Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Диве, леко да го изкараш и безпроблемно 😍
Хареса ми статията и на мен. Хубаво е като се прочетат и други гледни точки. Ето сега наистина се замислих за тази цикличност в действието и натрупване на напрежението до финала на сериала. И при положение, че аз въобще не си падам по фантастика, сериала много ми хареса. Дива, ти наистина обръщаш внимание на всички подробности. Не знам дали това е опит от гледане и коментирането на сериали, дали по принцип така процедираш, но аз като че ли сега се уча да гледам по този начин. Осъзнавам, че аз "гледам" повече със емоции и не обръщам толкова внимание на подробностите, което отчитам като своя грешка, но постепенно се надявам да се науча.
ДА са прибавили още часове гледания и нищо чудно другата седмица да стигнат до 100 мил., което е повече от голям успех.
Да се надяваме, че Нуран Евер Шит се е справила и с нашия филм толкова добре. За нея повторен успех би било огромен трамплин за бъдеща кариера, защото ми прави впечатление, че вниманието в момента е съсредоточено върху нея и историята, която тя е разказала. Тези дни дори беше направила специално обръщение, че историята е нейна и не е взаимствана от книга. Разбира се не трябва да се изключва и голямата фенска маса на Туба, но както сме си го казвали никой актьор не може да спаси лошия сценарии.
Айре, вече си разбрала, че Дамла качи и снимката с Генч.
Почти на 100% съм сигурна, че тези дни ще имаме снимка и с Къванч. Ако не и още утре.
Фени, ама наистина са много пухкави малките краченца на Курт Ефе. Аз бебе скоро не съм гледала, така че се доверявам на твоята преценка.
Башак цъфти направо.
Живи и здрави да са всички и ние заедно с тях , да им се радваме.
Айре, мерси за снимката 😍
Лека 🤗🤗🤗

# 586
Добро утро, дружки! Hug

Диве, леко да го караш и бързо да минава! Flowers Four Leaf Clover Добре, че вече поотслабна силата на тази гад, толкова хора почерни ...
Наистина си обърнала необикновено внимание на сериала, чудя ти се често как можеш да помниш такива неща чак Thinking Освен да се ровиш допълнително за инфо, иначе не си го представям. Аз изобщо нямам спомен за никакъв транспордер, всичко излишно, което няма да ми върши работа го трия от харддиска Smile
Благодаря, че сподели за Мерих, да му е живо и здраво детенцето! Кога ли и нашия татко ще се изфука така със синчето си ?Thinking
Пепи, без да пренебрегвам никого от целия страхотен екип на ДА - актьори, режисьор, оператор ,мисля, че този небивал успех се дължи именно и най-вече на историята на Нуран! И огромната фенска маса на Туба няма много общо с това, в противен случай и предишните и проекти на Нетфликс да са имали същия този успех, а не съм чула подобно нещо. Тук просто всичко се стикова много яко и стана едно бижу, браво, много се радвам за този много голям успех за комшиите, ще се научи света да следи техните продукции , ще се научи ...Stuck Out Tongue Winking Eye
Попаднах на преведен на руски разговор на Нуран в пряк ефир с бразилци

Цитат
Н - : Аз съм писател, аз съм разказвач.. Не съм професионалист в тази тема, просто исках да наблюдавам хората, какво се променя в живота им.. И това, което се опитвам да напиша в сериала идва от сърцето ми.. то е  това, което чувствах и наблюдавах.
Когато за първи път се присъединих към Family Constellation преди около 5 години, това, което преживях там и трансформацията, която имаше в живота ми след това, оставиха дълбоко впечатление у мен. Моето съгласие ми каза, че ако някога искам да напиша филм или сериал на тази тема, ще ви подкрепя.
Н - : Загубих баща си и сестра си преди 2 години от рак..тази загуба ме накара да се замисля за това, че  " трябва да разкажа тази концепция по начин, който дава на хората надежда“.. ярка, радостна, за приятелството, за любовта, за проблемите на живота ни ... И тогава дойде идеята да го направим с 3 жени на приятелско пътуване (те са наистина добри приятелки и си помагат една на друга) и нека поставим под тях концепцията за семейни съзвездия и истории.
Н -: Избрах главната героиня Ада - Туба Б. като лекар... тя е строга и не вярва на никакви мисли... Мислех си, че тя ще представлява хората, които ще гледат сериала.
Туба беше много щастлива да види сценария за това, защото тя също се интересува от него (семейно съзвездие).
- Бразилски психиатър: В Бразилия знаят коя е Туба... тя е много добра и красива актриса.
Н: Имахме много интересно преживяване заедно, защото имахме съзвездие за героите и повечето от тях не знаеха каква е предисторията и след този ден всеки от тях беше свързан с героя си и това беше магически момент. за мен
Още не мога да повярвам, когато видя броя часове гледане и съобщения.
Чувствам се по-отговорна, ако продължим историята, защото наистина трябва да направим нещо по-красиво през следващия сезон.

Цитат
Експерти по семейна констелационна терапия от цял ​​свят препоръчват да гледате сериала "Маслиновото дърво"
Та, дай боже, за нашия филм също да е написала история идваща от сърцето и Hands Pray
Крачетата на Курт Ефе са си нормални пухкавички крачета на бебе, което се храни добре, вярвай ми Smile
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ами това дддд пред името на Дамла ме обърка, а и физиономията и не видях добре на линка, който беше дала Терзи Smile Нейсе! Кога ли ще продължат снимките в НЙ, нещо започнах да се изнервям вече Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да, на снимката с Гайе е режисьорът от Перла, забравих да ти отговоря.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:08 от queen_fenka

# 587

минавам за поздрав! Hug
Фенче Kissing Heart благодаря за превода и споделеното Hands Plus1
Нуран е преживяла доста болезнени събития в живота си Worried
И според мен историята е най-важна, но и другите компоненти/актьори, реж-р и т.н./ са си от значение.
май четох някъде, че сериала има връзка с книга Thinking

Пепи HugHands Plus1
И аз не обръщам внимание на технически подробности, а гледам най-вече отношенията и емоциите в даден сериал.

финал на ДК в САЩ

хубав следобед!

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 12:46 от Airra

# 588
Здравейте Диве бързо и леко оздравяване

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2911830376803318626/

# 589
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Хубава Башак. Има и още снимки и кратко видео, на едната пише "работа и почивка". Явно се приготвят за предстоящите снимки. Дамла имам чувството, че обожава Башак. Преди време беше написала " Башак, моята пътеводна звезда", сега "мис свят" .
Мерих Демирел е футболист, нали? Но свързан ли е по някакъв начин с Къванч?
Айре, и аз бях останала с впечатление, че ДА е със сценарии написан или адаптиран по книга, но ето какво е написала в профила си в ИГ Нуран.

Малко е объркано с Гугъл, но смисъла се разбира.
Фени, от сериала и филма направи по сценарий на Нуран Евер Шит оставам с впечатлението, че тя пише наистина със сърцето си. И в двата проекта се говори за тежки проблеми, но наистина от тях не ти става тежко и депресиращо, а са изпълнени с надежда и много любов. Айре, ти изгледа ли "Любовта обича съвпадения"?
Кемал Варол е написал нов роман и вече си го рекламира. Добър момент е избрал. Много хора, които са видели промото на филма са побързали да прочетат книгата преди 2 септември. Останаха около 10 дни.
Бурджу Джеврар разбрах, че в момента се снима в сериала "Затворник".

А тази снимка е от днес, според руските това също е оператор на "Последно позвъняване за Истанбул"

Дано не ви подвеждам.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 18:02 от pe04

# 590

Мерих Демирел е футболист, нали? Но свързан ли е по някакъв начин с Къванч?
Скрит текст:
Айре, и аз бях останала с впечатление, че ДА е със сценарии написан или адаптиран по книга, но ето какво е написала в профила си в ИГ Нуран.

Малко е объркано с Гугъл, но смисъла се разбира.
Фени, от сериала и филма направи по сценарий на Нуран Евер Шит оставам с впечатлението, че тя пише наистина със сърцето си. И в двата проекта се говори за тежки проблеми, но наистина от тях не ти става тежко и депресиращо, а са изпълнени с надежда и много любов. Айре, ти изгледа ли "Любовта обича съвпадения"?
Кемал Варол е написал нов роман и вече си го рекламира. Добър момент е избрал. Много хора, които са видели промото на филма са побързали да прочетат книгата преди 2 септември. Останаха около 10 дни.
Бурджу Джеврар разбрах, че в момента се снима в сериала "Затворник".

А тази снимка е от днес, според руските това също е оператор на "Последно позвъняване за Истанбул"

Дано не ви подвеждам.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Пепи Wink

мерси за това, което си донесла, утре ще пиша.....
лека вечер Nature Stars

# 591
# 592
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за съчувствието и споделеното!!!
Не, не всеки сериал съм гледала като Yakamoz S-245 .
Но този стана специален за мен. Просто се дразнех от клишето във форума,
че Нетфликс сериалите нямало как да се обсъждат.
Съжалявам, но за мен това не са технически подробности.
Дори да са технически термини, те имат важно място в сериал с толкова кратки серии.
Ако са били излишни, според мен, щели са си ги спестят.
Иначе с хардискът ми е читав все още. Чистя го редовно.
Е, има малко по-голям капацитет поради професионално изкривяване.
В смисъл запаметила съм, важните неща и като ми потрябват, намирам лесно подробностите.
Имах еди учител, който казваше - Когато завърших осми клас мислех че всичко знам.
Когато завърших гимназия разбрах, че много неща не знам.
А когато завърших университета разбрах, че нищо не знам, но знам къде да го намеря.
Така беше и сега за транспондера.
Намерих по същата логика отговора на въпроса -
как Мерих Демирал е свързан с Къванч и то в този пост >>>

Цитат
pe04                 9 март 2020, 13:23 ч.  # 645

https://bg-mam.ma/p/1167457/40330168

Хайде да добавя и другите кивчета >>>

Е, това е моето кафе, което Башак рекламира.
Уникално е !!! Много обичам да ходя в магазина, а не да поръчвам онлайн,
именно заради това, че дават да се опитат новите видове и сортове.
Има и машини и чашки, и бисквитки, и ... Там се заплесвам с удоволствие.
Клиентът го поемат от входа с въпроса - какво ще пиете, ...
та се стига и до това как да се събират и връщат употребените алуминиеви капсули, ...
Всеки клиент си има карта, ...
Насладете се на  кафе  Nespresso!
Няма да ви кажа колко такива торбички имам >>>

За Нуран Еврен Шит друг път, ако не забравя.
Иначе положението ми е без влошаване.
А и не съм сама, защото мм също е положителен.
Лекинка!!!

# 593
Голям срам...🤭🤭🤭
Как не се сетих веднага, а името ми звучи познато, но не можах да направя връзка със снимките.
Терзи, мерси за новите снимки. Дива, никога не съм пила такова кафе, ще трябва да опитам, макар че аз съм си малко консервативна в това отношение.
При рускините има кратко видео с Берен от днес, били са с мъжа й в Чешме.
А Башак е коментирала тази публикация на Хилал Сарал

Лека 🤗🤗🤗

# 594
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss
Пепи, благодаря! Kiss Я стига, чудо голямо, че не си познала някого, когото си виждала веднъж и то в реклама и то до Къванч. Аз напр. трудно забелязвам някого около ашкъма и не ме е срам изобщо Smile
Диве, радвам се, че го караш леко, дано така е и с ТМ! Flowers Four Leaf Clover Много правилно го е казал човека
Цитат
А когато завърших университета разбрах, че нищо не знам, но знам къде да го намеря.
Именно! Няма нужда си пълни човек главата и да помни толкова неща, стига да знае къде да ги намери, точно както го направи Айрето Heart Eyes Получи въпрос, веднага даде отговор. Няма нищо излишно в един научно фантастичен сериал особено, съгласна съм, но точно от транспордера се вълнувам най-малко в Якамоз Stuck Out Tongue Winking Eye Мисля, че имаше много по-съществени неща да се обсъждат, но този път обсъждането на сериала беше някак много различно от това, което аз разбирам под обсъждане. Няма да крия, и друг път съм го казвала, по-трудно ми беше този път. Но, ще свикнем с динамиката и на такива сериали, няма къде да ходим Smile Да видим дали ще извадим късмет с такъв, с какъвто сме свикнали, по тв -то Thinking
Айре Heart Eyes страшна си, благодаря ти! Kiss
Дружки, какво значение кога какво сме чели , нали четете сега какво казва самата Нуран за историята на ДА Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ми харесва Башак на новите снимки, но исках да ги видя заедно! Ми поне да ни споделят и неговите крака, като не става друго Smile Шака, шака! Започвам да си мисля, че те са сами в Бодрум , а Киво е зает с нещо друго Thinking
А дотогава ще си гледаме стари фотки, какво да се прави.

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 10:11 от queen_fenka

# 595
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, ще го видим скоро, убедена съм.
Ох, с имената ми е трудно, признавам. Просто са ми много, чисто професионално. Затова от няколко години просто отказвам да се напъвам да помня, чакам да се случва по естествен път.
Дива, благодаря, че тактично ме поправяш 😍 🤗
Фени, трудно или не, обсъждане на Якамоз си се случи. Може би не както сте свикнали, но се случи. Аз специално гледах тогава в други теми, за да видя как е било при други сериали на платформи, ами не можах да намеря някакъв пример или опит, който да се вземе.
 Мисля малко или много сериала Якамоз беше коментиран много добре или поне се опитахме да направим някаква рамка как да се случват нещата.
Сега чакам с нетърпение 2 септември и филма "Денят на влюбените".
Да видим как ще станат там нещата.
Много се надявам и на бърз превод, но тъй като не мога да ви бъде в помощ, нямам никакви претенции за бързината на превода. Знам, че ще го направите ♥️♥️♥️

Финалът на ЗП днес по канал Д явно много е развалнувал
турците. Във всичките новинарски сайтове, които следя в ИГ има публикации за това.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 596
Привет дружки Hug
едно забавно гифче:)

Благодаря за всичко споделено, с интерес ви чета!! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
но за съжаление нямам настроение за писане Disappointed

Башак ме радва, много я харесвам с къдрева коса Heartpulse

което ме кара да си мисля, че и Курт Ефе може да е с къдрици...Wink
И според мен Къванч е в Ист, по работа....не се знае каква.

хубав следобед!

# 597
Айре 🤗🤗🤗
Сетих се за нещо, което тези дни прочетох и все забравям да пиша.
Фени, беше питала как се сравняват часовете на филмите и сериалите по Нетфликс. Та в този сайт, които обявява новите филми и сериали имаше обяснение точно за това. Използват специален индекс, които се получава като се разделят часовете гледания на продължителността на филма или сериала. Така се прави сравнение за гледаемостта на филм и сериал.

# 598
Пепче, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Hug Дано наистина си видим ашкъма по-скоро! Няма да замине за НЙ без да се види със семейството си Hands Plus1
Пепи, превода е най-малкия проблем, особено за филм, обаче кой ще се навие да реди субтитрите Thinking Ще го мислим с Айрето Heart Eyes ще питаме някои дружки, пък да видим. Нали си чела старите теми за Кузей Гюней, ето на това му викам обсъждане, разкостихме героите откъм хастара. А в Якамоз не успяхме да разберем много добре характерите, поне аз не успях. Но, да в сравнение с други сериали на Нетфликс поне се опитахме. Следващия път ще е по-добре Smile
Не го зная този сайт, за който говориш, ще разчитам на теб да ни уведомяваш как върви гледането. Още малко остана ...
Айре Heart Eyes На Башак и отива и с права и с къдрава коса, но аз я предпочитам като, че ли повече с права, по-класна ми е някак. А бебока като нищо може да е с къдрици, той и баща му е с доста чуплива коса, особено като Бехлюл с дългата коса се видя каква невероятна коса има и той Heart

И сега му е такава, като я пусне по-дълга

Кога ли ще ни го покажат, много искам да му видя и личицето, но когато те решат, тогава, ще чакаме.
Скрит текст:
Как е майка ти, не се обаждаш, а аз не смея да ти досаждам.
Хубава вечер ви пожелавам, аз отново чакам гости Heart Eyes

# 599
От профила на Умут Арал.
В синьото не е ли Къванч ? Пише, че е тренировка за сцена.
https://instagram.com/stories/umutarall/2912682407501113605?igshid=MDJmNzVkMjY=

И вече ЗП е в тренда.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 18:50 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт