Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Айре , Hug нашите кълба проработиха че бяха заспали Joy
Ти прочете ли че Шивача го планират за септември - октомври по НФ. Няма да го бавят , което си е рядкост.
В момента снимат втори сезон.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 20:50 от femmi2

# 286
Айре , Hug нашите кълба проработиха че бяха заспали Joy
Ти прочете ли че Шивача го планират за септември - октомври по НФ. Няма да го бавят , което си е рядкост.
В момента снимат втори сезон.
Феми, четох нещо такова, дано да е вярно! Blush
за теб, сега ми попадна....
Скрит текст:

.................
ехе кой сериал са кулили ДФ Open Mouth

https://tvnovellas.blogspot.com/2022/07/14_75.html?fbclid=IwAR26 … XTHB99iu0BBCInl0g
...........................
лека вечер!

# 287
Пепи Heart Eyes, Айре Heart Eyes благодаря ви за пожеланията, дано! Kiss
Пепи, кълбото ти напоследък работи безотказно, браво! Kissing Heart Благодаря ти, че ни донесе тази хубава новина! Ама то си е време, още месец и половина и лятото свършва. Ама и моето желание да ни зарадват и днес с нещо се изпълни все пак Smile Е, не е снимка, ама пък е дълго чаканата от всички ни новина! Много се кефя на любовната история! Както казах, ще е престъпление да е друга с тази огнена двойка, която е любима на милиони вече толкова години. Аз харесвам да гледам зряла любов, както беше в ДиК и Сблъсък, за тийн вълнения ми мина времето, а и си има ромкоми за любителите на този времеви диапазон Smile Е, да ни е честито! Онур Гювенатам успя да събере отново тази феноменална двойка, а мислехме, че никога няма да се случи. Пожелавам им много късмет и отново феноменален успех, пу, пу, пу! Hands Fist

А снимки не очаквам скоро, това е Нетфликс все пак Smile
Айре Heart Eyes благодаря за превода! Тази актриса много я харесах как игра в Домът Hands Plus1 О, тя игра и в Атийе, нали ? Вярно, позна, че ще снимат и в Турция и в НЙ, браво! Hands Clap

Е,  Чукура вече ще го гледам по ДФ, отдавна му се каня.
Терзи, Феми Flowers Hibiscus Диве, нарде си ? Обади се, да знаем, че всичко е наред!
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2144123
Цитат
Испанският медиен гигант Mediaset придоби за своята цифрова платформа Mitele Plus турския международен канал "Kanal D Drama", който представя сериали на канал D с испански дублаж. Потребителите на платформата имат достъп до новия пакет срещу 3 евро на месец. Сред представените сериали са Въпрос на чест, В очакване на слънцето, Дъщерите на Гюнеш, Песента на живота, Ако бях облак, Любов, Kузей Гюней , Гюмюш и др. През октомври компанията сключи договор и с Timeless Dizi Channel, който представя сериалите на Ay Yapim - Вътре, Джесур и красавицата, Мръсни пари и любов, Eзел, Kурт Сеит и Шура и др. Така Mediaset Испания вече е закупила 35 турски сериала за показване. Първият турски проект, придобит от компанията, е сериалът Черна любов през 2018 г.
Лекинка! Hug

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 00:07 от queen_fenka

# 288
Много се радвам, че машината тръгна. Има много въпросителни, но началото е поставено.
Като знам колко информация ни даде Нетфликс за Потъналият Ной много се съмнявам, че ще научим нещо предварително. Но пък за Денят на влюбените беше напълно обратното. Може би всичко е решение на режисьора. Сега като прибавим и очакванията на публиката нямам идея как ще постъпят.
Чудя се дали Берен и Кенан не са гостували на Къванч и Башак в Бодрум, защото и те бяха там. Една снимка на двете семейства може да докара до сърдечни разриви някои "фенове"😂😂😂

Лека нощ 🤗🤗🤗

# 289
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря, джанъм за покриването! Kiss Да, ще видим как ще е, може пък да ни изненада този път Нетфликсчо Laughing Thinking Каквото и да е, важното е, че започват. Скоро би трябвало да разберем и останалия каст.

И аз бих се радвала на обща снимка на двете семейства, само за да видя реакциите на някои болни мозъци Stuck Out Tongue Closed Eyes Щял ли да танцува Къванч за Берен зейбек Stuck Out Tongue Closed Eyes Къванч не, но героят му може и да танцува и много други работи да прави Stuck Out Tongue Winking Eye  Но, по-добре без зейбеци, модерен трябва да е нашият филм, поне така се надявам.
Хубави спомени Heart

Stuck Out Tongue Closed Eyes

Прекрасен ден! Hug

# 290
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, съвременен ще е филма, сигурна съм. Сетих се за съня на Айра. Може и така да стане, да се срещнат в Ню Йорк, а после след различни пречки да се сдобрят в Истанбул. Освен това си мисля, че ще бъдат хора от по висока класа. Пътуването до и от Ню Йорк не е по джоба на обикновените хора, та това ме навежда на тази мисъл.
Малко информация за новата партньорка.

Тя играеше мисля и в Дар , така че се познават с Берен.
За семейна снимка, нищо чудно да я получим. Спомням си, че има снимки на Къванч и Кенан от премиерата на Сънят на пеперудата, Берен е близка с Дениз, няма начин да не общуват и с Башак , но мисля, че съвсем съзнателно не демонстрират този факт.
Аз друго се чудя. Никак няма да им е лесно на Къванч и Берен. Та те в ЗП изиграха всякакъв вид целувки и погледи. Имаше първи трепети, имаше откраднати мигове, имаше страст, имаше гняв, имаше нежност. Какво ново могат да ни покажат?
Макар че, това, което ми прави впечатление при Нетфликс от сериалите, които съм изгледала до сега, че има задължително една любовна сцена и това е. Берен вече изигра една страстна сцена в Дар, Къванч много чувствена в Якамоз, но пък това е филм може да е по различно.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 291
Привет и хубав петък!! Hug
Пепи, Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
Според мен за информация и снимки от филма - зависи от продуцентите, реж-ра и екипа. Я колко неща имахме покрай Деня на влюбените и нищо за Ноя. За историята на филма съм 50/50 дали ще разкрият нещо. Може да има папарашки снимки, ако снимат на някое оживено място в Ист. Най-много ще се изкефя, ако американките ги открият и направят връзка с тях в НЙ.

Цитат
Чудя се дали Берен и Кенан не са гостували на Къванч и Башак в Бодрум,
според мен, не. КБТ се събират  с близки приятели, а Берен и Кенан не са им баш такива. не смесват личния и професионалния си живот.

Фенче Kissing Heart, аха и зейбек и кючеци ще играе Laughing
И аз мисля, че ще е модерна, съвременна история. Дано сюжета да е добър, интересен, оригинален/все пак и двамата са се съгласили на този филм/ и режисурата да е супер, Това си пожелавам Hands Plus1 Flowers Four Leaf Clover

Също четох вчера за испанския медиен гигант Mediaset и цифровата му платформа Mitele Plus. На Къванч доста от сериалите ще бъдат излъчени- КГ, Гюмюш, КСШ, ДК! Hands Ok Hand

Пепи Hug
благодаря за инфото за Сенан Кара Hands V
Цитат
Никак няма да им е лесно на Къванч и Берен. Та те в ЗП изиграха всякакъв вид целувки и погледи. Имаше първи трепети, имаше откраднати мигове, имаше страст, имаше гняв, имаше нежност. Какво ново могат да ни покажат?
мдаа...няма да им е лесно, но те са в ръцете на сценарий и режисьор.
Плюс това за НФ- любовните сцени са си горещи, страстни. Берен имаше такава в Атийе. Дали ще видим нещо подобно Thinking
.....................
намерих си едно любимо, старо клипче Heart Exl

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 14:26 от Airra

# 292
Айре, аз в четвъртък отивам на екскурзия до Истанбул 😜 Де да имам тоя късмет 😋

# 293
Aйре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Страхотен клип си ни припомнила! Съгласна съм, че всичко зависи от продуцента най-вече. Надявам се, че ОГМ след като са наясно с това, колко дълго чакани са тези двамата от феновете по цял свят, дано ни изненадат! А и след като ще е филм, може би ще имаме късмет да ги гледаме в стойностна, добре замислена  психологическа любовна история, дори и да е драматична, знаем колко са добри и двамата в такива и може би любовните сцени ще са повече от една, не е и нужно да са и много хард, нека просто им позволят да покажат какво могат, това ще е достатъчно. След като не са могли да и устоят и двамата, сигурно ще е такава историята. Може пък сънят ти да се окаже пророчески Thinking А американките съм сигурна, че ще направят и невъзможното, за да се срещнат отново с Къванч, дано успеят!
Да, доста са сериалите на Киво, а още и Езел, малка, но впечатляваща роля имаше и в него Hands Plus1
Цитат
доста от сериалите ще бъдат излъчени- КГ, Гюмюш, КСШ, ДК! Hands Ok Hand
Пепи Kissing Heart може пък ти да извадиш късмет, дано снимките не са по крайните квартали, а някъде из центъра. И да са започнали до тогава, де Smile
Цитат
Та те в ЗП изиграха всякакъв вид целувки и погледи. Имаше първи трепети, имаше откраднати мигове, имаше страст, имаше гняв, имаше нежност. Какво ново могат да ни покажат?

Ооо, сигурна съм, че ще имат какво да ни покажат, сигурна съм, че тази любов няма да има нищо общо с онази, никой няма да иска да ги сравняват с ББ. А и сега са още по- добри актьори от тогава, с много повече опит, а умението им да играят достоверно влюбеност им е в кръвта. Мисля, че тази легендарна хармония между тях не е изчезнала. Да видим само доколко ще им позволят да ни го покажат, това според мен се решава главно от режисьора. Тези приказки, че Къванч не искал да играе вече любовни сцени за мен са чиста глупост, няма сериал или филм, в който да липсват, с разликата, че каквото му кажат, това играе. А, че искаше да се впусне и в други образи, различни  от тези, които вече е играл е нещо друго. И много добре направи, показа и доказа на всички, че може да изиграе всичко! Най ми е любопитно какви образи ще представят и как ще изглеждат.

Ама разбира се, че тази актриса играеше и в Гарванът, как можах да забравя и тази и роля. Харесвам я! Но, най-голямо впечатление ми направи в Домът.

# 294
Фенче Kissing Heart, мерси за коментара! Flowers Hibiscus
Цитат
Ооо, сигурна съм, че ще имат какво да ни покажат, сигурна съм, че тази любов няма да има нищо общо с онази, никой няма да иска да ги сравняват с ББ. А и сега са още по- добри актьори от тогава, с много повече опит, а умението им да играят достоверно влюбеност им е в кръвта. Мисля, че тази легендарна хармония между тях не е изчезнала. Да видим само доколко ще им позволят да ни го покажат, това според мен се решава главно от режисьора. Тези приказки, че Къванч не искал да играе вече любовни сцени за мен са чиста глупост, няма сериал или филм, в който да липсват, с разликата, че каквото му кажат, това играе. А, че искаше да се впусне и в други образи, различни  от тези, които вече е играл е нещо друго. И много добре направи, показа и доказа на всички, че може да изиграе всичко! Най ми е любопитно какви образи ще представят и как ще изглеждат.
Hands Plus1
за любовните сцени много зависи и какъв майстор е оператора, според мен.
.................
Дамла е споделила тая снимка от 2014, но е допълнила , че предстои нов страхотен проект, вероятно визира филма с Берен.

Пепи, ти гледаш ли още Домът.....? днес му е последната серия.

лека вечер Nature Stars

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 21:13 от Airra

# 295
Айре, отдавна му изпуснах края на Домът. Но и аз като Фени, тази актриса я свързах веднага с този сериал. Определено ме изненада възрастта й, може би защото играеше майката на Зейнеп и ми изглежда по възрастна. Силно вярвам, че филма, а и другите два, които очакваме ще бъдат силни и стойностни. И Сънят на пеперудата и Хайде, сине са изключителни филми.
Ще видим кой ще познае , но се сетих за думите на Берен от интервюто около Нова година, че историята не е фантастика, а обикновена история.
Съгласна съм, че освен от режисьора, много зависи от работата на оператора заснемането на сцените. В ЗП има толкова емблематични момента точно по тази причина, първата им целувка, тангото и много други. Но пък и Къванч и Берен блестящо се справяха.
Фени, ами то любовта може да се покаже по много начини. В КГ има три - четири целувки, но любовта присъства в целия сериал и мисля, че показана по този начин е едно от най-големите му достойнства.
Много ми е любопитно, но едва ли някога ще узная ,кога са предложили на Къванч и Берен да играят във филма?
Къванч направи прецедент в Нетфликс, след сериал да заснеме веднага три филма, а той още преди снимките на Якамоз беше казал, че след сериала ще снима филм. Интересно ми е какво е накарало Нетфликс да предприеме тези действия.

В ИГ прочетох, че някакъв блогър е написал, че до една -две седмици ще станат ясни актьорите, които ще играят в Кралят.

Лека 🤗🤗🤗

# 296
Айре Heart Eyes абсолютно съм съгласна с теб, че майсторството на оператора е много важно, особено пък за тези сцени Hands Plus1 Коя е тази Дамла ?
Пепи Kissing Heart, ами ти сама си си отговорила на въпроса си какво ново могат да ни покажат Къванч и Берен
Цитат
ами то любовта може да се покаже по много начини
Още повече, че Къванч никога не се повтаря и в начина по който играе влюбен, винаги е различен с всяка партньорка, единствено целувките по нослето ги обича много и ги повтаря. Много подходящ пример даде с КГ, именно, не многото целувки предполагат да повярват в тази любов зрителите, има си толкова начини, които ашкъма ни ги владее перфектно. Че той само с поглед показва какво чувства героят му към любимата жена, не е нужно да и се нахвърля като побеснял нерез, както сме виждали при други, за да ни покаже колко е влюбен   Smile Той показва преди всичко много нежност към партньорките си, само си спомнете с тези негови големи лапи колко нежно ги гали по косите, та си мисля, че и в реала сигурно е такъв Thinking
Предполагам, че във филма ще изглежда по този начин Thinking

Дано най-после се разбере за Краля, че ми писна вече да гадая ще ли го гледаме там или не Smile
Лекинка! Hug

# 297
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новините, коментарите и реакциите!!!
Обаждам се!

Скрит текст:
Е, не всичко ми е наред, но съм на линия и чета.
Ако спра да ви слагам лайкове, тогава се тревожете.  
Реших да опитам да пиша по-рядко. Няма какво ново да кажа.
Малко криво ми стана след последното писане, та ...
Нейсе. Мина ми.
Много сладка снимката с Ефе в кенгуруто.

Колкото до новината за новият проект, че репетират,
се питам  къде репетират - в Истанбул или в Бодрум.

