Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
пак от лекаря
написал е - съгласен съм, Къванч е още по-хубав

сладури Blush

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 15:26 от Airra

# 271
Айре, виж още какво е споделил

С Гугъл.."Мисля, че и Башак и Къванч са късметлии. Една от най-добрите двойки в света"

# 272
Терзи благодаря! Kiss Тази седмица ни започна чудесно, браво и на КБТ и на професора! С много сладки снимки ни е зарадвала днес Башачето, сигурна съм, че като поотрасне малко бебчо ще го покажат на феновете. Ама и само тези пухкави ръчички и крачета ме радват за сега, малкото Къванче расте неусетно Heart А за таткото ... нямам думи, много му отива тази най-важна роля в живота!

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Браво за колажа Айре Heart Eyes ! Пепи, изгледа ли сериала, чакам! Smile
Гости, да са ти живи и здрави рождениците! Flowers Four Leaf Clover Благодаря за почерпката! Kiss А ТМ е роден на датата на моя татко! Smile
Да са здрави и много щастливи и сем. Бономо! Flowers Four Leaf Clover
Днес Танем има РД, да е жива и здрава! По този случай Башак е пуснала тези стари снимки

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 18:54 от queen_fenka

# 273
Пепи, да мерси! Blush
Фенче Kissing Heart
Цитат
сигурна съм, че като поотрасне малко бебчо ще го покажат на феновете. Ама и само тези пухкави ръчички и крачета ме радват за сега, малкото Къванче расте неусетно Heart А за таткото ... нямам думи, много му отива тази най-важна роля в живота!
и аз така мисля! Hearts
благодаря, че ми отрази колажчето!

лека! Nature Stars

# 274
Добро утро в сряда, дружки! Hug

Айре Heart Eyes така бързо лети времето, че скоро и ние ще се радваме на подобни снимки, ей къде го другото лято, много бързо ще дойде

Днес РД празнува Селчук Йонтем, жив и здрав да е! Flowers Four Leaf Clover

Да видим дали и днес няма да ни зарадват с нещо или много пък искам Smile
Прекрасен ден ви пожелавам! Hug

# 275
Фени, по поръчка 😍. И твоите желания се изпълняват.

Какво е момченце тук Къванч ПУ,ПУ,ПУ.

Трябва да излизам, после пак 🤗🤗🤗

# 276
Привет!!

Пепи! Hands Plus1
мммм Heart Eyes

а момчето е сина на професора.

Фенче Kissing Heart
и ти влезе в групата на сбъдващите се желания Wink
какви сладури са сем. Бономо.
Да е жив и здрав Селчук, чакаме неговия Асил Кая, във 2 сезон Wink

......................
Доста бяха коментирани новите снимки вчера в ТТ, нормално.

харесах си тоя...

Къванч Татлъту истински ли е? Как може човек да бъде толкова успешен, културен, джентълмен, ататюркист и красив? (Можех да разширя този списък още) Харесвам невероятно и Башак Дизер, тя е много благородна и женствена. перфектно съчетание.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 14:53 от Airra

# 277
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добре ни тръгна седмицата.
Хубаво е, че са посрещнали празника с доктора. Освен снимките, които той ни подари, Къванч и Башак са засвидетелствали и своята благодарност към този изключително важен човек в техния живот, като са го поканили на първия Курбан Байрам на Курт Ефе.
Само да попитам коя е Танем?
Жив и здрав да е Селчук Йонтем ! Айре, и аз го чакам във втория сезон на Якамоз. Понеже изгледах Птичи полет мисля да се върна на В нощта, защото там имаше подсказки за по значително му влияние върху събитията, които се разиграха в Якамоз, а и в следващия сезон.
За Птичи полет...не мога да кажа, че е уау, но определено засяга много и наболели теми. Това, което ми прави впечатление, че на турските сценаристите малко трудно им се отдава да направят добър сценарии за малко серии. Както в Якамоз не стана ясно защо са се разделили Арман и Дефне, тук също не ми стана ясно защо са се разделили Кенан и Лале. Липсваше ми положителен пример от младото поколение. Не съм съгласна, че това е обобщения образ на поколението Z. Хванати са някои характерни черти, но не мога да приема, че това е цялостен образ на младите. Изключително съм впечатлена от мъжа на Йозге, Бурак. /фамилията не знам/ Той най-много ми хареса. Бирдже също, но определено ми изглежда по голяма за годините си. Мисля, че много добре би им се получило с Къванч ако снимат в Краля.
Само да кажа, че за пръв път ги гледам и двамата, Ибо го гледах до някъде в Домът. Актьор с голяма харизма е и той, но само от тези ми наблюдения малко ми е еднотипен в предаването на емоциите.

Повтарям пак любимата ми снимка в момента

# 278
Пепи,
Цитат
Освен снимките, които той ни подари, Къванч и Башак са засвидетелствали и своята благодарност към този изключително важен човек в техния живот, като са го поканили на първия Курбан Байрам на Курт Ефе.
Hands Plus1
Цитат
Само да попитам коя е Танем?
дългогодишна добра приятелка на Башак.
подсказка

от Париж/2019

Не съм гледала Полета, но съм запозната с играта на Ибрахим-талант си е! и на Бирдже-сега я гледам във Вавилон, много ми харесва, но пък въобще не я виждам в Краля/въпреки, че не знам как са написали сценария/
Тя харесва роли на властни и решителни жени, според моите наблюдения.

.................
и с двамата/Берен и Селчук/ си повтаря партньорството Blush

готини!

# 279
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Айре, благодаря за разясненията.
Аз пак започнах В нощта от първа серия на първи сезон. Сега съм решила по епизод на ден и после ще си продължа с Якамоз. Искам бавно и спокойно да си ги изгледам.
Вчера Умут Арал беше качил снимка на статията от QG Мексико за 8 турски сериала и пак първи е посочен Якамоз.

Междудругото миналата седмица си изгледах отново "Сънят на пеперудата" и "Хайде, сине" два невероятни филма, които колкото и пъти да гледам няма да ми омръзнат. И се сетих за една статия, която бях споделила тук от 2020г., където се говореше, че Къванч го очакват най-големите успехи през 2022 именно в киното. Да видим кога ще ни покажат новите. Прави ми впечатление, че Нетфликс този месец нямат турски филм, а само сериала с Туба. И него го очаквам, най-вече заради сценаристката, която е сценарист и на филма с Къванч и Берен.
Диве, пожела ни приятна събота и неделя, но вече сме четвъртък, надявам се, че всичко е наред и си просто заета.
Като гледам пак ни готвят мерки и сега вече нямам обяснение какво се случва. Две лета минахме без нищо. Тази пролет останахме без мерки, сега компенсират ли, какво се случва???

Една красива луна от Башак

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 280
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Пепи Kissing Heart много благодаря за споделеното! Kiss Да, влязох в групата случайно, та заради това се питам - твърде нахална ли ще бъда, ако си пожелая и днес нещо ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ех, тези негови очи ... обичам да ги гледам така да греят Heart

Липсва ми Киво и на мотор да ви кажа ...

И аз се присъединих към мама Нуртен Smile
Скрит текст:
Моя малкия си взел онзи ден книжка за мотор, и вчера дойде да ни покаже какъв мотор си е купил, яке, каска, обувки и др. Баш на каквото не исках да виждам някое от децата ми, ама може ли да кажеш нещо, само Господ да ги пази! Но, не се изненадвам, гаджето му не слиза от мотора, явно от нея се е запалил. Тя кара заедно с него, докато свикне съвсем, все пак има доста опит, посъветвала го е и какви предпазни средства да си купи. Ама пък да ви кажа, ако сега бях на техните години може би и аз щях да се пробвам, сигурно е много яко! А тя / висока, слабичка, готина мацка с коса до кръста / обира всички погледи на съседите преди да сложи каската и яхне мотора си, който никак не е от малките Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пепи, благодаря за споделеното за сериала на Ибо и Бирдже, интересно ми беше Kiss Не мога отново да гледам В нощта, предпочитам да гледам нещо ново. И Якамоз бих го гледала отново единствено заради Арман Smile
Дано, дано 2022 г. да е много успешна за кариерата на Къванч, в личен план вече е повече от успешна! А, кога ще дадат това, което е направил ... никой не знае, ще чакаме. Колкото до мерките ... вирус през лятото ми звучи смешно, но те си знаят за какво го правят. Покрай Украйна Ковида буквално изчезна, сега отново започнаха ... останали са доста ваксини явно.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 281
Фени, а честито 😍 Със здраве да си го ползва сина ти. То, нали знаеш, за всяко нещо си има време.

Айрето да няма пак проблеми с техниката?
Преди малко прочетох, че ще снимат "Музеят на невинността" по Орхан Памук за Амазон и се разглеждат Къванч или Чагатай за главната роля. То първо да видим дали въобще ще снима Краля, пък после друго.

Днес си останахме без снимка 😂 но имам усещането, че скоро Бирсен ще съобщи за началото на снимките с Берен, в късен час 😜

Правя редакция. Бирсен ме чу. Ето новината.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 19:11 от pe04

# 282
Здравейте , идвах с инфото от Бирсен за филма и видях редакцията.

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

За музея не е сигурно дали ще купят правата. Това е особена книга.
Чаго е с други планове и проекти.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 19:31 от femmi2

# 283
Привет и от мен Hug
Пепи, да имах техн. проблем но го оправиха лесно.
днес твоето кълбо работи Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/beren-saat-ile-kivan … ete-cikiyor/7277/

Берен Саат и Къванч Татлъту са на снимачната площадка

Берен Саат и Къванч Татлъту се събраха за любовен филм години по-късно.
Легендарният сериал Aşk-ı Memnu несъмнено има много специално място в кариерата на Берен Саат и Къванч Татлъту... Проектът-феномен все още излиза пред публиката със своите повторения и се гледа с удоволствие всяка година. Години наред продуцентите не успяха да съберат Бихтер и Бехлюл, Берен Саат и Къванч Татлъту. До това лято....

Онур Гювенатам, шефът на OGM Pictures, събира двама звездни актьори в любовен филм, който ще бъде заснет за Netflix. Сценарият на филма, който ще бъде режисиран от Gönenç Uyanık, е написан от успешната сценаристка Nuran Evren Şit. Скоро ще бъдат заснети истанбулските сцени, а от филма ще има и сцени в Ню Йорк.

Kıvanç Tatlıtuğ и Beren Saat се срещнаха за първи път вчера и започнаха репетиции за четене. Сенан Кара, първата актриса във филма, чието име се чува е известна с ролята си в "Домът, в който си роден....."

но аз пък познах, че ще снимат и на двете места в Ист. и в Ню Йорк. Wink

Феми, точно, не се знае колко ще я адаптират тая книга и преди уж беше сигурно с Чачо.
Фенче Kissing Heart, пожелавам да е леко и безаварийно новото хоби на сина ти! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 20:06 от Airra

# 284
Здравейте Благодаря за всичко Радвам се за новия проект и дано има повече снимки

Общи условия

Активация на акаунт