Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • AMS

Дружки, благодаря за реакциите и споделеното!!!
ЗП винаги е на първо място в моя тренд,
но сега е момента да отделя повече внимание на
предстоящата премиера. Остава една седмица.

Извинете, ако съм засегнала някой с писанията си!!!

Любимото ми кафе днес е от Башак >>>

# 601
Здравейте, дами! 🙂 Нямам възможност редовно да следя темата и сигурно е обсъждано, но има ли информация за нов сезон на Якамоз? Много ми допадна сериалчето.

# 602
Здравей, Lilia 🤗
 Радвам се, че Якамоз ти е харесал. На нас също.
Няма още информация за втори сезон. Предполагам, че най- вероятно ще има обединение с белгийския сериал Into the night, тъй като Якамоз е спин-офф на този сериал.

Диве, не сложих случайно 😍🤗
И си права, че сега на дневен ред е

Лека 🤗🤗🤗

# 603
Pe04, благодаря за отговора. 🌺

# 604

И в световния тренд.

Лека 🤗🤗🤗

# 605

хубав петък!! Blue Heart

Lilia* радвам се, че ти е харесал Якамоз! За съжаление не се очертава много скоро да започнат снимки по 2 сезон, който евентуално ще бъде обединен с белгийския сериал, а ние искаме да гледаме продължението на историята.

Пепи Hug, гледах клипчето от Умут, все ми се виждаха мъже с тъмни и къси коси Thinking
за тренда на ЗП в ТТ Hands Plus1 наистина имаше много коментари. не им омръзва на турците.

Ако един сериал е на върха на Twitter дори след 12 години с последния си епизод, ако за него се говори повече от сериалите, които са на екрана с новите им епизоди, този легендарен сериал заслужава думите за големия финал. Сигурен съм, че ще бъде същото, ако го пуснат и догодина.

А Кемал Варол хич не е глупав и рекламира в момента новата си книга Wink
за начина на изчисляване на гледането на даден филм....да Hands V

Берен сега е с Кенан на неговите участия, споделя в ИГ от Алачати
от преди няколко дена

Фенче Kissing Heart Благодаря ти за коментарите!! Hands Plus1
все ще си го видим Курт Ефе/да са живи и здрави/ може на РД на Киво? Heart Exl
Скрит текст:
ще се чуем...

Диве Hug, мммм допи ми се такова кафе, ама май е само на капсули, поне това намерих на бг пазар.
Няма за какво да си ни засегнала!!

началото и финала....

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 10:57 от Airra

# 606
Привет, дружки, благодаря на всички ви за споделеното! Kiss
За вас един безподобен мъж, както се е изразила една подруга

Цитат
Профилът на "Askimemnuofficial" в социалните мрежи твърди, че снимките на филма "Последно обаждане до Истанбул" са приключили. Но, фенове, разполагащи с вътрешна информация казват, че снимките в Ню Йорк тепърва предстоят. Снимките приключиха само в Истанбул, в Ню Йорк вече е сформиран снимачен екип, необходими са разрешителни за снимане на някои места
Всички служители на турския снимачен екип скоро ще заминат за Ню Йорк и ще пуснат камерите.

Явно за това чакат толкова време Thinking
Да, пореден зашеметяващ успех на ЗЛ след толкова години, този сериал наистина е феноменален!
Айре Heart Eyes е,  все пак Кемал Варол не е кой да е, доста известен писател е, за разлика от Нермин, тя мисля, че едва след излъчването по Нетфликс на Курт Сеит и Шура придоби такава популярност, надявам се да не бъркам, де. А и щом пишат така хубаво, нека да си рекламират книгите и да се умножават читателите им, все пак и писането на книги не е лесен интелектуален труд . Щом именно по техни книги правят кино, това си е признание за талантът им на писатели.
Диве, никого не си засегнала, не зная защо си помислила така Thinking Ако е заради нещо, написано от мен, нищо такова няма, повярвай! Ако имаше щях да ти го напиша директно, знаеш.Наистина ти се възхищавам как помниш толкова неща, дори и подробностите, които на мен ми убягват в повечето случаи. Ти научи ли се как се слагат субтитри ? Да знаем, дали можем да разчитаме и на теб за филма. Че време не остана ...
Пепи, Инеса много убедено говори за обединението на Якамоз и В нощта, но да видим Thinking Кога ли ще е  обаче ...
Лилия, добре дошла! И аз се радвам, че те е заинтригувал Якамоз. Няма как да няма 2 сезон, Якамоз е втория по гледаемост сериал за Нетфликс след Маслиново дърво. Поне за сега.
Наш Ръза не се спира ... Вижте трейлъра на новия филм, в който участва, заедно с Ийт Йозшенер - Престъпници

Не зная по-подходящ актьор от Ийт да играе психопат, невероятен е просто!
Колажите за филма се множат ... някои са сполучливи

