Хареса ми статията и на мен. Хубаво е като се прочетат и други гледни точки. Ето сега наистина се замислих за тази цикличност в действието и натрупване на напрежението до финала на сериала. И при положение, че аз въобще не си падам по фантастика, сериала много ми хареса. Дива, ти наистина обръщаш внимание на всички подробности. Не знам дали това е опит от гледане и коментирането на сериали, дали по принцип така процедираш, но аз като че ли сега се уча да гледам по този начин. Осъзнавам, че аз "гледам" повече със емоции и не обръщам толкова внимание на подробностите, което отчитам като своя грешка, но постепенно се надявам да се науча.
ДА са прибавили още часове гледания и нищо чудно другата седмица да стигнат до 100 мил., което е повече от голям успех.
Да се надяваме, че Нуран Евер Шит се е справила и с нашия филм толкова добре. За нея повторен успех би било огромен трамплин за бъдеща кариера, защото ми прави впечатление, че вниманието в момента е съсредоточено върху нея и историята, която тя е разказала. Тези дни дори беше направила специално обръщение, че историята е нейна и не е взаимствана от книга. Разбира се не трябва да се изключва и голямата фенска маса на Туба, но както сме си го казвали никой актьор не може да спаси лошия сценарии.
Айре, вече си разбрала, че Дамла качи и снимката с Генч.
Почти на 100% съм сигурна, че тези дни ще имаме снимка и с Къванч. Ако не и още утре.
Фени, ама наистина са много пухкави малките краченца на Курт Ефе. Аз бебе скоро не съм гледала, така че се доверявам на твоята преценка.
Башак цъфти направо.
Живи и здрави да са всички и ние заедно с тях , да им се радваме.
Айре, мерси за снимката 😍
Лека 🤗🤗🤗

Добре, че вече поотслабна силата на тази гад, толкова хора почерни ...
Освен да се ровиш допълнително за инфо, иначе не си го представям. Аз изобщо нямам спомен за никакъв транспордер, всичко излишно, което няма да ми върши работа го трия от харддиска

благодаря!
Ами това дддд пред името на Дамла ме обърка, а и физиономията и не видях добре на линка, който беше дала Терзи 

благодаря за превода и споделеното