Любители на кучета - 129

• 32 427
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Няма по-тиха и празна къща от тази от която си е отишло куче…
Хортензия, съжалявам!

# 466
  • Бургас
Моите съболезнования, Хортензия! Дали сте му всичко, каквото сте могли!

# 467
Благодаря, момичета.

# 468
Много мъчно ми стана,мила Хортензия Ярко и завинаги ще свети тази звездичка...

# 469
Дано му е леко и свободно сега на кученцето. Съболезнования и от мен.

# 470
Хортензия, съболезнования! Не се мъчи вече душичката .

# 471
  • на чист въздух
Много тежко се преживява загубата на любимец.Чувстваш се безсилен и дълго търсиш близоста му. Много съжалявам Хортензия.
За това не давах на децата домашни любимци, защото неминуемо се случва такова нещо. Имахме куче, което само си дойде при нас и го загубихме от старост. 14г. беше част от семейството.
Сега сина довете Тайлър и изобщо не го исках, но той сякаш ни обсеби. Много ми е трудно с него расте с часове и малко ме стряска като се лигави и ме хапе , това ме плаши дано го овладее.м Иначе на вън е кротък и контактен

# 472
  • sofia
Добро утро!

# 473
  • тук-там
Хортензия, съжалявам, момиче! Бъдете силни! Прегръдки!

# 474
  • София
Хортензия, още от вчера мисля какво да напиша, но все думите не стигат, а мъката е огромна.
Единственото успокоение е, че вече не го боли...
Моите съболезнования. Бъдете силни!

# 475
Здравейте, от месец имаме Ши тцу. Взехме го на 45 дни.Първите 5 дни нямаше проблем. После започна да проявява странно поведение. Докато си седи започва да бяга и да квичи,направо плаче ,иска да се скрие някъде ,напикава се и се нааква.Някаква идея защо се случва.После е унило и ходи с подвита опашка.Днес прояви такова поведение два пъти.Т.е.често го прави.Не е от плашливите. Благодаря

# 476
  • тук-там
Не ти разбрах въпроса? Но какво очакваш от 50-дневно паленце. Още нямате връзка с него и вероятно кученцето се чувства изоставено. Куче на 2 месеца може да стиска максимум 2 часа, на 3 месеца - 3 часа и така нататък. Прочети в нета какво би могла да направиш, за да ускориш приучаване към хигиенни навици. От поста ти става ясно, че по никакъв начин не си се подготвила за идването на куче у дома.

# 477
Мисля, че проблемът, не е че това бебе върши работите вкъщи, а че ги върши със страшна тревожност. Аз поне разбрах, че физиологичните нужди по някакъв начин го притесняват и реагира емоционално на тях.

Но не съм чувала за такова поведение при кучета и не знам какъв съвет да дам.

# 478
  • Пловдив
Да не би да му сте се карали/шамаросвал и като направи нещо не на предназначеното място -вие или собствениците на майката? Възможно е да има здравословен проблем , които причинява изпускане и/или болка и след това да е "гузно" , че я е свършило не на правилното място.Обезпаразитено ли е правилно вътрешно?

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 17:19 от whitefang

# 479
Неделен поглед от Лори, в темата!🥰   
  /,,Когато ти кажат, че разходката приключва и е време за прибиране..."/

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 18:54 от Roo Roo

Общи условия

Активация на акаунт