Айре
благодаря за инфото,което си ни донесла!
Около филма, ще започнат да споделят подробности малко по-малко. Радвам се, че отново ще е за Нетфликс, въпреки, че много ги бавят, все пак ще се гледа от цял свят. За пръв път го чувам този режисьор, надявам се да е на ниво.Е, сега, не били целувките по устата на Менекше и Халил, а къде бяха ?
Вярно, че бяха едва една, или най- много две, не помня точно, ама си бяха баш където си трябва, а не само маркирани или по брадата, каквито съм гледала в други сериали
Тяхната любов беше толкова ... по детски чиста бих казала, а историята толкова тежка и необичайна, че аз поне не съм и очаквала повече, но ми въздействаха и тези само ... Та, на мен дори многото целувки в Перла ми бяха като в детската градина, в сравнение с това, което видях после в ЗП
, много зависи каква е историята, но винаги са ми били прекрасни всички целувки на Къванч, много го бива в това отношение
Денят на влюбените го чакате с Пепи едва септември, не е ли много далече ?
Защо Нетфликс да не го дадат и през лятото ? Но, нищо чудно и тогава да е, ще видим!Пепи, честита "половин "ваканция!
Време е да отдъхнеш малко. Благодаря за споделеното! 
Никога не се нахвърля като обезумял, за да покаже страст / с изкл. на Бехлюл, но там се налагаше от сценария /, толкова нежно, трепетно, уважително и същевременно показвайки и любов и страст към партньорката целува ашкъма, че ми доставя искрена наслада в тези сцени много повече от целувките на други актьори.Понякога ми е достатъчен само погледа му, с който гледа любимата героят му. Аз именно по този негов поглед, който сам говори за всичко, луднах още в Перла, никой не гледа така като него, във всяка една ситуация, не само любовна
Напр. в Сблъсък като погледна Кадир Зейнеп на срещата им на пристанището, където тя го дърпаше за реверите на палтото, направо ми подкоси крачката погледа му, който и отправи, сещате се за сцената , нали ? Е, на някои може да не са му по вкуса тези негови целувки, но на мен са си ми баш тамам и заради това съм си избрала него, не някой друг 

Пожелавам ви прекрасен ден!

, много хубав коментар!!

Толга, Умут.