Любители на кучета - 129

• 32 487
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Сладкишчо борбен, душичка мънинка ❤️

# 241
  • Северозапада
Илай пък е магнит за кърлежи 🙁. Некстгард даваме, но април и май беше някакъв ужас, на всяка разходка намирах. Сложихме и каишка и пак се качваха. И умрели намирах вкъщи, които не съм видяла навреме. Рекорда ми е над 20 (двадесет) намерени след една разходка.

# 242
  • тук-там
Зависи къде живеете и къде са разходките. И при нас редовно се закачат. Почти нямаме разходка през пролетта, без да не попаднем на кърлеж.

# 243
  • Sofia
По нашите полянки не са му са се забивали кърлежи, но идем ли по полето или в гората - задължително! На два пъти намирах и по мен да лазят гадините. С Нексгарда поне ги трепем на местопрестъплението.

Хортензия, толкова мъчно ми стана, и аз се разревах като си помислих, че е възможно на всеки да му се наложи да вземе такова решение... Скоро четох, че, въпреки мъката, е добре да сте с него в този миг, това желаят най-много... Сила ви пожелавам!

# 244
  • под тепетата
И аз я мисля Хортензия...
 Браво на Лъки!
Привет на Мейпъл и да оздравява бързо!
 Ние си имаме нова дружка - Ванилия Smile
Вчера смъкнах една торба пух от Лео. Гадинката през цялото време ме целуваше и нагаждаше за галене.

# 245
  • София
Много е сладък Лъки, но има вид на беладжия. 🥰  Много да ви радва, дълго време.

# 246
Как е сладуранка Джини/Гинче?❤

# 247
  • под тепетата
Ох, как можах да я забравя! Гинче, утре да си свежарка!

# 248
  • София
Дайте предложение за уикенд в планина.Ходи ми се на свежо и зелено  на разходки.Търся някакъв  семеен хотел или  бунгало.Нямаме особени претенции.Само да е на не повече от 100-ина км от София.Покрай жегите напоследък Марси излиза  буквално за минутка навън, върши си  работата и  се прибира.Лежи по цял ден.Не му се тича с други кучовци особено.Та- имаме нужда да разпуснем на хладина

# 249
  • Пловдив
Гинчето ще е първа утре в тревата с росата Simple Smile
Лъки е борец и нека е здрав и обичан дълги години! Heart
Аман от кърлежови Обести, мен най ми е страшно, че са много скрити.

Когато децата са болни не съм толкова шашната, колкото съм когато е болен Саско или Томас...

# 250
  • sofia
Как е Гинчето днес?
Лъки, много се радвам, че се оправяш!
Кърлежите и мен ме плашат...

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 12:05 от Кришка

# 251
Гинчето днес вече е пушка. Още не си е намерила апетита( снощи хапна съвсем малко, днес още не е) и пада голяма борба да не ближе шевовете. Но, щом се сгъва на кравайче, че да го прави- значи е добре!

# 252
Браво на Гинчето! Ще хапне и ще видиш, утре вече ще дивее, както си знае.

# 253
На Гинчето бързо възстановяване 🤗
Лъки си оправдава името. С цяло сърце му желая да е преборил парвовирозата и от тук насетне никакви болести да не го застигат.🤗
На новите муцуни добре сте дошли. 🤗
Всички показани кучаци с страхотни, да им намачкам муцуните и ушаците 😍

И ей го моя маймун да разхлажда език в жегите:

Месо като яде няма такваз блажена физиономия 😄

# 254
Бързо да се възстановяват косматковците и пак да правят белички Simple Smile
Не се включвам много напоследък, ама при нас пак е пълен хаос.

Сиви, Рила е като стрела като чуе, че отварям хладилника, сяда и започва да ме драска с лапа да дам ледче. Вчера беше толкова горещо, че сигурно цялото пакетче изяде. Плочките на балкона бяха направо нажежени, ама нашата лакомия отиде да облизва гърлата на празните бирени бутилки. Толкова й беше горещо на лапите, че не можеше да смогне да вдига краката един по-един и да подскача, но не влезе вътре. Пуста лакомия...

Майка ми дойде преди два дни и е пълно шоу. Ужасно се страхува от кучета и само охка и пъшка. Не стига, че имам работа, ами ходя и нея да пазя да не вземе да я оближе кучето. Иначе само чака да изляза от стаята и започва да дава краставица, чушка, морков... Хем я лигави, хем не иска целувки после. То не става така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт