Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Леле Диве...... Това е може би най - любимата ми визия на Къванч.
Ако имате видеото може ли да го качите.

Лека 🤗🤗🤗

# 571
Леле Диве...... Това е може би най - любимата ми визия на Къванч.
Ако имате видеото може ли да го качите.

Лека 🤗🤗🤗
готин е Heart Eyes
беше някакво футболно събитие/2019- малко преди финала на Сблъсък

благодаря ви за останалото споделено Hands Plus1
лека Nature Stars

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 00:08 от Airra

# 572
Айре, благодаря 😍
Но аз исках точно като излизаше на сцената и говори. А иначе си спомням, това беше по времето на Сблъсък. Мисля, че беше награждаване на най-добрите футболисти на Турция и Къванч беше водещ.
Пак лека 🤗🤗🤗

# 573
Айре, благодаря 😍
Но аз исках точно като излизаше на сцената и говори. А иначе си спомням, това беше по времето на Сблъсък. Мисля, че беше награждаване на най-добрите футболисти на Турция и Къванч беше водещ.
Пак лека 🤗🤗🤗
ето
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1124070513079398400
баш водещ не е бил Wink
Nature Stars

# 574
Айре, много благодаря. Това е 😄

# 575
Добро утро, дружки! Hug

Диве, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за всичко! Kiss
Не е зле да помрънкаме малко, да, пък дано ни се отвори парашута Smile
Но, наистина много ми липсва вече ...

Малко прелестни усмивки от ашкъма ни за добро настроение Heart Eyes

Колко са млади само тук с Гайе

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 576
Привет, момичета 🤗🤗🤗
от мен и Башак 😜

# 577

Привеет!! Hug
Фенче Kissing Heart Flowers Hibiscus готино гифче!!
на снимката с Гайе, не е ли и реж-ра на Перла?
Пепи Hug
ммм мрънкането подейства за Башак, доволна съм Heart Exl
грее, пупу 🧿

хайде от мен едно мрън и за Киво WinkBlue Heart

Благодаря за припомнения сюжет, който Фенка е превела!! Hands Plus1
Да видим колко ще се покрие със случващото във филма.
Нормално да сме обсъждали доста миналата година, знаехме , че филмът е по книга, имаше инфо за нея. Бяхме се затъжили за нови проекти на Къванч, отдавна не беше снимал игрален филм-драма.

...................
Броили са парите на турските звезди....
https://tr.al-ain.com/article/turkiyenin-en-zengin-unluleri-belli-oldu
https://www.tvdunyasii.com/turkiyenin-en-zengin-oyunculari-kimler/
"celebsrevealed.com", който се занимава с личните богатства на световноизвестни актьори, обсъди турските звезди този месец. Kıvanç Tatlıtuğ е най-богатият актьор в Турция, според уебсайта, който е изчислил средна стойност от проектите, в които са участвали актьорите, рекламните споразумения, които са сключили, и дяловете, които са получили от продажбите в чужбина на продукциите, в които са участвали в.

Мерием Узерли и Джан Яман идват след красивия актьор Къванч Т., за когото се твърди, че има състояние от 15 милиона долара, т.е. приблизително 270 милиона лири. Средното богатство на двете имена е 10 милиона долара, или приблизително 181 милиона TL.

Ханде Ерчел е на 4-то място. Приблизителното богатство на Ерчел е точно 8 милиона долара, или 145 милиона TL. Серенай Сарикая следва красивата актриса с 6 милиона долара, приблизително 108 милиона TL.

Точно зад Саръкая е Демет Йоздемир със състояние от 5 милиона долара, или приблизително 90 милиона TL.

имам и още нещо за споделяне.....

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 14:34 от Airra

# 578
Айре, ето един сладур от мен. 😜😄

Отивам на очен , после и аз 😜

# 579
Умут Арал е споделил статия за Якамоз в сайта

https://movieweb.com/netflix-yakamoz-s-245-should-be-watching/?f … iNDoPBAf6klHDBzTk
автор:

признавам си, че разчитах на ГП.....

Yakamoz S-245 на Netflix: Защо трябва да гледате този научнофантастичен сериал
Турският сериал на Netflix Yakamoz S-245 е брилянтен и недооценен пример за жанра научна фантастика. Ето защо трябва да го проверите.

Едно от най-интересните предавания, пуснати в Netflix тази година, е турският научно-фантастичен сериал Yakamoz S-245 . Поредицата е спин-оф на дигиталния роман на полския автор Яцек Дукай „ Старият Аксолотл“ (2015), в който целият биологичен живот е унищожен от Земята и остават само роботи, много от които с дигитализирано човешко съзнание. Романът е пълен с брилянтни иновации, произтичащи от дигиталния формат, включително множество илюстрации, видеоклипове и дълбоко наслоено използване на хипертекст.

Въпреки че поредицата е вдъхновена от The Old Axolotl , Yakamoz S-245 е много различен от тази роботизирана визия за бъдещето. Вместо това шоуто се развива по време, а не след катастрофалното събитие, което в крайна сметка ще унищожи целия човешки живот на планетата. Всъщност това е вторият спин-оф на романа на Дукай. Първият беше Into the Night , също сериал на Netflix, разработен от създателя на Yakamoz S-245 , Джейсън Джордж. Into the Night е първият оригинален сериал на Netflix, продуциран някога от Белгия, и проследява пътниците на самолет, докато се опитват да оцелеят при същото катастрофално световно събитие. Всъщност Yakamoz S-245 съдържа няколко директни връзки сВ нощта, въпреки че двете предавания имат малко различни помещения.

Въпреки че в момента Into the Night има по-добър резултат на Rotten Tomatoes, Yakamoz S-245 е абсолютно брилянтно и подценено шоу. Това, което го отличава, е неговата уникална история и умната предпоставка, която структурира неговия сюжет.

Уникалният сюжет на Yakamoz S-245
Yakamoz S-245 е много уникално шоу, което е отчасти пост-апокалиптична научна фантастика , отчасти военен трилър и отчасти драма с герои. Сюжетът проследява група учени, подготвящи се за дългосрочна мисия за изследване на морския живот на дъното на Средиземно море. След 15-часово тестово гмуркане в тяхната мини-подводница, учените се връщат на повърхността и откриват, че всички - буквално всички - са изчезнали. В крайна сметка те научават, че някакво катастрофално събитие е накарало слънцето да освободи смъртоносно количество гама лъчи, което прави всяко излагане на слънчева светлина фатално. Това е убило почти всеки човек на планетата.
Когато стигат до плажа, нещо започва да смущава водата и учените наблюдават как огромна подводница на турския флот Yakamoz S-245 се издига на повърхността. На борда е това, което изглежда е единствената друга група оцелели, военният екипаж на подводницата. Неохотно войниците позволяват на учените да се качат на подводницата и заедно оцеляват, като се гмуркат на дъното на морето всеки ден, когато слънцето изгрее.

Отчаяно, оцелелите на борда на Yakamoz търсят отговори за случващото се и за други живи хора. Не след дълго обаче запасите им започват да намаляват и те трябва да намерят източник на храна, който не е бил отровен от слънчевата светлина. Докато нещата се влошават, напрежението нараства между войниците и учените, две групи хора, които идват от много различни светове и имат драстично различни мнения за това как трябва да се управлява едно общество.
Как поредицата използва крайни срокове за действие, за да създаде постоянно напрежение
Блясъкът на Yakamoz S-245 е използването на крайния срок, наративно устройство, което създава напрежение и увеличава очакването на зрителите за това, което предстои. Известен пример за краен срок са „седемте дни“ на „Пръстенът“ ; На героите се казва, че трябва да разгадаят мистерията на проклятието , преди да са изминали седем дни, или в противен случай ще умрат. През целия филм тази нишка виси над всичко, което правят героите, и значително увеличава напрежението на филма. Това , което Yakamoz S-245 прави, е да създава цикъл от повтарящи се крайни срокове: всяка сутрин подводницата трябва да се гмурне, за да избегне слънчевата светлина, и всяка вечер изплува, за да могат главните герои да търсят храна, оцелели или отговори на многобройните си мистерии.
Поради това, винаги когато героите са навън в света, ние знаем, че ако не се върнат в подводницата преди слънцето да изгрее, всички те ще умрат. Това създава постоянно усещане за напрежение, което се наслоява върху типичната драма на сцените, които се развиват на сушата. Ако някой загуби представа за времето или попадне някъде в капан, както правят някои второстепенни герои в първия епизод, ще бъдат убити от слънцето, преди да се върнат в подводницата.

По същия начин всяка вечер Yakamoz се издига на повърхността и главните герои излизат, за да открият нова драма. Ще намерят ли други оцелели? Ще попаднат ли в капан на повърхността? Ще разкрият ли нещо ужасно? Знаейки, че нещо вълнуващо, мистериозно или ужасно ще се случи всеки път, когато подводницата се издигне на повърхността, създава прекрасно усещане за очакване през цялото шоу.

На самата подводница също има драма на героите между войниците и учените. Въпреки че тези сцени са добре направени, те рискуват да засенчат предпоставката за научна фантастика, ако продължат твърде дълго. Въпреки това, във всички тези сцени, повтарящите се крайни срокове на повествованието ни уверяват, че нещо интересно ще се случи не след дълго, защото всяка вечер подводницата изплува на повърхността и героите се впускат обратно в света. И след това отново, всяка сутрин, те ще се връщат в подводницата и ще трябва да се справят с последствията от случилото се на сушата - докато напрежението нараства все повече и повече между двете групи оцелели .

......................
Пепи Hug, кой е постнал снимката на Генч?

# 580
# 581
Ооо, каква изненада 😍

Благодаря, Терзи 🤗
Да му изям пухкавите крачета.
Курт Ефе вече е на четири месеца, но крачета изглеждат на по голямо бебе. Жив и здрав да е.
Айре, продължавай, до довечера може и Къванч да видим 😄

# 582
Ох, да му изям и аз малките краченца на Курт Ефе Heart Терзи, благодаря, че ни я донесе! Kiss Преведох с гугулето и се получи това
Цитат
Aksam yemegi menumuz brokoli ve cilekli tombik ayaklar
Менюто ни за вечеря е пухкави крачета с броколи и ягоди
Айре Heart Eyes много благодаря за статията! Kiss Ето, че не само ние сме усетили каква динамика имаше във всяка следваща сцена Якамоз. Харесва ми, че този Уилям Колер го намира за брилянтен и думите му:
Цитат
Едно от най-интересните предавания, пуснати в Netflix тази година, е турският научно-фантастичен сериал Yakamoz S-245 .
Може би в сравнение с чуждите сериали в този жанр наистина да не е оценен достатъчно, но все пак турците едва сега прохождат дето се казва в този жанр и Якамоз си имаше много добра гледаемост, не можем да се оплачем.

Башак изглежда прелестно на тази снимка! Heart Eyes И снимката с Генч и пухкавите крачета ги е споделила една и съща жена, нямам идея коя е.
Значи нашият ашкъм е най - богатият актьор, а ? Е, няма лошо, да си ги харчат КБТ със здраве, заслужени са с много труд.
Пепи, продължаваме с мрънкането, ама да видим дали ще ни зарадва Башак и с мъжа си Smile
А Курт Ефе ще е висок като родителите си, явно и крачетата ще са му като на баща му, а и Башак като гледам не носи 37 номер Smile След 2 месеца вече няма да е толкова пухкав, нашия бебок се издължи и поотслабна, макар, че яде всичко, което му се поднесе, за сега е добро прасенце Smile
Лека вечер! Hug

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 22:15 от queen_fenka

# 583
  • AMS

Привет, мили дружки и благодаря за споделеното!!!
Ама много ми хареса, това, което е написал William Kohler за Yakamoz S-245.
Знаете, колко голямо внимание отделих на сериала, но  почувствах и "подценяването".
Стараех се да обясня всичко, за да може да е лесно гледането, но ...
По ирония на съдбата, преди месец гледам сутрешен блок на бг телевизия.
Водещият в ефир пита как са проследили самолета, който кацнал край ... ,
Специалистът отговаря - Чрез транспондера ...
Водещият - Не знам какво е това,  как го казвате - транс..., ако можете обяснете ...
Та веднага го свързах момента с еп.5 >>>

" ... Хатидже - Може да видим на къде е насочен. - ... Как? - Самолетът, може да го проследим.
Хатидже и Умут на компютъра - Лейтенант, какво правите? - Мамя себе си. Опитвам се да проникна в моя компютър в Инджерлик. В системата за проследяване на самолетите на НАТО. След като ние не можем да отидем при него, ще трябва той да дойде при нас. Проклятие. ... Не мога да стигна до транспондера. Това е идентификатор на самолета.  ... Може би слънцето е объркало сателитната комуникация. Но ... Мога да локализирам самолета, използвайки неговия радарен подпис. ..."

В телекомуникациите транспондерът е устройство,
което при получаване на сигнал излъчва различен сигнал в отговор.
Терминът е смесица от предавател и отговарящ.

Ама това със снимката на Курт Ефе и надписа е супер сладко.

"Менюто ни за вечеря е пухкави крачета с броколи и ягоди Yum"

Ето още един сладур с месец по-малък от Курт Ефе,
а вече на терена с баща си >>>

Скрит текст:

Дружки, извинете, че ви повтарям или пропускам нещо!!!

Скрит текст:
Имам положителен ковид тест.
Като го направих, ми стана значително по-добре.
Сега съм на парацетамол. Споко. Нема да се мре.

Лекинка!!!

# 584
Терзи Flowers Hibiscus
е не можем да се оплачем днес...
мрънках за бащата, ама ни показаха сладките крачета на Ефенце Stuck Out Tongue Winking Eye
Фенче Kissing Heart

Башак изглежда прелестно на тази снимка! Heart Eyes И снимката с Генч и пухкавите крачета ги е споделила една и съща жена, нямам идея коя е.

Дамла Smile
https://www.instagram.com/dddamlllayilmazzz/
явно им е на гости в Бодрум, предполагам и Къванч е там. но ме съмнява да се покаже...
а снимката с Башак е постната от друга тяхна колежка от Румса.
Цитат
Менюто ни за вечеря е пухкави крачета с броколи и ягоди
много остроумно Laughing
а Якамоз си е много добре, на 2 място по резултати след ДА.

Диве Hug, мерси за интересния пост!!
а ти бързо да се оправяш Flowers Four Leaf Clover...и споко вируса се кара вече доста по-леко!
Ooo и Merih Demiral ли има бебе?
и видео Blush
https://www.instagram.com/p/ChmRZrUgR6i/

Пепи Hug това за теб Wink

лека Nature Stars

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 23:20 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт