Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 36 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Привет съботно Hug
Благодаря на всички за споделеното!! Flowers Hibiscus
Диве, за кафето Hands V
Съмнява ме филмът да съдържа в себе си и 2 книги...все пак сценарият е писан през 2020 г.
ще видим....
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
за филма на бг....ако е писано ще стане.

малко цвят й добавих .... Heart Eyes

# 616
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Гледам в тт, че чуруликат и за финала на ДК по Telemundo.
Много свежи  Джесур и Сюхан >>>

За отминалия скоро ден на животните >>>

Скрит текст:

Лекинка!!!

# 617
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Денят отмина, но да благодаря за снимките и коментарите, които оставяте в темата.
Нямах време да прегледам какво се случва, но ако имаше нещо сигурна съм, че щяхте да сложите.
Снимките са доста интересни с тези светлинни отблясъци. Колко ли още снимки има? Дано не стане като онази снимка, с Берен, Хазал, Селчук и Къванч, която се появи след 10 години.
Айре, Фени, знам, че ще направите всичко възможно да има превод филма. Аз обещавам в петък да съм на линия и да чакам рускините да качват филма.
Лека 🤗🤗🤗

# 618
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Нищо ново няма, но малко остана, още само 5 дни.

Имайте хубав ден! Hug

# 619
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Положението е малко като затишие пред буря.
Много бавно минават тези последни дни.
Очаквам Нетфликс малко да се раздвижи и да качат поне някоя и друга снимка.
Очаквам след премиерата на 2 септември на "Денят на влюбените" и от екипа да пуснат повече снимки.
Но най-важен разбира се е самия филм.
Много не съм съгласна с информацията, че в момента се уточняват някои подробности с локациите в Ню Йорк. Та още кога Бирсен написа, че снимките ще са в Истанбул и Ню Йорк, досега не са ли свършили тази работа?
Аз имам две предложения: или се изчаква премиерата на "Денят на влюбените", или трябва да се изчакат определени условия за снимките.

Много мина, малко остана.😍
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 620
Сватбата на Деметка е в момента....

Момичета Hug

лека вечер Nature Stars

# 621
  • Plovdiv, Bulgaria
Добра вечер, мили приятелки!
Надявам се добре съм ви заварила в добро здраве и настроение!
Благодаря, че сте тук!
Честити празници на всички, които празнуваха, макар и със закъснение, искрени пожелания за здраве и споделени щастливи мигове, стиснати палчета за всички, които боледуват, бързо и пълно възстановяване, силни прегръдки за всички, които се неуждаят в момента, смисълът на живота може и да се променя, но никога не престава да съществува.

Лятото е към своя край, ваканциите и почивките почти приключиха, а още колко хубави емоции предстоят.
На линия съм в очакване на филма, на разположение  за превода и за всичко, с което мога да съм полезна, разбира се.
Стараех се да ви следя, да не изоставам много, доста неща ми се иска да споделя.

Last call for Istanbul ми е сякаш най на сърце и с най- голямо нетърпение ще очаквам да видя.
Наскоро гледах за пореден път Изневяра с Ричард Гиър и Даян Лейн. Спомних си едно интервю с тях и веднага направих асоциации с повторното партньорство на Къванч и Берен.
"Много по- лесно се работи с някого, когото познаваш от години. Въпреки че Даян и аз не сме се срещали често от времето на "Котън клуб", ми беше леко и приятно да работя отново с нея."
"Беше като завръщане у дома", казва Даян за повторното си професионално събиране с Ричард Гиър. "Беше като подслон в дъжда."

След края на филма и интервюто направих още една асоция с Къванч или по- точно с Кралят.
За темата за връзките, засегнати от измама или криза на доверието.
Вината и сексуалността са най- интересната част от това. При всеки човек има някаква точка на пречупване, след която може да прекрачи ръба.
Какво може да ни накара да стигнем дотам? И как в конкретния случай на зрителите може би ще им бъде по- лесно да простят убийство, отколкото изневяра, което е лудост, разбира се. Но съм сигурна, че искам да видя Къванч в тази роля.

За Фестивалът на любовта- там сме казали всичко по книгите и сюжета, за историята на Хевес Али имаше издадени две книги към момента на екранизацията, споделях тук даже резюме на съдържанието. Радвам се, че ще има, макар и да остане само на книга, продължение за историята на Юсуф.
Единствените критики, които срещнах, от прочелите книгата, бяха точно по повод неговата история, че остава някак незавършена, неясна по отношение на жените в живота му.

Лека и спокойна нощ ви желая!

# 622
Алинка , големи прегръдки от мен и морето 🤗🤗🤗
Радвам се, че се появи. Липсваше ми и се радвам, че ще можем да споделим очакваните филми на Къванч.
Очаквам и твоя коментар за Якамоз, но честно казано аз съм вече на вълна "Денят на влюбените" .

Много ще се радвам да прочета след излизането на "Последно позвъняване за Истанбул" и съвместно интервю на Къванч и Берен, да разберем и тяхното усещане за работа им заедно след толкова години.

Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗

# 623
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Фенче, Пепи, Айре, Терзи, благодаря ви за споделеното!!!
Алиннка, зарадва ме изключително с появата си и хубавия пост!!!
 Фестивалът на влюбените наближава >>>

# 624

Привет в понеделник, момичета!
Пепи Hug, Диве Hug
Алинка Kissing Heart и аз много се зарадвах на завръщането ти в темата, липсваше...Благодаря и за предложената помощ! Flowers Tulip

здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

# 625
Привет, дружки! Hug
Алинка Heart Eyes много ти се радвам и аз, че отново си при нас! Липсваше ни! Kiss Надявам се да си си починала добре лятото. Благодаря ти за хубавия пост и всичко споделено! И си знаех, че можем да разчитаме на теб, както винаги! Heart Ще гледам да преведа колкото мога повече минути от филма, не искам да ви натоварвам много с Айрето, все пак тя има да мисли и за други неща, а ти си имаш малки деца за гледане, ще се разберем допълнително, само да излезе превода Hands Plus1
Диве, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря и на вас за споделеното! Kiss Да, не остана, в петък най-сетне ще изгледаме Празникът на влюбените! Успех му желая! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray Сигурна съм, че адвокат Юсуф ще ни влюби в себе си също както го направи с всичките си екранни герои до сега, нямам търпение да го видя и в тази роля.

Пепи, и аз много се надявам на съвместно интервю и дори на фотосесия на Берен и Къванч! Но, доста ще си почакаме за съжаление ...
Хубав колаж!

Кафе не успях да ви донеса, но ви поднасям нещо още по-хубаво, макар и виртуално Smile

Пожелавам ви хубав ден! Hug

# 626
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Айлинка радвам се ,че си писала

# 627
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Терзи, благодаря 🤗

Един сериозен въпрос имам, как точно е заглавието на филма, да уточним : Денят на влюбените, Празникът на влюбените или Фестивалът на влюбените.
Сега усетих, че го пишем по различен начин, макар че става въпрос за един и същи филм.
Питам ви вас, защото вие ще ми дадете правилния отговор.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 628
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Айлинка радвам се ,че си писала

Терзи, изпревари ме Blush
Много хубаво ново клипче от Анна- КСиШ- тяхната любовна история. Heart цели 11 мин.
Фенче Hug
и на мен ми хареса колажа с розовите Берен и Киво Wink
мм апетитна почерпка Yum

.....................................

Пепи, и аз се чудя как да го напиша като заглавие в новата тема Thinking /може би Празникът..../
чакам предложения.

# 629
Айре, каквото решите , това ще приема.
Забравих това

Общи условия

Активация на акаунт