но има и направо нелепи Smile

Много хубаво видео от фенове на нашия хамелеон Heart
https://vk.com/berenalican?z=video-67485558_456247564%2F6ed78189 … pl_wall_-67485558
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 12:00 от queen_fenka

# 607
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
нормално да има технически и организационни подробности, които да се уреждат за снимките в НЙ. достатъчно основателна причина за забавянето.
О да Кемал Варол, доколкото разбрахме си е име в тяхната гилдия.
Цитат
нека да си рекламират книгите и да се умножават читателите им, все пак и писането на книги не е лесен интелектуален труд . Щом именно по техни книги правят кино, това си е признание за талантът им на писатели.
Hands Plus1
Как пише Нермин Безмен, нямам представа не съм чела книгата, ама бая намаза покрай сериала Wink
втория колаж с Къванч и Берен ExpressionlessExpressionless

клипчето, което си споделила и аз го бях харесала миналия ден.
от един арабски фен е
и тук....

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 15:46 от Airra

# 608
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Аз малко избягах на почивка и може да не съм много активна тези дни, но ще се опитам да се включвам поне вечер.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 609
Айренце Heart Eyes много ти благодаря, че постна клипа така, че да се вижда от всички! Kiss
Да, много логично звучи това с разрешенията за снимки, не е толкова просто. Да се надяваме, че наистина скоро заминават, за да го приключат по-бързо! Пък да видим кога ще имаме късмета да го изгледаме.
А сега да започнем обратното броене за Денят на влюбените! Нямам търпение и за него!
Цитат
Семейная драма между отцом и сыном на подходе! Начинаем обратный отчёт до начала фильма  "Праздник влюбленных", который будет показан в следующую пятницу!
Главные герои фильма отец , музыкант Хевес Али и сороколетний сын Юсуф, успешный адвокат, попытаются объясниться во время путешествия  на фестиваль музыкантов причину их не общения друг с другом в течение 25 лет!
Юсуф, давно  привык полагаться в этой жизни только на себя. Он вырос без отца, потому что его отец ушел из семьи много лет назад и он не думал, что однажды судьба подарит ему не просто встречу с отцом, а надежду на понимание его поступков.
Хевес Али был музыкантом, играющим на сазе. И как любой творческий человек, не любил постоянства.
С тех пор как он видел своего сына в последний раз, в его жизни произошло слишком много событий. Но сейчас старый музыкант  отдал бы многое, чтобы повернуть время вспять.
Вот только адвокат Юсуф не мог быстро простить своего отца и в начале путешествия их разговор напоминал больше жаркий спор.
Каждый из мужчин не собирался уступать и признавать свои ошибки.
Однако, будучи адвокатом Юсуф привык договариваться с самыми разными людьми,  находя объяснения их поступкам.
Тема, которая звучит в фильме не нова. Проблема отцов, детей более, чем актуальна.
Очень надеюсь, что великолепный актёрский состав вместе с нашим любимым Кыванчем Татлытугом оставят незабываемые впечатления от просмотра предстоящего фильма!
#Love_to_KivançTatlitug_Russia
#премьера_праздник_влюбленных
Семейната драма между баща и син е на път! Да започнем обратното броене до началото на филма "Празникът на влюбените", който ще бъде показан следващия петък!
Главните герои на филма, бащата, музикантът Хевес Али и четиридесетгодишният син Юсуф, успешен адвокат, ще се опитат да обяснят помежду си причината да не общуват в продължение на 25 години по време на пътуване до фестивала на музикантите!
Юсуф отдавна е свикнал да разчита само на себе си в този живот. Той е израснал без баща, защото баща му е напуснал семейството преди много години и не е предполагал, че един ден съдбата ще му даде не просто среща с баща му, а и надежда да разбере постъпките му.
Хевес Али е бил музикант, свирещ на саз. И като всеки творчески човек, той не обича постоянството.
Откакто за последно е видял сина си, твърде много неща са се случили в живота му. Но сега старият музикант би дал много, за да върне времето назад.
Но адвокатът Юсуф не може бързо да прости на баща си и в началото на пътуването разговорът им е по-скоро разгорещен спор.
Всеки един от мъжете няма да се предаде и да признае грешките си.
Въпреки това, като адвокат, Юсуф е свикнал да преговаря с различни хора, намирайки обяснения за техните действия.
Темата на филма не е нова. Проблемът между бащи и деца е повече от актуален.
Силно се надявам, че великолепният актьорски състав, заедно с нашия любим Kъванч Taтлъту, ще оставят незабравими впечатления от гледането на предстоящия филм!

Дай, Боже! Hands Pray
Пепче, приятна почивка! Отдъхни си добре, че като зная какво те чака, искрено ти съчувствам! Heart

Племенника го изпратих тази сутрин, а довечера чакаме племенничката Flowers Four Leaf Clover След утре вече ще съм по-свободна, като заминат на море.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 16:30 от queen_fenka

# 610
Пепи Hug, приятна и зареждаща почивка ти пожелавам!
Фенче Kissing Heart, о ще имаш мила среща Blush
мерси за превода!
..................
от Кемал Варол
https://www.instagram.com/p/ChuhRemIT7p/
доколкото разбрах Thinking на 1 септ. излиза тази книга babamın bağlaması/Багламата на баща ми/- която е 2 част на Денят на влюбените.

Скрит текст:

буквален превод с ГТ
„Отново поех по дългия снежен път, за да нося баща си на главата си, който цял живот ме беше носил в окото на осмолъчката си.

Двадесет и пет години по-късно Юсуф, който почука на вратата му в полунощ и го остави с тридневно пътуване и въпроси за цял живот, вдигна Хевеш Али на Деня на влюбените, този път със стария куфар на баща си в багажника на колата му, трипроводната му връзка на предната седалка и ковчегът му в багажника на покрива, този път към своята земя, дом, той си проправя път към себе си... С Багламата на баща ми, второто действие на Фестивалът на влюбените се открива, Юсуф излиза от този дълбок кладенец: Изправен пред тайните на миналото, несигурността на бъдещето и онова, което е останало от неговия ентусиазъм, по дълъг път, Юсуф търси любов, Айлин, раздяла, смърт. и слуша към чисто нова песен, обгорена от самота.

[Кемал Варол] ни кани на едно незабравимо пътешествие с ехото на дълбоката долина между здравей и сбогом в Baglama на баща ми, продължението на Фестивала на влюбените, който също беше адаптиран към киното:

„Защото раздялата означаваше да бъдем лишени не просто от човек, но и от история, в която вече не сме.“

........................
днес, световен ден на кучето Hearts

лека Nature Stars

добавям и нова снимка на Юсуф

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 22:13 от Airra

# 611
Благодаря, момичета 🤗🤗🤗

Наистина обратното броене започна.
Фени, благодаря за превода.
О, Айре, можем да се надяваме на втора част и на филма.

Но сега искам първо да видим "Денят на влюбените"- 2 септември ♥️

Лека 🤗🤗🤗

# 612
Пепи Hug Hands Plus1
новосподелена Heart Eyes

Nature Stars

# 613
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите, преводите, коментарите и споделеното!!!
За Nespresso  -

Скрит текст:
Да на капсули е. Сортовете са различни. Интензитетът е от 1 до 12, ...
Въобще е цяла наука от отглеждане на кафето, през брането, печенето, ...
до капсулите и машините, млякото, бисквитките, добавките, ...
На клиента се предоставя, цялата тази информация,
за да може да се задоволи индивидуалния вкус.
Моето любимо е ливанто, в тъмно златисти капсули  със среден интензитет.
Виждам, че Башак посяга точно в златистите тонове на капсулите,
и това може би е новия сорт Istanbul Espresso, за който пише, че е с плодов акцент.
Капсулите с тъмни цветове са с най-висок интензитет.
Опитвала съм почти всички докато си избрах ливанто като еспресо.
Харесва ми и капучиното, но за него избирам капсули рома или венеция.
Явно следващия път ще опитам Истанбулското.  

За финала на ЗП. Сигурно и след още 12 години ще е в тренда.
Радвам се, че все повечето зрители го харесват,
но най-вече, че все повече го разбират,
че вече не се срещат тези елементарни мнения от преди 10 години.
Не знам каква история е измислила Нуран Еврен Шит за новия филм,
но си спомням какви критики отнесе от феновете за Родината ...,
макара да взе златната пеперуда.

За Фестивалът на влюбените.
Така, като чета, ами то май филмът на 2-ти,
може и да включва двете книги на Кемал Варол.
Май писахме това за Багламата / саз/ , защото си спомням, че търсих думата.
Та добре е избран момента на представяне и на втората книга.
Ще видим, ще се чуе скоро

А колкото до преводите и качването на субтитри
Свалих програмата за превод - субт.
Свалих си и една серия за да направя опит.
До тук добре беше, но се започна с проблемите.
Конвертиране на файла - и това направих ...
После всичко се срина. Старото лапи умря.
Срина се защото тук тракери и торенти са забранени.  
И сега няма да правя нови опити, защото дори да сваля видео,
то ще е с лошо качество, дори да имам превод и субтитри,
няма как и къде да кача  всичко това . Съжалявам.
Имах желание, но с този ip адрес няма как да стане.
Лекинка!!!

# 614
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss Айре Heart Eyes и аз си помислих , че може да имаме продължение Thinking А възможно е и  да е включено връщането на Хевес Али от Юсуф на покрива на колата още във филма на 2-ри, ще видим Thinking
Яснооо, трябва да му мислим двете с Айрето за превода Thinking Дано се появи Алинка Heart Eyes която винаги ни помага! А бе превода дори и по- бавно, ако сме само двете ще стане, но субките са си проблем, ще видим Thinking
Е, и тези снимки ми стигат за сега, не са толкова архивни Smile

Пожелавам ви прекрасен ден, за мен ще е такъв Smile

Общи условия

Активация на акаунт