Берен и Кенан имат фамилно "имение" в Бодрум и не за пръв път лятото са там.
Общата допирана точка на двете двойки КБ и БК е Йълмаз Е. и Белчим Билгин.
Заради тях беше оная снимка на Къванч и Кенан и Берен на премиерата на СП.
Но наистина тесните им приятелски кръгове не се пресичат.
Берен и Къванч винаги създават специална атмосфера с колегите.
До сега не са водили или демонстрирали и партньорите си по време на снимки.
Дори Берен за снимките на Атийе беше разделена с Кенан.
А, интимните сцени в Дар бяха три. Поне толкова помня.
Но и нито една дори от другите им сериали не ми е била толкова добра,
колкото сцените от ЗП - в оранжерията, ... , в къщата в Рива, ... Незабравимиии
Тук трябва да е насочено вниманието им.
Дали ще могат да надскочат  ББ с новите герои в любовен филм.
Да, зависи от сценария.
И ако сценарият и промотирането на проекта налага да се покажат
в неформална обстановка с партньорите си, ще го направят.
С. Кара съм гледала и Кузгун и в Атийе, но най-ми е харесала в Родината ...

Лекинка!!!

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 22:04 от * Diva *

# 298
Добро утро! Hug

Диве, радвам се, че се обади! Криво, право, трябва да се оправяме, важи за всички. Благодаря за споделеното и красотите! Kiss Особено за този гиф, невероятен е! Hands Clap

Любовните сцени в ЗП бяха друга бира просто, а и ти си много пристрастна към партньорката Smile Всичко зависи от това какъв е сценария, да. За сега четат него, не мисля, че са започнали репетициите. Ако се върнат в Истанбул, значи са започнали снимките.
И на мен тези снимки ми станаха най - любимите напоследък Heart

Пожелавам ви прекрасна събота, дружки! Hug

# 299

Хубава събота! Hug

Диве, радвам се, че си наминала! Благодаря за споделеното! Flowers Rose
Скрит текст:
ако сме те засегнали с нещо, моля за извиниение! Hug
Наистина сцените, които си споменала от ЗП са си топ, несравними!! Nature Fire
Аз мисля, че Берен и Къванч четат сценария в Истанбул, все пак трябва да присъства и режисьора. Thinking

Фенче Kissing Heart
Цитат
Коя е тази Дамла ?
стилистка в Румс и приятелка на Башак.
/м/у другото тя първа потвърди новината за бременността на Башак, като сложи едни сини очета под поста на Бирсен в ИГ- помня го много добре, пък беше и на рожд. ми ден Wink/
снимки с нея покрай  работата й за Сблъсък и Якамоз.

Цитат
Къванч никога не се повтаря и в начина по който играе влюбен.........
Той показва преди всичко много нежност към партньорките си, само си спомнете с тези негови големи лапи колко нежно ги гали по косите, та си мисля, че и в реала сигурно е такъв

да! Blush
сигурно в реала е още по- романтичен и нежен, все пак с/у него стои любимата му жена Stuck Out Tongue Winking Eye
а за филма- м/у ББ любовта може да се опише най-вече с думата страст, докато сега може да ни покажат, романтична, нежна но и зряла и по-устойчива на времето любов.

Пепи Hug
жалко, че си зарязала Домът, много стойностен сериал, но ти си знаеш.
И на мен тая актриса/майката на Зейнеп/  ми изглежда по-възрастна, на около 50.
за КГ Hands Plus1
Цитат
Къванч направи прецедент в Нетфликс, след сериал да заснеме веднага три филма, а той още преди снимките на Якамоз беше казал, че след сериала ще снима филм. Интересно ми е какво е накарало Нетфликс да предприеме тези действия.
вярно, че след Якамоз Къванч участва в още 3 филма за НФ, но в момента не е кой знае какво постижение турски актьори да се снимат във филми за НФ, постоянно излизат новини за нови филми.
Цитат
В ИГ прочетох, че някакъв блогър е написал, че до една -две седмици ще станат ясни актьорите, които ще играят в Кралят.
видях го Чакмата в ТТ, въобще не му вярвам Trollface

има една кукувица от Казахстан, която всеки ден пита блогърите за Краля.
та тоя, така й е отговорил.
и на въпроса кога ще започва сериала, е отговорил....

ноември, декември.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 14:10 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт