Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 105

Не ми е ден днес, но се обаждам да ви пожелая хубава събота! Flowers Sunflower
Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното! Hands Plus1
Пепи Hug
за сериала на Ойкю-Съдбата, ужас убиха героинята й Асие на финала, тия турци се оливат с техните драми Angry
Умут е с жена си в Америка, той май доста често ходи там, едва ли е свързано с филма ни.
за това, че ще е високобюджетен-съгласна съм, но Онур Г. си е направил сметката.
На 1 стр. има видео от Пеперудите за ЗП- https://vk.com/berenalican?z=video-67485558_168241174%2F23c4f0dc066796c4cd,
Фенче, видях, че си ме изпреварила Wink
В статията на Ранини- тя е споделила резултатите от статистиките на НФ, няма кой знае каква класация.
Якамоз след 2 месеца е още в топ 10 на Турция!!

Цитат
Да питам още нещо, знаете ли кой е мъжа , който Мави в последно време усилено рекламира ?
този ли?
Скрит текст:

това е зетя на Ханде Ерчел и дъщеричката му Мави

Интересно, че не коментирахте снимките на Башак от РД на Дениз, колко добре изглежда Heart, а е родила само преди 2 месеца.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 12:03 от Airra

# 106
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Изпреварих те, да ! Smile Ясно, явно още не е станало време за снимки. Така си и мислех, че няма как да не ги излови някой репортер на летището Берен и Киво, а сега са и в готовност Smile Още не мога да повярвам, че отново ще играят заедно Heart

Че тя Башак и като бременна си изглеждаше супер, какво да я обсъждам сега, знаех си, че ще се възстанови много бързо, тя не се промени особено. Радва ме, че отново е активна в ИГ си.
Скрит текст:
Ти как си ? Надявам се да не си болна нещо , а само да нямаш настроение ?
Хубав следобед, аз чакам децата ми да ми погостуват.

# 107
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
не съм болна.
пак тревоги....знаеш Disappointed
да, Башачка си беше във форма през цялата бременност, но аз много се изкефих на тия снимки, че е излязла да разпусне за РД на приятелката си, нагласила се е ....и т.н. Дали Киво е гледал Курт Ефе, плюс гледачката? Wink
За летището, ще видим колко ще ги изловят с Берен, аз не съм толкова убедена.
Приятен следобед с гостите ти!! Blush

малко снимки с КБТ, че ми липсват Revolving Hearts

# 108
Фени, Айре, благодаря 😍
Или съм го забравила това видео, или съм го пропуснала, но го гледах като за първи път.
За Умут Арал... просто си предполагам, но с жена му често качват снимки от Америка. Напълно възможно е да са си по техни работи.
Айре, тези снимки от Мави.....учудва ме това, че има много снимки с детето, а то си било неговото.🤔 Това пък съвсем не ми се струва ок.
Но сега видях, че рекламират новата колекция на Дениз за лятото.
И аз не се изненадах , че Башак е излязла да се отпусне малко. Тя изглеждаше добре не само по време на бременността, но и на снимката с доктора веднага след раждането. За два месеца е нормално да си върне формата и да си организират живота според Курт Ефе, но не вярвам, че ще остави и бизнеса си, и социалния живот.
Значи Съдбата е завършил трагично....
Айре, стискам палци  всичко да се нареди.😍

# 109
Пепи, мерси! Hearts
Въпросния мъж/от ИГ на Мави/ заедно с жена му и малката им сладурка са доста  известни в момента/покрай Ханде/ и са и инфлуенсъри/детето им е постоянно в ИГ/, та Мави явно са решили да ги ползват за рекламите си........и аз бях учудена. Но Мави в момента са доста хаотични, пък и толкова малко снимки излязоха с Къванч от пролетната им колекция, май ще се разделят с него. Иначе работят заедно с модната марка на Дениз и е голям купон - май са в Бодрум

за Башак не съм изненадана , а се изкефих. Wink Не се съмнявам, че е успяла да си подреди нещата така, че да се справя с всичко, тя е доста оправна, според мен.
явно са на ресторант...

да беше снимала поне Киво.....

а това е от Сц-та

нов филм идва скоро.....

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 21:31 от Airra

# 110
Не знам за вас, но днес цял ден имам усещането, че другата седмица Къванч ще пътува за САЩ. Сега и тези снимки от Башак и сценаристката ... още повече подсилват това чувство.
И съм си заплюла утрешния ден за показване на снимката, която чакаме. Нали е ден на бащата? Макар че, за деня на майката пропуснаха. Ще видим дали "третото"ми око е проработило или само си внушавам.

# 111
аз пък си пожелах снимка на Киво Stuck Out Tongue Winking Eye

чок татлъъ Heart Eyes

на готино местенце са....

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 22:54 от Airra

# 112
Добър вечер Благодаря за споделеното Айре да минава
От Башак

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2863539164856968051/

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 22:44 от dterziiska

# 113
Благодаря ви, момичета 🤗🤗🤗
Айре, Терзи 😍
Айре, ще трябва пак да почнеш да си казваш желанията. Виж, че се изпълняват.
На хубаво място са и с голяма компания. Но Къванч е с две различни риза, дали снимките са актуални ?

# 114
# 115
Терзи, страхотна си.
Много ми хареса надписа под тази снимка

"Кой не те обича...."

Красиви снимки и на Елчин

# 116
видео
https://twitter.com/mlamh202/status/1538259920772124673

Пепи Hug
Цитат
"Кой не те обича...."
Hands Plus1
тоя е някакъв журналист
но снимките явно са от 2 вечери
със синята риза я постна Башак
а с голямата компания, явно нея я няма.

Терзи Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 00:05 от Airra

# 117
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Видеото е кратко, но страхотно.😍

Айре, а дано се изпълни и желанието ти за обща снимка на Къванч и Башак.
Много голяма компания са се събрали. Башак на една от снимките е написала нещо за италиански приятели, ако правилно съм разбрала.

Хубава неделя ви желая 🤗
Аз отивам на гости.

# 118
Привет в неделя, дружки! Hug

Колко красоти сте донесли Айре Heart Eyes Терзи, благодаря ви! Kiss
Пепи, а дано " третото " ти око се е отворило Smile И аз мисля, че е време вече да заминават на снимки, юни е към края си, а един филм се снима поне два месеца, да видим дали наистина няма да ни изненадат през идната седмица Thinking Още повече и сценаристката го написа - съвсем скоро.
Много не вярвам да видим чаканата от теб снимка, рано е. Но, много искам и аз като Айрето Heart Eyes най- после да ги видим заедно КБТ, и на мен ми липсват такива снимки. Споделените от нея ме върнаха към хубави спомени, когато не знаехме още каква радост ни очаква след няколко месеца.Да е жив и здрав, много обичан и щастлив татко Киво! Heart И много, много късмет и успех занапред!
А колкото до Башак, и през ум не ми е минало, че тя ще зареже бизнеса си и социалния живот, видяхме, че тя и по време на бременността си работеше до последно.
Не ми харесва избора на МАВИ за ново рекламно лице, не става, ще ги разори Smile
Айре Heart Eyes
Скрит текст:
Бързо да приключат притесненията и тревогите ти!
Видеото наистина е страхотно, много се радвам, че си видяхме ашкъма! Heart

Значи така е приключила Съдбата ? Чудя се дали си заслужава въобще да го продължа, и без това този захаросан сценарий последните серии ме подразни, а пък този нелеп край ме втрещи! И защо точно невинната Асие трябваше да плати за подлостта на " скъпия " Джемал ? Thinking Но, те турските сценаристи не за пръв път действат по този начин, най-невинните го отнасят на края ...
Колко хубаво, че Якамоз все още след толкова време е в топ 10 на Турция Hands Plus1

Много сладко видео с Буура и синът му, явно е за деня на майката Thinking
https://vk.com/club195524900?z=video-195524900_456242530%2Fe7450 … l_wall_-195524900
Пожелавам ви прекрасен ден и почивка! Hug А аз отивам при моя татко да отбележим този ден Heart

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 11:10 от queen_fenka

# 119
  • Плевен / София
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Гости, как завърши Съдбата. Видях снимки при рускините, но нещо не можах да разбера.

pe04 ,
Скрит текст:
Джемал и Асие се ожениха, но на тържеството се появи Хелин, която простреля Асие и тя умря....
Здравейте момичета,

Общи условия

Активация на акаунт