Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за инфото,което си ни донесла! Kiss Около филма, ще започнат да споделят подробности малко по-малко. Радвам се, че отново ще е за Нетфликс, въпреки, че много ги бавят, все пак ще се гледа от цял свят. За пръв път го чувам този режисьор, надявам се да е на ниво.
Е, сега, не били целувките по устата на Менекше и Халил, а къде бяха ? Smile Вярно, че бяха едва една, или най- много две, не помня точно, ама си бяха баш където си трябва, а не само маркирани или по брадата, каквито съм гледала в други сериали Smile Тяхната любов беше толкова ... по детски чиста бих казала, а историята толкова тежка и необичайна, че аз поне не съм и очаквала повече, но ми въздействаха и тези само ... Та, на мен дори многото целувки в Перла ми бяха като в детската градина, в сравнение с това, което видях после в ЗП Smile , много зависи каква е историята, но винаги са ми били прекрасни всички целувки на Къванч, много го бива в това отношение Heart
Денят на влюбените го чакате с Пепи едва септември, не е ли много далече ? Thinking Защо Нетфликс да не го дадат и през лятото ? Но, нищо чудно и тогава да е, ще видим!
Пепи, честита "половин "ваканция! Kiss Време е да отдъхнеш малко. Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Цитат
Сцената беше перфектно изиграна за мен. Имаше нежност и страст , но много деликатно поднесена. Определено точно този тип любовни сцени ми допадат и предпочитам да гледам.
Именно това имах предвид в горенаписаното Hands Plus1 Никога не се нахвърля като обезумял, за да покаже страст / с изкл. на Бехлюл, но там се налагаше от сценария /, толкова нежно, трепетно, уважително и същевременно показвайки и любов и страст към партньорката целува ашкъма, че ми доставя искрена наслада в тези сцени много повече от  целувките на други актьори.Понякога ми е достатъчен само погледа му, с който гледа любимата героят му. Аз именно по този негов поглед, който сам говори за всичко, луднах още в Перла, никой не гледа така като него, във всяка една ситуация, не само любовна Heart Напр. в Сблъсък като погледна Кадир Зейнеп на срещата им на пристанището, където тя го дърпаше за реверите на палтото, направо ми подкоси крачката погледа му, който и отправи, сещате се за сцената , нали ?  Е, на някои може да не са му по вкуса тези негови целувки, но на мен са си ми баш тамам и заради това съм си избрала него, не някой друг Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 91

Привеет!! Hug
Фенче Kissing Heart, много хубав коментар!!
супер играе любов нашия човек...и не само целувки, ами и погледи, език на тялото....Heart EyesHeart

а в М§Х- любовта беше чиста, невинна...та имаше повече прегръдки, погледи, докосвания с ръце, целувки по бузка, чело или носле. Wink
..................
да наредя каква намерих....
статия от Ранини- за най-успешните турски филми и сериали на НФ.
превод с Гугъл
Скрит текст:
Топ 10 пътувания на продукциите на Netflix в Турция
Айтак Черен
15 юни 2022 г
Netflix, който стартира услугата си в Турция през 2016 г. и събира публиката с оригинални местни продукции от декември 2018 г. (Hakan Guard), споделяше гледаемостта на продукциите, които прожектира на редовни интервали по това време. Обикновено правеше това на срещите, където обявяваше тримесечните си отчети.

Първоначално използваният Netflix показател е общият брой членове, гледащи 70% от епизод/филм на сериал. Всъщност беше обявено, че Hakan: The Guard (The Protector) достигна повече от 10 милиона зрители през първите четири седмици от първия си сезон. След това той започна да разкрива броя на членовете, които са гледали продукция за поне 2 минути. Той дори оправда това, като заяви, че 2 минути са достатъчно време, за да може член „съзнателно да предпочете съдържание“.

Отново и отново тази система също се променя и Netflix реши да обясни общия брой гледани като „часове“. Той дори отиде още една крачка напред и започна да го обявява всяка седмица на top10.netflix.com/. Седмицата от 28 юни до 4 юли 2021 г. започна и оттогава получаваме повече информация, като гледаме продукциите, прожектирани в Netflix.

Позволете ми да стигна до въпроса, като кажа просо на други цифрови платформи. И така, кои турски продукции са били включени в списъците с неанглийски телевизионни сериали или филми досега?

Вместо да правя сравнение с тази статия, бих искал да направя „обобщение“, когато наближаваме завършването на едногодишния период. Защото правенето на статистическо сравнение може да не е много здравословно. Например представленията на постановките, излъчени в петък през първата седмица, се определят според първите 3 дни, докато постановките, излъчени в понеделник, са включени в списъка със своите 7-дневни представления.

Също така си струва да се спомене; Тъй като сериалите на Netflix на неанглийски език са по-популярни, списъците с Топ 10 обикновено завършват с 9-10 милиона часа гледания. За по-малко популярни филми, които не са на английски език, този праг е около 1-2 милиона часа. Поради тази причина може да има филм, който да влезе в списъка на Netflix Топ 10 с 1 110 000 часа. Следователно, докато местен филм може да остане в списъка за 4-5 седмици, местен телевизионен сериал все още не е видял 3-та седмица в Топ 10.

Yakamoz S-245, който беше показан на 20 април като продължение на Into the Night, беше гледан от 22 060 000 през първата седмица в резултат на 5-дневното си представяне и се класира на 3-то място в списъка на Топ 10. Сериалът все още е в позицията на най-добрия начален вътрешен сериал в Netflix. През седмицата от 25 април до 1 май бяха гледани 13 000 000 часа, като се наредиха на 5-то място в същия списък, увеличавайки общите часове на гледане до 35 060 000 часа през първите две седмици.
http://www.ranini.tv/ozel/47927/1/netflixin-turkiyedeki-yapimlar … -top-10-yolculugu

май ние имаме най-много часове гледания Hands V
....................
Новия ни режисьор Gönenç Uyanık е работил за Любов101, Атие, Протектор
та е работил с Берен

но и с Къванч...за Финиш

в ИГ го следят - Дж. Джордж, Нуран/СЦ-та/ оператора на Потъналия Ной....Башак Blush Толга, Умут.

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 15:17 от Airra

# 92
Айре Heart Eyes златна си! Kiss Именно този поглед в Сблъсък имах предвид , невероятен Heart Благодаря ти за прекрасните гифчета! Two Hearts

Много ти благодаря и за споделеното от Ранини! Ами от посочените от нея цифри така излиза, нашият сериал е гледан от най-много зрители до сега, и то не по 2 минути, супер! Hands Clap
Много се радвам в такъв случай за режисьора, съдейки по това, което съм гледала - Атийе и малко от Протектора, явно е много добър, чудесно Hands Plus1
Цитат
16 юни е Световният ден на морската костенурка. Провежда се под егидата на водещата световна независима екологична организация WWF. Тези юнски събития от второто десетилетие на месеца имат традиционен годишен характер.
Морските костенурки са невероятни същества. Те могат да задържат дъха си под вода до пет часа. Морските костенурки снасят яйцата си в гнездо, което копаят в пясъка с гръбните си плавници. Полът на морските костенурки, подобно на много други костенурки, се определя от температурата в гнездото. Те живеят около 100 години.
Зелените морски костенурки се хранят с растителна храна и водорасли. Кожестите костенурки и костенурки ястреб се хранят с медузи и контролират популацията им. Морските костенурки могат да открият магнитното поле на Земята и да го използват като компас.
Честит Световен ден на морската костенурка🐢

Жалко, че тази година няма да ги видим там ...
Хубава вечер, дружки! Hug

# 93
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Уж Меркурий свърши, но днес цял следобед се занимавам с техника и пощи.😥 Не мога да си вляза в пощата, а чакам важни писма и си скъсах нервите.

Не знам как да коментирам новината. В първия момент като, че ли не бях особено очарована, защото видях, че този режисьор е снимал само сериали и реклами, а това е доста по различно от филм. Но после се сетих, че подобно нещо всъщност поисках преди време. Да бъде не толкова известен и с не много опит, също като режисьора на Хайде, сине. Така че, вече гледам с по-голяма надежда. Освен това специално рекламата на финиш, която лично за мен една от най-добрите, която Къванч е снимал. Както се казва, внимавай какво си пожелаваш 😜
Все пак до сега се сбъдват нашите желания. Искахме Къванч и Берен да снимат отново, но не в сериал, а във филм и това се случи.
Много ми се иска поне малко да разберем за историята, но ще трябва да чакаме.
Спирам за сега. После пак 🤗🤗🤗

# 94
Пепи, реж-ра си работи  с ОГМ, познава Къванч и Берен....дано да направи/режисира хубав филм, за мен най-важен е сюжета. Но реклмата за Финиш беше страхотна, да!!
Фенче Kissing Heart, ами имам си и аз доста запазени гифчета в трезора ми.Wink
Жалко, че вече няма костенурчета Карета....

Диве, имам молба Blush
ще може ли да извадиш 2 гифчета от 6 еп?
там където Арман успя да се хване в последната минута за асансьора и където плачеше за Дефне. Hands Pray

лека вечер!

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 22:23 от Airra

# 95
  • AMS

Eп. 6 - продължение >>>

Скрит текст:
Хихон - Всички от лодките слизат на кея – Рана - Феликс, ще ми помогнеш ли? Благодаря! - Да, хайде! - От високоговорителите се чува - ... оцелелите. Не знаем какво се е случило с планетата. Ние не можем да ви помогнем. Против огъня и смъртта. - Хатидже - Това е същото, което чухме по радиото. - Умут - Доган, вземи със себе си пет-шест момчета и проверете кои коли работят. Отиваме към мината. Вие оставате тук. ЯКАМОЗ С-245!
Феликс - Да проверим колите. Рана тръгва след него. Има голям надпис - УБЕЖИЩЕ и стрелка, указваща посоката. Феликс се изненадва, че ключовете на колата са на таблото - О, боже! Съвсем като на кино. Качват се. - Йонджа, Йонджа, сядай. Другите се качват по другите коли.

Скрит текст:
Арман и Дефне - Като се върнем на Якамоз, трябва да ти разкажа нещо. - Сега ми кажи.  - Знаеш, че за всяко нещо си има време и място. - Пак започна със своето. - Докато търсят кола, пристига Умут - Скачайте. Да си спомним Кос. - Потеглят.
На дока обаче е останала Хатидже. Колите пътуват към мината. В района на мината надпис - Добре дошли. - Слизат пред входа. Арман вижда някакви следи. Дефне - Какво има? - Не знам. Умут - Хайде да видим. Влизаме. - Отваря решетката на асансьора. Арман - Нашият командир, трябва да влезе пръв. Надпис - Максимален капацитет  5 човека. Феликс - Предполагам, че едновременно може да поеме само 5 човека. Умут - Благодаря ти много д-р Феликс. Ти оставаш тук. Доган, Сезгин, /с автоматите/ влизаме. Остани тук - към Йонджа. - Главен механик, Професор Дефне. - Спускат се. Рана им помахва.
Хатидже се е върнала на подводницата. Претърсва каютата на Дефне. Алтан я залавя. – Какво става? Каква работа имаш тук? Не трябваше ли да си на купона в търсене на убежище? Защо се върна? - Няма причина. Остави ме на мира. - Какво целиш с това поведение? Какво преследваш, момиче? Не съм момиче. Лейтенант! - Лейтенант друг път. Зададох въпрос, отговори. Какво преследваш? Какво търсиш?

Скрит текст:
Всички са напрегнати в асансьора на шахтата. /В това време на екрана за секунда се вижда, че някой командва асансьора  от фургона. По късно Феликс ще установи, че кабелът току-що е бил срязан. / Стигат долу. Слизат от асансьора и фенерите светят. Пръв е Арман, после Дефне, Умут и накрая въоръжените. Горе Рана натиска копчето да извика асансьора. - Не работи. Йонджа и Феликс, също опитват, но безуспешно. Йонджа нарежда на момчетата с автоматите. - Хюсеин, разпръснете се и намерете друг начин да слезем долу.
Долу в тунелите на мината групата търси оцелелите. - Момчета! Дефне - Здравейте! - Ехо има ли някой тук. - Умут към единия с оръжието. - Дръж си очите отворени. Това място е опасно.

Скрит текст:
Дефне се закашля - Това не е убежище. Тук няма такова. Мисля, че трябва да се връщаме. - И в това време - нападение над единия от войниците. - Не мърдай! – Умут - Какво става? Арман - Не, недей! Спокойно. Спокойно. - Пуснете оръжията, или ще го убия. - Арман - Пусни го човече. Няма нужда да правиш това. Не трябва да правиш това. Довери ми се. Пусни го. Сега. И тогава можем да говорим. Разбра ли? Разбираш ли? - Дефне - Арман? Чуват се гласове - Хайде. Те са тук. Хей да вървим. - Дефне - Арман те са навсякъде и са много. - Давайте. Държим ги. Влизат миньорите.
На подводницата Хатидже слуша заплахите на Алтан - Какво ти има, та така да влизаш и излизаш от каютите, месейки се в неща, които не те засягат? Не, ако нещо се случи с теб тук, никой няма да те чуе. Да кажем, че и да те чуят, на никого няма да му пука. Разбра ли ме? Сега говори.  - Хатидже отговаря с добрата си физическа подготовка - Ще те убия - Накрая Алтан е не само със счупен нос, а и проснат на земята в несвяст. – Хатидже говори на нечуващия вече Алтан - Светът ще свърши, но твоя вид все ще го има. - Взима раницата на Дефне и намира лаптопа. Включва го. На него се вижда чата
5 октомври  - Знаеше ли, че това ще се случи?
8 октомври   - Знаеше ли, че това със слънцето ще се случи?
9 октомври - За това ли ми каза да не казвам на никого и да не се доверявам на никого?
12 октомври - Моля те, умолявам те, не издържам! Какво знаеш?
НЕ Е ДОСТАВЕНО !!!

Скрит текст:
В мината - Нашият отбор е обкръжен от обезумелите миньори, въоръжени с лопати и кирки. Разговорът продължава на английски - Ние просто искаме да живеем. Умут - Първо пусни моя войник. - Чули сте съобщението. За това сте тук, нали? Ние изпратихме това фалшиво съобщение. Защото нямахме друг избор. Всички ние сме заклещени тук. Ако бяхме поискали да дойдат и да ни спасят, щеше ли някой да ... Арман - Не, не. Чакай, чакай. - Вие щяхте ли да дойдете? - Но ако приятелят ти продължава, да го държи така, няма да можем да ви помогнем. Разбра ли ме? Пусни го. И тогава може да говорим, какво можем да направим за вас. Пусни го.  Ще дойдете с нас. Няма да останете тук, ще дойдете с нас. Довери ми се. - Умут разкопчава кобура на пистолета си. Миньорът превежда на испански на другите - Ще ни вземат със себе си. - Те се съгласяват - Добре. Това е чудесно. - Да приятели. Да. - потвърждава  Арман. НО  в този момент Умут вади пистолета. - Никакъв начин, приятел. Никой, освен мен и приятелите ми няма да напусне проклетата мина, и да се качи на подводницата ми. Ясно ли е, господа?  Довиждане приятелю. Довиждане.- Стреля.  - Настава хаос. Арман към Дефне - Внимавай! Бягай! - И започва големия бой. Войникът с автомата е зверски убит.

Горе се чуват изстрелите и Рана, Феликс и Йонджа са разтревожени. - Блъскат по решетката на асансьора - Арман? Хей. - Долу в коридорите на шахтата Дефне бяга, гонят я, спъва се, ... На мястото, където Умут стреля, боят продължава. Трима срещу десетима ...
Феликс вика отгоре - Момчета, асансьорът не се качва. Никой не го чува и той намира резервен команден пулт за асансьора във фургона. Феликс обяснява на Рана и Йонджа, че някой умишлено го е повредил. Някой току-що го е отрязал!? Пробва да го оправи. Рана на екрана вижда картина от мината. Йонджа намира радиостанции, дава едната на Феликс - Вие двамата останете тук. Работете по асансьора. Аз тръгвам надолу. - Отваря решетката и се спуска по въжетата. Боя долу продължава. Зверски е убит и другия войник.
Горе - Рана - Феликс. - Ела. Погледни това. - На екрана се вижда бягащата Дефне. Пред нея се открива ужасяваща гледка. Преследват я. Няма накъде и се скрива зад ужасите.
Боят е във върховата си фаза. Повалят Арман. ... От ужасяващата гледка на другия загинал войник, той скача и с всичка сила започва да се бори. Умут също е в трудно положение ...
Дефне чува един от полуживите - Той се храни с нас. - Дефне запушва устата му - Съжалявам. Моля те по-тихо. Моля те. - Фенерът, който осветява тази ужасна картина се оказва на Йонджа. – Дефне, трябва да тръгваме сега.  - Йонджа! Не, не. трябва да го спасим  ... Той е още жив. ... Феликс предупреждава по радиостанцията за опасност. - Зад теб! Зад теб! ... Двете с Дефне се справят с нападателя. / ужасно е наистина / - Бягай!
Арман го повалят на земята ... Умит с последни усилия се докопва до пистолета си и стреля. Нападателите се разбягват. Към Арман - Да се махаме от тук. После вижда, че Доган е убит. Арман се надига и тръгват към асансьора. Дефне и Йонджа вече са там. - Не работи. Не работи. ... Йонджа по радиостанцията - Феликс? Феликс, асансьорът не работи. Рана, чуваш ли? Феликс - Приятели, не можем. Не можем да поправим асансьора от тук. ... В това време Арман и Умут се добират до асансьора. Умут - Свършиха ми патроните. - Заключва  решетката. -  Йонджа бъдете готови. - Не работи! - Асансьора не работи. - Арман - Ще измисля нещо. Или намерете друг изход. - Те са тук.-  Влизай. Влизай. - Хуните пристигат с дървета и колци и започват да удрят по решетката. Умут ги плаши с празния пистолет. Викове, писъци, ... Арман успява да намери командното на асансьора и той тръгва. Но за да не спира, трябва копчето да е непрекъснато натиснато. С дръжката на една кирка Арман намира начин копчето да е натиснато. - Хайде. Работи. - И в последния момент прави невероятен скок за да се хване за отиващия нагоре асансьор. Умут му помага да се прехвърли през преграда и  е в прегръдката на Дефне. Умут пита - Втори командир, добре ли си? - Йонджа само кима с глава. Обезумелите долу са решени на всичко.  Не се отказват да ги преследват.

Скрит текст:
Рана и Феликс ги посрещат горе - Бързо. Тръгваме. Да стигне до колите. Умут - Рана! Войници, към колите. Хайде! - Хайде бързо. Бързо. - Войниците, Рана, Умут, Феликс,  Дефне и Арман се насочват към колите. Дефне забелязва, че асансьорът слиза, което значи, че ония са се докопали до него. Идват. Сядат в колата И !!!, Ключовете ги няма на таблото. Другите две коли вече потеглят.  - Ключовете ги няма. Слизай! Слизай! ... - Чакайте! Чакайте! - Хееей! - Обезумелите излизат от асансьора. - Дефне, бягай!
Групата пристига на дока. Умут командва - Движение! Якамоз всички на борда! Тръгваме си! ... Бързо! Бързо! Бързо!  ... Рана се усеща - Къде са? Арман, Дефне! Къде са? - Феликс... Феликс изважда ключовете на колата, в която искаха да се качат Арман и Дефне, от джоба си  - Ключовете са в мен! ... Трябва да отида! - Веднага се втурват да се връщат, но войниците и Умут ги спират. Умут  -  Азраааа! Качи се! Бързо!  Феликс - Не можеш да го направиш. Умут,  ти ... - Качи се! - Ще умрат! Ще ги оставиш и двамата ли? Рана - Трябва да ги чакаме! Какво правиш? Трябва да чакаме! Умут - Рана влизай там! - Рана вече от лодката - Пусни ме! Умут, моля те! Те още не са тук! Ти си лъжец! - лодката потегля под виковете на Рана - Армааааааан.
Умут и Йонджа на кея - Остава ни много малко време. - На лодката Феликс и Рана едва ги удържат. Арман и Дефне тичат, а ония със сопите са след тях. - Бягай! - Дефне, бързо! Хайде! ... Последни метри. - Йонджа - Идват. Умит командва войниците - На позиция. Войници! - Всички зареждат оръжието. Йонджа и Умут командват - Стреляйте когато са в обхват! - Внимавайте за цивилните!  - Огън! ... Дефне и Арман тичат между куршумите. И на последния метър кракът на Дефне попада в едно навито въже. Пада. Един от изродите я хваща за косата. Арман - Чакай, чакай. Добре. - Сега тя е моя. - Добре. Недей! Слушай ме! Не стреляйте! - Ако искаш тя да живее, ще ни вземеш всички ... Иначе момичето ти е мъртво! - Не стреляйте! Не стреляйте! Не стреляйте! Идваш с нас. Остави я. Остави я. Идваш с нас. Не стреляйте. Към Умут - Хайде, кажи! Хайди! Кажи му, че идват с нас! Хайде! Пуснете ги на борда! Пуснете ги на борда, командир! Пуснете ги на борда! Хайди! Умут - Ти беше толкова категорична за Испания. Това е за Испания. - Стреля и убива двама. Дефне се отскубва, но в последната секунда е намушкана с нож в гърба и пада. Арман се хвърля да я спаси. Йонджа стреля и убива  ...

Арман - Ела тук. Остани с мен. Ела, няма нищо. Няма нищо. Остани с мен.  Дефне задавяйки се - Арман ... - Хайде. Ела, ела! Спри, спри! Всичко е наред . Остани с мен. Погледни ме! Погледни ме! Не смей, не смей!  Погледни ме, остани с мен! Не! Не! Боже, не! Не! Не! Не! Не! Не! Не! Не! Не, не може да бъде! Неееееееееееееее!
Войниците се мъчат да накарат Арман да тръгне - Пусни ме. - Трябва да тръгваме, Арман.  - Пусни ме! Пусни ми ръката! - Арман, моля те, трябва да тръгваме.Слънцето изгрява. Трябва да напуснем доковете. - Пусни ме. Пусни ме. - Дотичва Йонджа - Арман, трябва да тръгваме. - Не. - Арман, слънцето ще изгрее. Арман, слънцето ... - Виждайки, че няма друг начин, Йонджа го халосва по главата. Войниците го завличат на лодката. ...
На кея остава тялото на Дефне.

Към еп. 7 >>>

Скрит текст:
В подводницата - Арман в ужасно състояние отваря очи. До него са Рана и Феликс. Вижда окървавената си ръка. Чуват се гласовете на екипажа и Йонджа - Потапяне! Потапяне! Потапяне! - Отворете вентилаторите! Продухване на баластните цилиндри! Всмукателите на въздуха са затворени! Има продухани цистерни! Носовите кормила надолу! - Носовите кормила надолу!
Умут на компютъра се опитва отново да влезе в системата. Отвън се чува - Кърмовите кормила надолу. - Дълбочина 50 метра, командир. Моряк - Какви бяха заповедите на командира, командир? Все още ли предприемаме курс към Шпицберген? Йонджа не е на себе си. - Госпожо? Дестинацията все още ли е Норвегия? Втори, командир? - Бледата Йонджа отговаря - Да, Така е. - Възобновете курса! Дестинация - Шпицберген.
Умут продължава да пробва различни пароли.

Арман в каютата и се надига. Феликс го успокоява - Добре. Всичко е наред. Рана - Не ставай. Почивай. Не ставай, Арман. -  Арман става - Какво ми се е случило?  Рана плачейки му обяснява - Припадна. - Как се случи това? - Удариха те силно по главата. - Къде е Дефне? - мълчание - Къде е Дефне? Феликс едва проговаря - Те казаха, че няма време. Арман изхлипа. Плаче. Рана също. Феликс се мъчи да ги успокои.

Скрит текст:
Умут на компютъра отново и отново пробва и не се получава. YONCA - не става . И виждайки картата до него написва - PIRIREIS и влиза в системата. /Piri Reis  - Пѝри Реѝс  е османски мореплавател и картограф. Известен е с мореплавателския атлас Бахрие - Морска книга и картите на света, показващи Америка и Антарктида./
Умут - Фърат! - Слушам, командир! – Събери екипажа! - Да, командир!
От: ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР НАТО
До: ЕРЕНАЙ ЙЪЛМАЗ

Скрит текст:
Екипажът е събран. Умут говори - Веднъж в зловеща полунощ получихме заповед за тренировъчна мисия от НАТО. Не ни съобщиха нито причината, нито целта. Изпулвайки на Кос, ние попаднахме на тези хора. Само Бог знае какво са правили там. Заради тях на Кос загубихме нашите братя. Бог да успокои душите им. Въпреки всичко ние не ги оставихме там. Пуснахме ги на борда, поделихме с тях хляба и водата. Това всички го знаем Така ли е братя? Сега ме слушайте внимателно. Нас не са ни изпратили на учение. Изпратиха ни на акция за търсене, с цел да спасим тези хора. Алтан  не разбрал - Момент. Как разбрахте за това, командир?  - Заповед на НАТО! и я хвърля със замах на масата. - Истинската заповед на НАТО, която намерих сред вещите на командир Еренай.  Йонджа - Не, баща ми не би го направил. Той нямаше тайни от мен. - Твоят баща беше достоен офицер, Йонджа. И той е постъпил като достоен офицер. - Но командир ... - Това още не е всичко.

Скрит текст:
Арман иска да стане от леглото. Рана  и Феликс - Полека не трябва! Не. Не. Арман! - Той ги избутва - Това не е разумно! - Арман, недей! - Никой не е в състояние да го спре. - Послушай ме. Арман, успокой се! Арман ... Моите съболезнования! - Арман! - Арман помита всичко пред себе си.
Умут продължава - Добре, но с каква цел се е провела тази секретна операция? Кои са те? Водач на групата - Дефне Ерен. Баща ѝ Орхан, името на майка ѝ Емма. Преди две години е участвала на мисия на НАТО. Свлачища, зони, алтернативни подводни места за обитаване. И.т.н. Там е написано всичко. Помните ли думите на лейтенанта - НАТО са знаели за наближаващата катастрофа. Всички те са се спасили. - Хатидже - Да, ама ... - Никой не се интересува от Якамоз, лейтенант. Нас ни използваха като пешки. Това е всичко. Хатидже - Но защо? - Защо? Ако Дефне беше тук ...
В това време влита Арман и напада Умут. Алтан - По дяволите помогнете му! - Йонджа - Арман, недей. Пристигат и Рана и Феликс. - Помогнете.
Арман, хванал яко Умут - Ти си убиец, кучи син. - Притичат се на помощ от екипажа да ги разтърват. - Дръжте го. - Арман се бори - Хей, престани! - Настава меле и с големи  усилия се опитват да удържат Арман  - Комаааандир! Командииир! Просто ме убийте! - Събарят го на земята. Алтан готов да изпълни желанието на Арман.  Умут спира Алтан и му взема пистолета. Арман - Молех те да дадеш проклетата заповед!  Убий ме! Цели се в главата ми, хайде! Защо не даде проклетата заповед? Кажи защо? Умут към Рана - Говорехме за вашата секретна операция. - Каква тайна операция? - Феликс - За какво говориш? - Умут - Ще трябва да обяснявате много неща, мръсници! Втори командир! Изолация! Неподчинение! Нападение над командир! Без храна. Само на вода. Махнете това копеле от тук. Махнете го! Момчетата повеждат Арман. - Той с пресипнал глас - Командир. Командир. ...

- - - >>> - - - >>> - - - >>>
Скрит текст:
В съобщението се вижда, че са дадени координатите на цивилните, които трябва да се вземат на подводницата от Кос. Дефне е знаела, че при случай на авария с експедицията, ще има помощ, но не е знаела какво ще се случи със слънцето. За това толкова пъти се опитва да пита  Асил - знаеше ли какво ще се случи. ... Съобщенията ѝ, обаче не са доставени, а не че не са изпратени. Впрочем това беше единствената ѝ връзка чрез сателитния телефон, който действа само като са изплували. Асил е знаел и разбирал опасността.
Била ли е секретна операцията с OYA - Да. Дефне, обаче не каза това на Арман и другите, а после беше късно.
Първо и най-важното - Дефне е офицер от НАТО.  НАТО възлага тази задача и НАТО я финансира. Целта е да се търсят и разработват убежища за такива случаи. Планът е бил за падината Еребус. Еребус за убежище, а не за петрол и ..., както тя каза на Арман. Но поради апокалипсиса планът е провален. Якамоз е изпратена специално за да ги спаси именно тях петимата. Дефне знаеше и за други убежища и търсеше още такива. Логично беше да приеме за вярно съобщението от мината в Хихон. Логично там да има оцелели. Когато нещата се объркаха съвсем, вече беше много късно да се разкрие пред Арман. Дефне - офицерът от НАТО, нямаше как да убеди пацифиста Арман по друг начин, освен да скрие истината, която знаеше.

Иначе чувствата между Арман и Дефне бяха истински, много истински.
И съм съгласна с Арман, че до сега само са отлагали неизбежното между тях.
Да, погледът!!! Беше  безапелационно обезоръжаващ и умопомрачаващ!!!

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 01:05 от * Diva *

# 96
Добро утро! Hug

Диве, благодаря! Kiss На мен само на гифчета ми е трудно да гледам 6 серия, много тежка беше ... Но, пък как играха всички!
Пепи, спокойно, Онур Гювенатам няма да вземе за режисьор кой да е. Та той от толкова продуценти единствен успя да събере отново Берен и Къванч след толкова години, няма да рискува. А след като и двамата са харесали историята, за да приемат, значи си струва, Къванч не приема да играе нещо, което не го докосва. Моля се, всичко да е перфектно!!!
Айре Heart Eyes  Да, много жалко, че няма скоро да ги видим около костенурчетата ... Хубаво, че си пазиш всичко, аз нямам този навик.
Поздрав за добро настроение

Пожелавам ви хубав петък! Hug

# 97

Хубав петък и от мен!! Hug
Диве, сърдечно благодаря Flowers Hibiscus за гифчетата и за коментарите Hands Plus1
Фенче Kissing Heart
Цитат
Онур Гювенатам няма да вземе за режисьор кой да е. Та той от толкова продуценти единствен успя да събере отново Берен и Къванч след толкова години, няма да рискува. А след като и двамата са харесали историята, за да приемат, значи си струва,
Hands Plus1
пазя си бая бая много снимки, клипчета -това е част от лудостта ми Wink

мама Башак Heart е била на РД на Дениз

Маука е направила и кратко видео с Арман

# 98
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес за последно ще видим Ойкю, като Асие....Не съм очарована от това какъв ще бъде финала на историята...
Ойкю Карайел ще бъде гост на предаването „Вечер с Ибрахим Селим” в събота, 18 юни по Fox TV

# 99
За 6 еп, толкова беше тежък, че имах желание да правя скрийнове само на тази сцена

голяма грешка Арманчо Stuck Out Tongue Winking Eye

по-нататък........
Не трябваше да отиват в тази мина, в Испания
мал шанс за Арман и Дефне, ключовете от колата ги нямаше.
и накрая Дефне се спъна във въжето и беше хваната.
Умут стана коствения причинител на смъртта й
но ако ги бях пуснали тия изверги на подводницата, кой знае какво щеше да стане.

Арман получи втори шанс със старата си  любов и толкова бързо я загуби SobSob

Иначе серията беше снимана страхотно, такава динамика и актьорска игра! Hands ClapHands Clap

..........................

Гости, благодаря, че писа Hug
май се очакваше такъв финал на сериала.
а за Ойкю Hands Plus1

# 100
Здравейте Благодаря за споделеното

Диве,Айре гледам си разкази,гифчета и картинки на сериала и си го припомням Благодаря от сърце

Eлчин и тя рекламира

https://www.instagram.com/p/Ce3qFhElX5c/

# 101
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Диве, много благодаря 😍 много
Може би най - динамичната серия, която ни поднесе толкова противоположни емоции. Любов и смърт 😥
Сцените в мината бяха ужасни, особено когато Дефне се скри между окачените хора, но глада е нещо, което може да доведе до такива изстъпления.
Сцената с разваления асансьора и напрежението около неговото пускането ме накара да подскачам от притеснение, макар да знаех, че в последните секунди всичко ще се оправи.
А Умут с този пистолет, който все вадеше и създаде толкова проблеми на всички. Като че ли оръжието му даваше сила и самочувствие, че е истински командир.
В тази серия видях Къванч в ролите, които най-много ме впечатляват, на любящ мъж и на човек изпитващ неистова болка. Ударът на Йонджа беше добро режисьорско решение.

Фени, напълно приемам, че има хора, на които Къванч не им харесва , защото на мен пък други не ми въздействат и е трудно да ме впечатлят.
Айре, сигурна съм, че режисьора не е случаен. Единственото, което ми направи впечатление както писах е, че няма заснет филм, но това може да се окаже плюс. Аз знаете, че си бях навила, че Толга Карачелик ще направи по-добри серии. Е, трябва да призная, че Умут Арал смятам направи по- динамичните и изпълнени с растящо напрежение серии.
Още нещо се сетих, този филм сигурно ще бъде и с доста голям бюджет имайки предвид хонорарите на Къванч и Берен, а и снимките са в Ню Йорк, та съм сигурна, че продуцента си е направил сметката. Разбира се, че успех никой не може да гарантира и съм съгласна, че историята е в основата на всичко. Имената на Къванч и Берен предизвикат още сега интерес, но в същото време сравненията, които ще има няма как да им се размине.
Но каквото и да е ще чакам с най- голям интерес.
Гости, дано някой преведе интервюто на Ойкю. И на нея , и на Елчин мога да пожелая само късмет и да намерят правилните проекти. Ойкю е изключителна актриса, харесвах я много в КГ, но истински ме впечатли във сериала за Нетфликс.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 102
Добро утро! Hug

Терзи Kiss
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното по 6 серия! Kiss Наистина много тежка беше ... кратко беше щастието на Арман и Дефне ... Пепи е права, в тази серия на няколко пъти ми спираше дъха, доста инфарктни сцени имаше
Цитат
Може би най - динамичната серия, която ни поднесе толкова противоположни емоции. Любов и смърт 😥
Сцените в мината бяха ужасни, особено когато Дефне се скри между окачените хора, но глада е нещо, което може да доведе до такива изстъпления.
Сцената с разваления асансьора и напрежението около неговото пускането ме накара да подскачам от притеснение, макар да знаех, че в последните секунди всичко ще се оправи.
И в същото време и много красиви и истински, които ни припомнят Айрето Heart Eyes и Дивето с нагледен материал, благодаря им от сърце! Two Hearts
Пепи, да, няма нищо по-нормално от това да има хора, които не харесват Къванч, никой не може да се харесва на всички Smile Така, както има актьори с хиляди фенове, а на мен са ми абсолютно безразлични, не ме докосват с играта си, хората сме различни. Заради това хората са казали, че за всеки влак си има пътници, за това има и толкова теми за различни актьори и актриси в този подфорум.

Пожелавам ви прекрасна събота! Hug

# 103
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Снощи забравих да пиша за те статия на Ранини. Смятам, че тази статистика е доста относителна. Може би най-често е да се видят наистина годишните отчети и тогава да се прави класация и то по гледани часове.  Защото иначе се сравнява ябълки с круши. Покрай нашия сериал следя вече flix portal и малко съм по наясно как се случват нещата. Yakamoz  за няколко дни беше извън топ сто, но вчера пак се върна в класацията.т.е все още влиза в топ 10 на някои държави.
Гарванът също върви много добре и със сигурност ще прибави още часове тази седмица. Вчера е излязъл и нов сериал с Бирче Акалай, което ми беше малко странно, в един месец два сериала с една и съща главна героиня.
Умут Арал е качил снимки от Ню Йорк и се чудя дали по някакъв начин не е свързано с филма на Къванч и Берен

Все пак той работи с OGM от самото начало.🤔
Гости, как завърши Съдбата. Видях снимки при рускините, но нещо не можах да разбера.
Терзи, имам и към теб молба. Търсих някакво видео от награждаването на Къванч и Берен от Пеперудите от 2009г за ролите им в ЗП , но освен един репортаж основно с Берен не намерих. Снимки има, но самото връчване на наградите, кой им ги връчва, техните думи, нищо не намерих.
Да питам още нещо, знаете ли кой е мъжа , който Мави в последно време усилено рекламира ?
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 11:14 от pe04

# 104
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Малко не разбрах какво имаш предвид относно статията на Ранини, там пишеше колко часа са гледани даваните сериали, но както и да е, надявам се да видим годишната класация. Колкото до награждаването на Берен и Къванч 2009 г. със Златна пеперуда, на 1 стр. Айрето Heart Eyes е дала абсолютно всичко, което е излизало във връзка с Къванч. Ето и видеото с руски превод.
https://vk.com/berenalican?z=video-67485558_168241174%2F23c4f0dc066796c4cd
Не зная дали го има в Тубето, намерих това видео само

Не следя МАВИ и не съм виждала кого рекламират, нищо чудно, ако Къванч наистина вече се е отказал да продължи. Поне бива ли го ? Дай снимка, да го видим.
Може би Умут е заминал вече за Ню Йорк, но дали и всички останали са вече там, надявам се да разберем скоро.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 11:57 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт