нашите кълба проработиха че бяха заспали 
Ти прочете ли че Шивача го планират за септември - октомври по НФ. Няма да го бавят , което си е рядкост.
В момента снимат втори сезон.
нашите кълба проработиха че бяха заспали 

, Айре
благодаря ви за пожеланията, дано! 
Благодаря ти, че ни донесе тази хубава новина! Ама то си е време, още месец и половина и лятото свършва. Ама и моето желание да ни зарадват и днес с нещо се изпълни все пак
Е, не е снимка, ама пък е дълго чаканата от всички ни новина! Много се кефя на любовната история! Както казах, ще е престъпление да е друга с тази огнена двойка, която е любима на милиони вече толкова години. Аз харесвам да гледам зряла любов, както беше в ДиК и Сблъсък, за тийн вълнения ми мина времето, а и си има ромкоми за любителите на този времеви диапазон
Е, да ни е честито! Онур Гювенатам успя да събере отново тази феноменална двойка, а мислехме, че никога няма да се случи. Пожелавам им много късмет и отново феноменален успех, пу, пу, пу!

благодаря за превода! Тази актриса много я харесах как игра в Домът
О, тя игра и в Атийе, нали ? Вярно, позна, че ще снимат и в Турция и в НЙ, браво! 

Диве, нарде си ? Обади се, да знаем, че всичко е наред!

благодаря, джанъм за покриването!
Да, ще видим как ще е, може пък да ни изненада този път Нетфликсчо
Каквото и да е, важното е, че започват. Скоро би трябвало да разберем и останалия каст.
Щял ли да танцува Къванч за Берен зейбек
Къванч не, но героят му може и да танцува и много други работи да прави
Но, по-добре без зейбеци, модерен трябва да е нашият филм, поне така се надявам.

, благодаря за споделеното!! 
, аха и зейбек и кючеци ще играе 

благодаря за споделеното!
Страхотен клип си ни припомнила! Съгласна съм, че всичко зависи от продуцента най-вече. Надявам се, че ОГМ след като са наясно с това, колко дълго чакани са тези двамата от феновете по цял свят, дано ни изненадат! А и след като ще е филм, може би ще имаме късмет да ги гледаме в стойностна, добре замислена психологическа любовна история, дори и да е драматична, знаем колко са добри и двамата в такива и може би любовните сцени ще са повече от една, не е и нужно да са и много хард, нека просто им позволят да покажат какво могат, това ще е достатъчно. След като не са могли да и устоят и двамата, сигурно ще е такава историята. Може пък сънят ти да се окаже пророчески
А американките съм сигурна, че ще направят и невъзможното, за да се срещнат отново с Къванч, дано успеят!
може пък ти да извадиш късмет, дано снимките не са по крайните квартали, а някъде из центъра. И да са започнали до тогава, де

, мерси за коментара! 

абсолютно съм съгласна с теб, че майсторството на оператора е много важно, особено пък за тези сцени
Коя е тази Дамла ?
, ами ти сама си си отговорила на въпроса си какво ново могат да ни покажат Къванч и Берен
Той показва преди всичко много нежност към партньорките си, само си спомнете с тези негови големи лапи колко нежно ги гали по косите, та си мисля, че и в реала сигурно е такъв 

Особено за този гиф, невероятен е! 

Всичко зависи от това какъв е сценария, да. За сега четат него, не мисля, че са започнали репетициите. Ако се върнат в Истанбул, значи са започнали снимките.

/