Любители на кучета - 129

• 32 485
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Бързо да се възстановяват косматковците и пак да правят белички Simple Smile
Не се включвам много напоследък, ама при нас пак е пълен хаос.

Сиви, Рила е като стрела като чуе, че отварям хладилника, сяда и започва да ме драска с лапа да дам ледче. Вчера беше толкова горещо, че сигурно цялото пакетче изяде. Плочките на балкона бяха направо нажежени, ама нашата лакомия отиде да облизва гърлата на празните бирени бутилки. Толкова й беше горещо на лапите, че не можеше да смогне да вдига краката един по-един и да подскача, но не влезе вътре. Пуста лакомия...

Майка ми дойде преди два дни и е пълно шоу. Ужасно се страхува от кучета и само охка и пъшка. Не стига, че имам работа, ами ходя и нея да пазя да не вземе да я оближе кучето. Иначе само чака да изляза от стаята и започва да дава краставица, чушка, морков... Хем я лигави, хем не иска целувки после. То не става така Grinning

Божеее, с удоволствие ще чакам лигава целувка от нея ❤️
И от Макс ❤️
И изобщо от всички така съвършено създадени келеши ❤️

# 256
  • София
Сиви, онзи ден подадох малко сладолед на клечка. Почти ми отхапа ръката и го измаа със клечката 🤣

# 257
  • тук-там
И моите обожават сладолед. На кой ли са се метнали Wink Лютиче, ще свикне майка ти и накрая ще започне да я лигави!

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 11:22 от mtz

# 258
Ама извинявайте,изобщо има ли куче,което да не обича сладолед 🤨😅
Тайра знае от кое чекмедже във фризера какво вадя.Знае и като отворя хладилника какво вадя,според това на къде ми е насочена ръката 😂
Даже и в другата стая да е,знае какво вадя 🤯
А сладоледа и шоколада са ѝ слабост.
Само,че с шоколад я черпя по-рядко...и то черен.
Някой път ще я пробвам с мръвка и сладолед,да видя какво ще си избере първо 😂

# 259
  • Пловдив
Мери, шоколадът е смърт за кучето, най-вече черният. https://bg.whyuniverse.com/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%88%D0%BE … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Къде ми е уШото?

# 260
Знаааам Иланг,ама аз само такъв ям.Няма специално за нея да купувам млечен 😅
Аз ѝ давам едно малко блокче и то рядко.

# 261
  • София
Хайде, петък е. Стига работили!

# 262
  • София
Ама извинявайте,изобщо има ли куче,което да не обича сладолед 🤨😅
Има.Куче,което не е опитвало сладолед:joy:

# 263
  • София
Ама кучетата са като прасетата и мъжете. Ядат каквото им дадеш.
Съмнявам се, че и вкус усещат, поне моето, поглъща, без да дъвче. Рядко му даваме нещо извън неговата храна. Обикновено е краставица или морков. Днес намаза царевица, нонтя му е в диетата.
Боже, ако за себе си се грижех така, както за този пръдльо, щях да съм неустоима. 🤣

# 264
  • тук-там

Наздраве!

# 265
  • под тепетата
Наздраве! Сега , ако кажеш, че е просеко Yum
 Не съм давала сладолед, ни шоколад. Много съм лоша!

# 266
  • тук-там
Розово Simple Smile

# 267
  • Sofia
Сладолед гледам обсъждате… мислех и ще го направя днес да му замразя кисело мляко с плодове - да не е със захар.

Ей го хайванина с гадже - по еньовски се търкалят в росата. Със специални благодарности към АПИ, че така хубаво поддържат полянките около околовръстното

# 268
  • София
Толкова са дладки всички кученца. Мамини златни 🥰 Бързо възстановяване на болничките! ❤️
Ето я и нашата беладжийка. Можете да ме помислите за луда, че съм взела такова нещо на Фрея, но като ходим сега на почивка, ще е добре да си има отделно кътче със сянка докато сме на басейна, защото като стои продължително време в мен, много ми скача по корема и го хапе, а съм бременна в 8ми месец, а тя милата не разбира май, че там има бебе 😆, или разбира и иска да си играе с бебето, не знам 😁. Иначе ми е и доста сладка в столчето и много си го харесва. Само там стои като и се доспи.

Тази рокля е само за снимката. Не я обличам с нищо в тези жеги, даже се ядосвам, че не можахме да намерим никъде свободен час за грууминг преди почивката и се чудя дали да не опитаме сами да я подстрижем, че в тези жеги на басейна, макар и на сянка се притеснявам да не я претоплим да и стане нещо. Взела съм и едно пръскалце да я мокря с вода да се разхлажда. Иначе ако не се престрашим сами, поне ушите ще подстрижем, защото е вдигнала само едното и другото още си седи така. Дано скоро успее да вдигне и него.

ПП. Не обръщайте внимание на кашоните и бардака отзад. В ремонт сме и сме се изнесли в хола с целия катун, докато оправим спалнята 😁🙈

# 269
  • sofia
Много сладка Фрея! Трябва да и вземете червен бански и да аранжирате кътчето, като спасителен пост! Със сигурност ще е звездата на плажа!

Общи условия

Активация на акаунт