари и чакаше нетърпеливо пред вратата на училището, майка ми винаги се тресеше като тополи в училищния двор тази година. Докато ме нямаше, никога не го попитах дали баща ми е идвал на село тази година, както прави всяка година, дали се е чудил за мен" (р. 32). Да можеш да се скараш с паметта на баща си, нито да се помириш един с друг. Просто се чувствам като огромна празнина, която не може да бъде поправена. Житейските пропуски на Юсуф не се откриха само с баща му, Хевес Али, но той дори отвори огромна пропаст в живота си с Айлън, която напусна преди години. Винаги са му липсвали дните от преди петнадесет години, страстните, ентусиазирани и непоколебими времена на младостта му. Трите отделни писма, които написа до Айлин, са толкова реалистични и написани с огромно съжаление, че те карат да кажеш, че хората познават влюбени хора. Изразявайки на поетичен език, че е поискал прошка, че е тъжен и че не може да забрави, Юсуф също прие, че ръката, която преди години беше държана със състрадание и очите, които гледаха с любов, не могат да бъдат същите, както преди. Тези раздели, които правят романа силен и ще привлекат вниманието на всеки читател, също карат Кемал Варол да поеме дъх. Дори човек да устои на живота, човек не може да устои да не напише. Изглежда всички сме пътували от Диярбакир до Карс и сме изостанали от любовта. "Съжалявам за онзи сън, в който взех спомена за дните, когато събирах къпини за теб със собствените си ръце, когато правех обици от череши в ушите ти, корона от маргаритки в косите ти, когато изгарях скална къна на дланите ти, когато Разтрих макови листа по бледите ти бузи, в много радостен, много щастлив, много спокоен миг и го оставих като жар в дланите ти" (р. 163). Не знаем дали Луната е прочела буквите или най-важното дали буквите са достигнали до нея, но всички знаем, че тя е била изоставена като празна къща, която резонира сама в света.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт